Uitvalschermen

[[filter_text.title]]

Uitvalschermen zijn praktisch en effectief. Ze zijn zeer geschikt op plaatsen waar vrije doorloop niet noodzakelijk is en het is een eenvoudige, maar zeer effectieve manier van zonwering. Een uitvalscherm biedt u schaduw, zonder het zicht naar buiten te belemmeren. Uitvalschermen zijn ideaal voor hoger gelegen ramen en zijn leverbaar tot maximaal 10 meter breed.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9.1 van 10
938 Klantenbeoordelingen op
2017-11-20
Super service
Super service, klantvriendelijk en heel beleefde en aardige monteurs!
Lees meer..

Uitvalschermen             

Uitvalschermen bevatten twee vaste armen en zorgen ervoor dat het zonlicht optimaal wordt geblokkeerd en houden de warmte en schitteringen van het licht tegen. Bij een uitvalscherm wordt het zonweringdoek tegen uw raam geplaatst, waardoor het onmogelijk is om onder uw uitvalscherm door te lopen. Met een uitvalscherm voegt u een modern scherm toe aan uw woning.

Uitvalschermen op maat gemaakt

U kunt met het uitvalscherm zelf kiezen welke breedte en uitval u prefereert. Het uitvalscherm van Verano wordt altijd speciaal voor u op maat gemaakt en kunt u bestellen tot een maximale breedte van 10 meter. Op deze manier kiest u altijd het uitvalscherm dat precies aan uw gevel past. Er zijn verschillende uitvalschermen die wij aanbieden, namelijk het compacte uitvalscherm Mallorca, extra brede uitvalscherm Napoli, Florence voor een lange levensduur en het luxe Markisolette uitvalscherm dat zeer geschikt is voor hoge ramen.

Diverse kleurmogelijkheden

Met keuze uit maar liefst 180 verschillende doekkleuren kiest u altijd een zonneschermdoek dat precies op uw wensen aansluit. U kiest uit diverse felle en neutrale kleuren, maar ook effen kleuren of patronen.

Uw uitvalscherm online bestellen

U kunt uw uitvalscherm bij ons eenvoudig online bestellen. Wanneer u het juiste uitvalscherm heeft geselecteerd, kunt u eenvoudig uw afmetingen, kleur, uitvoering, bediening en montage selecteren. Vervolgens klikt u op ‘klik en bestel’, waarna het uitvalscherm succesvol in uw winkelwagen belandt. Uiteindelijk wordt het uitvalscherm gratis thuisbezorgd.

Bekijk de mogelijkheden in onze winkels

Natuurlijk begrijpen wij dat het best lastig kan zijn om het product alleen op uw beeldscherm te bekijken. Bovendien kunt u de kleur van het uitvalscherm niet in het echt zien, u kunt het uitvalscherm niet voelen en uitproberen. Daarom hebben wij op dit moment twee showrooms in Nederland! De derde showroom en daarmee de eerste in België wordt binnenkort geopend. U vindt onze showrooms in Barendrecht (Zuid-Holland) en Naarden (Noord-Holland). Naarden ligt midden in het Gooi, vlakbij Amsterdam en Almere. Onze showroom in Barendrecht vindt u vlakbij de IKEA Barendrecht, vanaf de snelweg is dit bij afslag 20.

Onze merken

De uitvalschermen bieden wij aan van het merk Verano. Met de Verano Trend en Urban Colors collectie kiest u uit vele doekkleuren en dessins, zodat het zonweringdoek altijd passend is bij uw persoonlijke situatie. Bovendien staat Verano bekend om haar duurzame, innovatieve producten die continu geoptimaliseerd worden. Op deze manier bent u altijd verzekerd van de nieuwste technologieën.