Zwarte houten jaloezieën

Stel je eigen zwarte houten jaloezieën samen!

Zwarte houten jaloezieën zijn een populair product van dit moment. Je komt de zwarte houten jaloezieën tegen in zowel industriële als moderne interieurs. Onze zwarte houten jaloezieën zijn helemaal naar wens samen te stellen. Welke lamelbreedte en houtafwerking kies jij? Ga jij voor een ladderband of ladderkoord? 

Kies jij voor zwarte houten jaloezieën van 25, 50 of 70 mm?

De houten jaloezieën van INHUIS Plaza in de zwarte kleur zijn in diverse lamelbreedtes te bestellen. Namelijk in de breedtes van 25, 50 of 70 mm. De houten jaloezieën met een lamelbreedte van 25 mm worden vaak besteld voor kleine ramen en de jaloezieën met een lamelbreedte van 70 mm vaak voor grote raampartijen. 

Zwarte houten jaloezieën: welke variant kies jij?

Onze zwarte houten jaloezieën worden gemaakt van Abachi en Basswood hout in onze eigen fabriek. De jaloezieën zijn in verschillende afwerkingen te bestellen. Kies jij voor de moderne afwerking, waarbij er geen houtnerf zichtbaar is of kies jij voor de traditionele of exclusieve afwerking, waarbij er juist een duidelijke houtnerf zichtbaar is? Bekijk de verschillende lamellen:

Moderne zwarte lamellen

Traditionele zwarte lamellen

Exclusieve zwarte lamellen

Wil je de houtsoorten graag in het echt bekijken?  Bestel vandaag nog gratis kleurstalen via de webshop. Je krijgt de houten kleurstalen binnen een werkdag opgestuurd, zodat je ze thuis op je gemak kunt bekijken. 

Zwarte houten jaloezieën: stel ze zelf samen

Zwarte houten jaloezieën zijn in een maximale breedte van 290 cm te bestellen. Je stelt je eigen zwarte houten jaloezieën gemakkelijk samen in onze webshop. Vul de afmetingen in, kies voor één van de drie afwerkingen, kies voor een ladderkoord of ladderband en voor de manier waarop je de houten jaloezieën bedient. Nadat jouw bestelling is geplaatst, ontvang je de houten jaloezieën binnen 8-10 werkdagen bij jou thuis.

Projecten

Zwarte houten jaloezieën bij Fred van Leer
Fred van Leer heeft zijn huis laten bekleden met zwarte houten jaloezieën. Doe inspiratie op en neem een kijkje bij Fred INHUIS.

Bekijk project

Witte houten jaloezieën bij fam. Wennekes
Zowel in de keuken als woonkamer heeft familie Wennekes witte houten jaloezieën geplaatst. Doe inspiratie op en bekijk het project.

Bekijk project

Zwarte houten jaloezieën bij fam. van der Veer
Familie van der Veer in Harlingen heeft zwarte houten jaloezieën gecombineerd met mooie gordijnen in hun woonkamer.

Bekijk het project
Stel jouw eigen zwarte houten jaloezieën samen