Crazy Summerdeals: 20% korting!

ALUMINIUM JALOEZIE 16MM | LUXAFLEX® SAMENSTELLEN

De Luxaflex® aluminium jaloezie 16mm biedt een combinatie van uitstekende lichtregeling met een optimaal doorzicht. De Luxaflex® aluminium jaloezie 16mm is verkrijgbaar in een breed kleurenassortiment en exclusieve dessins, waarmee u de aluminium jaloezieën volledig kunt ... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Aluminium jaloezie 16mm | Luxaflex® OP MAAT

De Luxaflex® aluminium jaloezie van 16mm biedt een combinatie van uitstekende lichtregeling met een optimaal doorzicht. De Luxaflex® aluminium jaloezie 16mm is verkrijgbaar in een breed kleurenassortiment en exclusieve dessins, waarmee u de aluminium jaloezieën volledig kunt personaliseren. De Luxaflex® 16mm is verkrijgbaar in afmetingen tot maximaal 270 cm breed en 230 cm hoog. De horizontale jaloezieën van Luxaflex® bevatten verschillende kindveilige bedieningssystemen. De aluminium jaloezieën worden uiteraard voor u op maat gemaakt.

Pluspunten en Minpunten

  • Innovatieve en kindveilige bedieningssystemen
  • In diverse kleuren leverbaar
  • Op maat gemaakt
  • 5 jaar garantie
  • Uitermate geschikt voor kleine ramen
  • Vermijd direct contact met water en zeep
  • Monocommando producten alleen verkrijgbaar met ladderkoord

Aluminium jaloezie 16mm | Luxaflex®

De Luxaflex® aluminium jaloezie 16mm biedt een combinatie van uitstekende lichtregeling met een optimaal doorzicht. De Luxaflex® aluminium jaloezie 16mm is verkrijgbaar in een breed kleurenassortiment en exclusieve dessins, waarmee u de aluminium jaloezieën volledig kunt personaliseren. De Luxaflex® 16mm is verkrijgbaar in afmetingen tot maximaal 270 cm breed en 230 cm hoog. De horizontale jaloezieën van Luxaflex® bevatten verschillende (kind veilige) bedieningssystemen. De aluminium jaloezieën worden uiteraard voor u op maat gemaakt.

Uitvoering Luxaflex® aluminium jaloezie 16mm

De Luxaflex® aluminium jaloezie 16mm is standaard uitgevoerd met een moderne stalen bovenbak, waarvan de uiteinden voorzien zijn van gekleurde kunststof kapjes. De horizontale jaloezieën van Luxaflex® 16mm is verkrijgbaar tot maximaal 2700 mm breed en 2300 mm hoog. De Luxaflex® aluminium jaloezie 16mm is op verschillende manieren te bedienen. De bediening van Luxaflex® zijn ontworpen op veiligheid en worden daarom standaard geleverd met veiligheidscomponenten. De standaardbediening voor Luxaflex® 16mm is een optrekkoord met tuimelstang, deze bediening kan aan één zijde of gescheiden. Daarbij kunt u ook kiezen voor een handgreep / onderlatbediening met tuimelstang, deze wordt altijd geleverd met koordgeleiding. De monocommando bediening kan als eindeloos koord, eindeloos ketting, slingerstang of elektrisch. De opties die mogelijk zijn voor de horizontale jaloezieën zijn Frontfix, zijgeleiding, onderlat fixering (meerprijs), 2-in-1 bak, top down / bottom up en dubbelraamjaloezie.

Voordelen Luxaflex® aluminium 16mm

Luxaflex® aluminium jaloezie 16mm is geschikt voor ramen met een maximale breedte van 2700mm en hoogte van 2300mm. De horizontale jaloezieën van 16mm worden speciaal voor u op maat gemaakt. Daarbij heeft u de keuze uit vele personalisatieopties, zodat de lamellen passend zijn bij uw interieur. Er is keuze uit twee innovatieve (kind veilige) bedieningssystemen die passend zijn voor de Luxaflex® 16mm. Uiteraard heeft u op dit Luxaflex® product vijf jaar garantie.

16 en 25mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 25x25 mm

 

 

onderlat hxd 12x25 mm

35mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 37x38 mm

 

 

onderlat hxd 16x34 mm

50 en 70mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 51x59 mm

 

 

onderlat hxd 21x50 / 21x70 mm


Let op: voor 35, 50 en 70 mm lamelbreedte wijkt de totale productdiepte na montage af van bovenstaande waarden. Dit komt door het gebruik van schaarsteunen welke voor zowel wand- als plafondmontage geschikt zijn. Deze steunen lopen ook achter het bovenprofiel en zorgen ervoor dat het product verder naar binnen komt te hangen. Omwille van de stabiliteit zijn er geen beugels beschikbaar voor enkel plafondmontage voor lamelbreedte 35, 50, 70 mm.

De bovenbak en de onderlat worden in de kleurtint van de lamel geleverd welke hier het dichtst bijpast. Dit geldt voor de gehele collectie welke wij op internet en in de showroom aanbieden.

De bovenbak en de onderlat worden in de kleurtint van de lamel geleverd welke hier het dichtst bijpast. Dit geldt voor de gehele collectie welke wij op internet en in de showroom aanbieden.

 

Wat zijn de afmetingen van de bovenbak en onderlat?

50 mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 51x59 mm

 

 

onderlat hxd 21x50 / 21x70 mm

 

De jaloezieën met lamelbreedte 50 en 70 mm zijn uit te rusten met ladderband. Voor 50 mm lamelbreedte geldt een 25 mm brede ladderband, voor 70 mm lamelbreedte een 38 mm brede ladderband.

Voor 16 en 25 mm lamel geldt: tuimelen met tuimelstang en optrekken met koord. Voor 35, 50 en 70 mm lamel geldt: zowel tuimelen als optrekken door middel van het koord.

Grotere of kleinere jaloezieën zijn eventueel mogelijk, maar leveren meestal ook beperkingen op. Een jaloezie buiten de maximale maten kan wel worden geproduceerd maar valt niet meer onder garantie. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Nee, elke jaloezie wordt met een apart systeem bediend.

Ja, alle onderdelen (dus ook de koorden bijvoorbeeld) worden uitgevoerd in de kleur die het dichtst bij het systeem en de lamelkleur ligt. Dit geldt niet als u voor uitvoering met band kiest. De kleur van de band kan immers afwijken van de kleur van de lamel, afhankelijk van uw keuze.

Onze jaloezieën kunnen worden uitgerust met zijgeleiding waardoor de jaloezieën op het kozijn kunnen worden gespannen. Zijgeleiding is met name geschikt voor deuren en kiep-kantelramen.

Nee, elke jaloezie wordt met een apart systeem bediend.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

De breedte van de lamel: 16 mm
Afmetingen bovenbak: 25mm b x 25mm h
Afmetingen onderlat: 24mm b x 12mm h
Maximaal leverbare afmetingen: 270 cm breed en 230 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 27cm breed en 20 cm hoog
Afwerking: Ladderband of ladderkoord
Bedieningsmogelijkheden: Standaard met metalen ketting, optioneel kunststof
Monocommando
Elektrisch
Optrekkoord, handgreep/ onderlatbediening
Tuimelstang
Top down, bottum up
Opties: Frontfix; montage in de glaslatten, zijgeleiding d.m.v. spankabels,aluminium afwerking voor in vochtige ruimtes,
Zijgeleiding d.m.v. spankabels
Aluminium afwerking voor in vochtige ruimtes
Montage: In de dag of op de dag