Screens

[[filter_text.title]]

Met screens zorgt u ervoor dat uw woning zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar toch koel blijft. Bij INHUIS Plaza kunt u uw screen samenstellen door te kiezen uit verschillende kleuren en dessins. Wij leveren screens tot maximaal 460 cm breed. Screens zijn een goed betaalbare vorm van zonwering voor uw woning. De constructie van screens is vergelijkbaar met die van een rolluik, het doek glijdt verticaal naar beneden. Screens nemen hierdoor geen kostbare ruimte in beslag en hierdoor blijft de vrije doorloop langs uw ramen behouden.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9.1 van 10
938 Klantenbeoordelingen op
2017-11-20
Super service
Super service, klantvriendelijk en heel beleefde en aardige monteurs!
Lees meer..

Screens

Screens zijn hoogstwaarschijnlijk een van de beste zonwering oplossingen. Screens beschermen u tegen UV straling en blokkeren hinderlijke schitteringen. Bovendien kunt u met een screen nog gemakkelijk naar buiten kijken zonder dat uw zicht wordt verhinderd. Screens zijn vooral een praktische zonwering als het gaat om een vrije doorloop.

Screens op maat gemaakt

Welke afmetingen uw raam ook heeft, de screens worden altijd precies voor u op maat gemaakt. Op deze manier zijn de screens altijd passend in uw situatie. De maximale afmetingen van het standaard screen is 320 cm breed bij een hoogte van 280 cm. De Ritzscreens kunnen breder, deze screens bevatten namelijk een maximale breedte van 600 cm bij een hoogte van 400 cm, afhankelijk van het type screen.

Standaard screen

Het standaard screen van Verano beschermt uzelf optimaal tegen de zon en schitteringen waarvan u last van kan hebben in uw woning. Met de elektrische bediening bent u verzekerd van een comfortabel product. Bovendien kunt u ook kiezen voor een afstandsbediening, waarmee u de screen vanaf elke gewenste plek kunt bedienen.

Ritzscreen

Net als het standaard screen beschermt het Ritzscreen u tegen de zon, warmte en hinderlijke schitteringen. Echter zijn de Ritzscreens dankzij de stevige constructie extra windvast. De Ritzscreen wordt namelijk over de gehele zijkant vast geritst. Met de Ritzscreens van Verano heeft u keuze uit diverse typen. INHUIS Plaza biedt de V540, V599 en V599 XL aan. De verschillen zitten hem vooral in de maten. De V599 XL kan namelijk tot wel 6 meter breed!

Veilig product

De Ritzscreens van Verano zijn voorzien van het GS-keurmerk van TÜV. Dit houdt in dat de screens aan hoge kwaliteitseisen en veiligheidseisen voldoet. Daarmee bent u altijd verzekerd van een veilig product.

Diverse kleurmogelijkheden

Wanneer u een screen bestelt, is de kleur een belangrijke factor. U kunt met de screens van Verano kiezen uit maar liefst 90 verschillende doekkleuren, waarbij u altijd wel een kleur kiest die precies bij u past! Zo kiest u uit een aantal felle kleuren of juist neutrale kleuren aan uw gevel.

Uw screen online bestellen

Bij ons is het heel eenvoudig om uw screen online samen te stellen zoals u wilt. Wanneer u klikt op het gewenste product, vult u de juiste afmetingen, kleur, opties en montage in die voor u van toepassing is. Vervolgens belandt het product bij u in de winkelwagen en kunt u de bestelling afronden. Uiteindelijk wordt het product gratis thuisbezorgd.

Bekijk de mogelijkheden in onze winkels

Wanneer u niet precies zeker bent van de juiste screen, juiste kleur of het juiste systeem, kunt u altijd een kijkje komen nemen in één van onze showrooms. U bent hier altijd van harte welkom! Onze showroom in Barendrecht (Zuid-Holland) vindt u naast de IKEA Barendrecht, afslag 20 vanaf de snelweg. De showroom in Naarden vindt u in het Gooi, in de omgeving van Amsterdam en Almere. Binnenkort openen wij onze derde en daarmee eerste showroom in België!

Onze merken

De screens die wij aanbieden zijn van het merk Verano. Verano staat bekend om haar innovatieve, steeds geoptimaliseerde producten. Daarmee bent u met een screen van Verano verzekerd van een product voorzien van de nieuwste trends. De screens van Verano zijn van topkwaliteit en zeer duurzaam, waardoor u veel energie bespaart.