Crazy Summerdeals: 20% korting!

Zonweringsdoeken op maat

In de loop der jaren kan het gebeuren dat je zonneschermdoek niet meer zo is als dat hij was. Door diverse weersomstandigheden kan het doek verkleuren of scheuren. Ook kan het zo zijn dat je uitgekeken bent op de kleur van het zonneschermdoek, omdat je smaak bijvoorbeeld is veranderd of omdat je jouw huis hebt verbouwd. Daar bieden wij de ideale oplossing voor! Je kunt namelijk heel eenvoudig je zonneschermdoek vervangen voor een nieuwe. Daarmee kies je voor een andere (of dezelfde) kleur en lijkt je zonnescherm, uitvalscherm, markies of een andere zonwering weer zo goed als nieuw!


Zonweringsdoek
  • Uitval: 100-400
  • Levertijd: 10-15 werkdagen

69,-

100 x 100CM
Twijfel jij nog over de juiste keuze?
Meet- en montageservice 100% garantie

Laat je je ramen liever inmeten door een professional? Bekijk de mogelijkheden en plan een afspraak in via de website.

Bekijk de mogelijkheden

Nog vragen?

Bel 0180 - 555 900
Mail: info@inhuisplaza.nl
Of start de livechat

Contactpagina

Of kom langs in een van onze drie showrooms.

in Barendrecht, Naarden
Of Aartselaar

Openingstijden

Grote collectie zonweringsdoeken

Ben je opzoek naar een nieuw zonweringsdoek? Bij INHUIS Plaza hebben wij een uitgebreid assortiment aan zonweringsdoeken in verschillende kleuren en dessins. Het zonweringsdoek zorgt er niet alleen voor dat je schaduw hebt op je terras, maar bepaalt ook de uitstraling van je zonwering. De zonweringsdoeken die wij hebben in assortiment zijn van zeer hoge kwaliteit, waardoor jij nog langer geniet van jouw zonwering.

Verano biedt maar liefst 140 kleuren en dessins aan in twee verschillende collecties, namelijk de Trend Colors en Urban Colors collectie. Personaliseer jouw zonneschermdoek nu online. Heb je een vraag over de zonweringsdoeken? Start de chat of neem contact met ons op!

Zonneschermdoek 100% op maat

Het zonneschermdoek beschermt tegen schadelijke UV-stralen en is zeer decoratief. De UV-filter die in het zonneschermdoek van Verano zit is te vergelijken met zonnebrandcreme factor 50! Het zonneschermdoek wordt voor jou altijd precies op maat gemaakt. Daarnaast ontvang je twee jaar fabrieksgarantie op jouw zonweringdoek van Verano.