Markiezen

[[filter_text.title]]

Door de opvallende vorm brengen markiezen een romantische en misschien zelfs nostalgische sfeer met zich mee. Toch passen markiezen minstens net zo goed op nieuwbouwhuizen als op oudere woningen. Zonnestralen worden door de markiezen geblokkeerd aan de voorkant en de zijkant. Door de dichte zijkanten zijn markiezen de perfecte zonwering. De markiezen bij INHUIS Plaza zijn verkrijgbaar met een houten markiesframe of een onderhoudsvrij aluminium markiesframe, tot maximaal 500cm breed.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9.1 van 10
938 Klantenbeoordelingen op
2017-11-20
Super service
Super service, klantvriendelijk en heel beleefde en aardige monteurs!
Lees meer..

Markiezen

Een markies is een sfeervolle zonwering oplossing en past perfect bij een klassieke, jaren ’30 woning. Door de ronde vormen zijn de markiezen zowel passend voor moderne als klassieke huizen. U heeft keuze uit een standaard model, markies petmodel of markies klapmodel.

Markiezen op maat gemaakt

De markiezen van Inhuis Plaza worden altijd speciaal voor u op maat gemaakt. Markiezen zijn uitermate geschikt voor brede ramen, de maximale breedte van de markies is namelijk maar liefst 500 cm. De uitval is verschillend per type markies en varieert van 80 cm tot 200 cm.

Materiaalsoorten

Om een moderne en minder traditionele draai aan uw markies te geven, kiest u voor een aluminium markies. Aluminium markiezen zijn onderhoudsvrij en hiermee bent u verzekerd van een lange levensduur. Om een pure en natuurlijke uitstraling aan uw markies te geven, kiest u voor een vurenhouten markies. Vurenhout is een elastische, stevige houtsoort en daarmee ideaal voor markiezen. Ook kunt u kiezen voor een markies van grenenhout. Grenenhouten markiezen zijn licht van gewicht en tegelijkertijd duurzaam. Grenenhouten markiezen zijn beter geschikt voor brede markiezen.

Standaard markies

De standaard markies bevat gesloten zijkanten en een doek dat een groot deel van het raam bedekt. Daarmee profiteert u van optimale zonwering. Echter is het niet mogelijk om onder de markies door te lopen, wanneer de markies geopend is.

Markies petmodel

Dankzij de trapsgewijze constructie van de markies in petmodel is het mogelijk om onder de markies door te lopen. De uitstraling van deze markies is minder traditioneel, waardoor deze uitvoering beter aansluit op een moderne gevel. 

Markies klapmodel

Met het speciale mechanisme is het mogelijk om de markies verder naar voren te klappen. Daarmee is de markies in klapmodel uitermate geschikt voor horecagelegenheden en openslaande deuren. Bovendien kunt u onder de markies doorlopen.

Diverse kleurmogelijkheden

U hoeft zich geen zorgen te maken over de kleur van uw zonweringdoek. Met de uitgebreide doekkleurencollectie die bestaat uit maar liefst 180 verschillende kleuren kiest u altijd een doekkleur die precies op uw wensen aansluit. U kunt hierbij kiezen uit effen kleuren of diverse dessins.

Uw markies online bestellen

Stel uw markies eenvoudig online samen op onze website. U kunt stapsgewijs uw voorkeuren aangeven en daarmee precies de markiezen samenstellen voldoet aan uw eisen. Uiteindelijk worden de markiezen gratis bij u thuisbezorgd.

Bekijk de mogelijkheden in onze winkels

Om het product in het echt te bekijken, te voelen en uit te proberen is het natuurlijk mogelijk om een kijkje te nemen in één van onze showrooms. Op dit moment hebben wij drie showrooms. In Nederland vindt u onze showrooms in Barendrecht (Zuid-Holland) en Naarden (Noord-Holland). Naarden is gelegen in het Gooi, in de buurt van Amsterdam en Almere. Onze showroom in Barendrecht is vlakbij de IKEA Barendrecht, vanaf de snelweg afslag 20. In België kunt u onze showroom vinden in Aartselaar.

Onze merken

De markiezen die u bij ons bestelt, zijn van het merk Markiezen Nederland. Zij staan bekend om haar innovatieve, topkwaliteit producten. Wij optimaliseren onze producten continu. Hiermee bent u verzekerd van een product, voorzien van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Bovendien ontvangt u een fabrieksgarantie van vijf jaar.