Zonneschermen

[[filter_text.title]]

Met een zonnescherm kunt u schaduw op uw terras creëren. Dit stelt u in staat om tijdens een warme zomerdag ontspannen buiten in de schaduw zitten. Daarnaast beschermt een zonnescherm u ook tegen de felle zonnestralen. INHUIS Plaza biedt u verschillende zonneschermen aan van onder andere Verano®. Zonneschermen worden ook wel knikarmschermen genoemd en worden volledig op maat voor u gemaakt. Naast dat dit scherm schaduw biedt, houdt het ook de warmte uit uw woning. Het draagt dus bij aan uw comfort.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9.1 van 10
938 Klantenbeoordelingen op
2017-11-20
Super service
Super service, klantvriendelijk en heel beleefde en aardige monteurs!
Lees meer..

Zonnescherm

Tijdens zonnige dagen is het weleens fijn om een plekje in de schaduw op te kunnen zoeken of overmatige lichtinval in uw huis te voorkomen. Daarom zijn er zonneschermen. Een zonnescherm bevat een zonweringdoek van waterafstotende stof zijn en u ook nog eens beschermen tegen UV-straling.                 

Zonnescherm op maat gemaakt

Bij INHUIS Plaza wordt uw zonnescherm, ongeacht welk type, merk of uitvoering u kiest altijd voor u op maat gemaakt. U kunt ervoor kiezen om zelf het zonnescherm op te meten en te laten monteren of het werk door ons te laten verrichten. Daarvoor kunt u gebruik maken van onze meet- en montageservice waarbij deskundigen bij u komen inmeten en uiteindelijk het zonnescherm kunnen monteren.

Semi-cassette zonnescherm

Een semi-cassette zonnescherm is een zonnescherm waarbij het zonneschermdoek geen opening bevat tussen de kast en de voorlijst. De onder- en bovenzijde van het zonnescherm zijn hierbij zichtbaar en het zonweringdoek is niet volledig in de cassette opgenomen. Voorbeelden van een semi-cassette zonnescherm zijn het Verano Rhodos zonnescherm en het Verano Porto zonnescherm.

Zonnescherm met cassette

Bij een cassette zonnescherm wordt het zonneschermdoek volledig opgenomen in de cassette. Het doek wordt op deze manier in gesloten toestand volledig beschermd tegen vuil, vocht en diverse weersomstandigheden. Hiermee blijft het zonneschermdoek langer mooi, waardoor u verzekerd bent van een langere levensduur van het doek. Bovendien heeft een cassettescherm een modernere uitstraling, vanwege de strakke afwerking.

Diverse kleurmogelijkheden

Een zonweringdoek bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw terras. Daarom is de kleurkeuze van het zonneschermdoek een belangrijke factor. Maar, gelukkig is er voldoende mogelijkheid om een passende kleur te vinden, aangezien er keuze is uit ongeveer 180 verschillende doekkleuren en verschillende dessins. Op deze manier kiest u altijd precies het zonneschermdoek dat op uw wensen aansluit.

Uw zonnescherm online bestellen

Bij ons is het heel eenvoudig om uw zonnescherm online samen te stellen. Stapje voor stapje wijst het voor zich om precies het zonnescherm samenstellen die voldoet aan uw eisen. Zo kiest u eerst het soort zonnescherm, vervolgens de afmetingen, kleuren, soort bediening en extra opties. Daarna drukt u op ‘klik en bestel’ en u vindt het product in uw winkelmandje! Vervolgens wordt het zonnescherm net als al onze andere producten gratis thuisbezorgd.

Bekijk de mogelijkheden in onze winkels

Komt u er niet precies uit? Bent u bijvoorbeeld nieuwsgierig naar de kleur, de uitvoering of heeft u nog veel vragen over het zonnescherm? Dan kunt u altijd een kijkje komen nemen in één van onze showrooms! In de showroom heeft u de mogelijkheid om deskundig advies te vragen en het zonnescherm uit te proberen. Wij hebben een showroom in Barendrecht (Zuid-Holland) en Naarden (Noord-Holland). De showroom in Barendrecht vindt u vlakbij de IKEA Barendrecht (afslag 20 vanaf de snelweg). De andere showroom in Naarden is gelegen in het Gooi, vlakbij onze hoofdstad Amsterdam en Almere.

Onze merken

Wij bieden zonneschermen aan van diverse merken. De merken die wij aanbieden zijn Verano, Luxaflex en Weinor. Verano staat bekend om haar producten die continu geoptimaliseerd worden, innovatie en comfort staat hierbij centraal. Als u kiest voor een Verano zonnescherm, kiest u automatisch voor de nieuwste normen en trends. Luxaflex staat bekend om haar exclusieve handgemaakte producten die uw huis comfortabel beschermen tegen hitte en kou. Bovendien zijn alle producten van Luxaflex ontworpen met oog voor (kind)veiligheid. Op deze manier bent u verzekerd van een veilig product. Met zonneschermen van Weinor kiest u voor innovatief, modern, design zonnescherm van duurzame, hoge kwaliteit. Weinor heeft is bewust van het milieu en heeft daarom energiebesparende en familie-vriendelijke modellen.