Verandazonwering

[[filter_text.title]]

Verandazonwering is de manier om de temperatuur te reguleren in uw veranda. In een glazen serre, veranda of terrasoverkapping kan de temperatuur behoorlijk oplopen, met onderdakzonwering regelt u zelf de warmte en lichtinval in uw tuinkamer. Onaangename temperaturen en hinderlijke lichtinval behoren dan ook tot de verleden tijd. Voor wie een serre, veranda of terrasoverkapping heeft, is verandazonwering eigenlijk onmisbaar. INHUIS Plaza levert op maat gemaakte verandazonwering van de merken Luxaflex en Verano. Beide merken kunnen worden geplaatst op vrijwel elke terrasoverkapping of serre.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9.1 van 10
938 Klantenbeoordelingen op
2017-11-20
Super service
Super service, klantvriendelijk en heel beleefde en aardige monteurs!
Lees meer..

Verandazonwering       

Met verandazonwering reguleert u de temperatuur in uw veranda. Dankzij de veranda zonwering heeft u geen last van hinderlijk zonlicht en warmte, aangezien deze twee factoren worden tegengehouden. Bovendien zit u onder uw veranda altijd droog. Op deze manier geniet u optimaal van uw veranda, omdat u dan met een regenbui of andere slechte weersomstandigheid op uw veranda kan zitten.

Verandazonwering op maat gemaakt

Net als alle andere producten van INHUIS Plaza wordt de verandazonwering ook precies voor u op maat gemaakt. Met keuze uit twee soorten verandazonweringen, namelijk de Verano Oslo en Verano Malmö, kiest u altijd precies de verandazonwering die op uw wensen aansluit. Bovendien heeft u veel keuze uit diverse kleuren en patronen, waardoor het doek passend is bij uw meubilair. De maximale breedte van de verandazonwering is 900 cm en een maximale uitval van 600 cm.

Diverse kleurmogelijkheden

Met het zonwerende doek kiest u voor een optimale bescherming tegen schadelijke UV-stralen en warmte. Daarmee kiest u ook voor een zonweringdoek van hoge kwaliteit. Natuurlijk is de kleur van het zonweringdoek een belangrijke factor, de kleur bepaalt namelijk de gehele uitstraling van uw woning en veranda. Met de uitgebreide doekkleuren collectie van Verano hoeft u zich hier geen zorgen over te maken! U kiest namelijk uit vele doekkleuren en verschillende dessins, waardoor de kleur van uw verandazonwering altijd precies op uw wensen en behoeften aansluit.

Uw verandazonwering online bestellen

Om de juiste verandazonwering online te bestellen, kunt u eenvoudig de stappen volgen op onze website. U klikt op de gewenste verandazonwering, vult de juiste afmetingen in, kiest een kleur uit, uitvoering en bediening waarna u uiteindelijk het product met één druk op de knop kunt toevoegen aan uw winkelmandje! Uiteindelijk wordt het product gratis thuisbezorgd.

Bekijk de mogelijkheden in onze winkels

Wilt u het product liever in het echt bekijken? Dat kan! U bent altijd welkom bij ons in één van onze showrooms! Op dit moment hebben wij een showroom gelegen in Naarden (Noord-Holland) en Barendrecht (Zuid-Holland). De showroom in Naarden is vlakbij de snelweg aan de Rubberstraat 12. Naarden is gelegen in het Gooi, in de omgeving Amsterdam en Almere. Onze andere showroom in Barendrecht vindt u in omgeving Rotterdam. De showroom in Barendrecht vindt u naast de IKEA Barendrecht, vanaf de snelweg is dit afslag 20. Bovendien openen wij binnenkort onze derde showroom in België!

Onze merken

De verandazonwering die wij aanbieden is van het merk Verano. Verano staat bekend om haar producten van hoogwaardige kwaliteit en maatwerk. Met een Verano product kiest u ook voor een milieu verantwoord product. Bovendien optimaliseert Verano haar producten continu, waardoor u altijd verzekerd bent van een product die voldoet aan de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van zonwering.