Zonweringsdoek

[[filter_text.title]]

Het zonweringsdoek wordt net zoals alle andere producten van INHUIS Plaza precies voor u op maat geleverd. Een zonweringsdoek is het belangrijkste onderdeel van uw buitenzonwering, het doek beschermt u onder andere tegen schadelijke UV-stralen en creëert schaduw op uw terras. Bent u uitgekeken op uw huidige kleur en/of dessin of bent u dringend aan vervanging toe? Dan kunnen wij dit probleem in beide gevallen voor u oplossen! Stel opnieuw uw zonweringsdoek samen, zodat u opnieuw kunt genieten van uw zonnescherm met een geheel nieuwe look!

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9.1 van 10
938 Klantenbeoordelingen op
2017-11-20
Super service
Super service, klantvriendelijk en heel beleefde en aardige monteurs!
Lees meer..

Zonneschermdoek        

In de loop der jaren kan het gebeuren dat uw zonneschermdoek niet meer zo is als dat hij was. Door diverse weersomstandigheden kan het doek verkleuren of scheuren. Ook kan het zo zijn dat u een beetje uitgekeken bent op de kleur van het zonneschermdoek, omdat uw smaak bijvoorbeeld is veranderd of omdat u uw huis heeft verbouwd. Daar bieden wij de ideale oplossing voor! U kunt namelijk heel eenvoudig uw zonneschermdoek vervangen voor een nieuwe. Daarmee kiest u voor een andere (of dezelfde) kleur en lijkt uw zonnescherm, uitvalscherm, markies of een andere zonwering weer zo goed als nieuw! 

Zonneschermdoek op maat gemaakt

Het zonneschermdoek beschermt tegen schadelijke UV-stralen en is zeer decoratief. Met een zonneschermdoek creëert u een aangename, gezellige omgeving met een heerlijke temperatuur. De UV-filter die in het zonneschermdoek van Verano zit is te vergelijken met zonnebrandcreme factor 50! Het zonneschermdoek wordt voor u altijd precies op maat gemaakt. Op deze manier is het doek altijd passend bij uw zonwering. Bovendien ontvangt u twee jaar fabrieksgarantie op uw zonweringdoek van Verano.

Diverse kleurmogelijkheden

De kleur van het zonweringdoek is erg bepalend voor de gehele sfeer en uitstraling van uw woning. Daarmee is het wel belangrijk dat u kiest voor een kleur die precies op uw wensen en woning aansluit! Verano biedt maar liefst 140 kleuren en dessins aan in twee verschillende collecties, namelijk de Trend Colors en Urban Colors collectie. Beide collecties hebben zo hun eigenschappen. Zo is de Urban Colors collectie veelzijdig en uitgebreid en de Trend Colors collectie voor fris en eigentijds.

Uw zonneschermdoek online bestellen

Net als de andere producten kunt u het zonneschermdoek bij ons eenvoudig online bestellen. Kies de juiste kleur en dessin van het doek en klik vervolgens op ‘bestel’. Hierna belandt het product succesvol in uw winkelmandje en kunt u uw bestelling afronden! Het zonneschermdoek wordt uiteindelijk gratis thuisbezorgd.

Bekijk de mogelijkheden in onze winkels

Wanneer u de kleur niet goed kunt zien op uw beeldscherm of u twijfelt tussen een aantal kleuren, bent u altijd welkom in één van onze showrooms! U kunt een kijkje komen nemen in onze showroom in Naarden (Noord-Holland) of in Barendrecht (Zuid-Holland). Binnenkort openen wij onze derde showroom en daarmee eerste showroom in België! Vlakbij de IKEA Barendrecht (afslag 20 vanaf de snelweg) vindt u onze showroom in Barendrecht. Naarden, gelegen in het Gooi, ligt vlakbij Amsterdam en Almere. Vanaf de snelweg is deze showroom eenvoudig te bereiken met afslag 6 Naarden-Vesting.

Onze merken

Het zonneschermdoek kunt u eenvoudig vervangen. Dit geldt voor een zonnescherm van Luxaflex, Verano en Weinor. Luxaflex producten staan voor innovatie en design producten. De producten van Luxaflex zijn altijd kindveilig gemaakt en bevatten kindveilige bedieningssystemen. Met een Verano zonnescherm kiest u voor een zonneschermdoek van hoge kwaliteit, met oog op de nieuwste trends en ontwikkelingen wat betreft kleuren voor uw zonneschermdoek. Weinor heeft een aantal design awards gewonnen met haar zonnescherm. Hiermee kiest u voor een modern, luxe zonnescherm inclusief LED-verlichting, heaters en nog vele andere mogelijkheden.