Vacature ZZP'er monteur Zonwering

Het voorjaar en de zomer zijn de drukste maanden van het jaar voor INHUIS Plaza. Om onze klanten goed te kunnen bedienen en de doorlooptijden van montage in te korten, zoeken we per direct een ZZP monteur zonwering.
 

Wat zijn jouw taken?

Jij monteert zonwering, rolluiken. raamdecoratie en horren op locatie. Vooraf meet je de juiste maten op, wanneer er een bestelling is geplaatst. Heeft de klant vragen over de juiste buitenzonwering op locatie? Dan geef je een passend advies.
 

Wat neem jij mee naar INHUIS Plaza?

  • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding in deze richting, bij voorkeur elektrotechniek
  • Je hebt enkele jaren ervaring in montage van zonwering
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs
  • Je werkt secuur en gestructureerd
  • Je bent beschikbaar voor min. 40 uur per week
  • Je bent optioneel ook op zaterdag beschikbaar
     

Wat bieden wij jou als ZZP monteur zonwering?

Een afwisselende baan en veel werk. In overleg spreken we een uurtarief af voor de geleverde diensten en wordt de planning samengesteld.  
 

Voor wie ga je werken?

INHUIS Plaza is een jonge en dynamische (web)winkel. Als specialist leveren we iedere dag raamdecoratie en zonwering op maat. Een drukbezochte webshop en drie ruime showrooms horen daar helemaal bij. We werken hard en met plezier.

Onze klanten krijgen persoonlijk advies over raamdecoratie voor elk raam en elke kamer. Of dat nu in de showroom is, telefonisch of via WhatsApp. Service en kwaliteit vinden we heel belangrijk. Ons team bestaat uit jonge creatieve mensen en ervaren specialisten. Juist deze combinatie maakt van INHUIS Plaza een sterk en gezellig bedrijf.
 

Zie jij een samenwerking wel zitten?

Ben je beschikbaar en wil je graag wat extra werk? Neem contact op met Benny via info@inhuisplaza.nl. Ohja, vermeld even dat het gaat om de vacature ‘ZZP monteur zonwering’.