Crazy Summerdeals: 20% korting!

PORTO ZONNESCHERM | VERANO SAMENSTELLEN

Het Verano Porto zonnescherm is een zonnescherm met semi-cassette. De stof van het zonnescherm is goed beschermd in de cassette en kun je alleen zien vanaf de onderkant als het zonnescherm opgerold is. De uitstraling van het Verano Porto zonnescherm is chique, maar wel besch... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 5-10 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Porto zonnescherm | Verano OP MAAT

Het zonnescherm kan in schuinte worden versteld in een hoek van 5 tot 30 graden. Zo hangt het Verano Porto zonnescherm altijd op maat en sluit het zonnescherm precies aan op uw terras. De maximale uitval is 300 cm en de maximale breedte is 600 cm.

Uitvoering Verano Porto zonnescherm

Door middel van de stevige aluminium profielen in het Porto zonnescherm, heeft het zonnescherm een langere levensduur. Zo kunt u genieten van een onderhoudsvrij zonnescherm die jarenlang mee gaat. Door middel van een draaistang kan het zonnescherm bediend worden, maar voor extra comfort kunt u ook kiezen voor een elektrische bediening van het zonnescherm. Met één van de extra opties is het mogelijk om het zonnescherm te voorzien van een tijdklok, zon- of windautomaat.

Pluspunten en Minpunten

  • Op maat gemaakt
  • Tot een hoek van 30°
  • Bescherming tegen de zon en schadelijke UV-straling
  • Zonnescherm met mini-cassette
  • 5 jaar garantie
  • Geen minpunten

Porto zonnescherm | Verano

Het Verano Porto zonnescherm is een zonnescherm met semi-cassette. De stof van het zonnescherm is goed beschermd in de cassette en kun je alleen zien vanaf de onderkant als het zonnescherm opgerold is. De uitstraling van het Verano Porto zonnescherm is chique, maar wel bescheiden. Het Porto zonnescherm zorgt net als de andere Verano zonneschermen voor optimale bescherming tegen de zon en schadelijk Uv-licht. Met keuze uit verschillende kleuren en opties kun je het zonnescherm samenstellen zoals jij wilt.

Voordelen Verano Porto zonnescherm

Met het Verano Porto zonnescherm zorg je ervoor dat deze precies aansluit op jouw wensen, door middel van de diverse kleuren en patronen die worden aangeboden. Uiteraard wordt het zonnescherm speciaal voor jou op maat gemaakt. Door middel van de hoek die ingesteld kan worden tot maximaal 30°, zorgt het zonnescherm voor volledige beschutting op jouw terras. De elektrische bediening zorgt voor extra gebruikersgemak. Het Verano Porto zonnescherm heeft een garantie van vijf jaar.

Als het zonnescherm opgerold is zal deze bij een volledig cassettesysteem helemaal in de cassette vallen. Hierdoor is het doek goed bestand tegen weersomstandigheden. Bij een semi-cassettescherm is het doek aan de onderzijde zichtbaar. 

De gemiddelde levensduur van een INHUIS zonweringproduct ligt ruwweg tussen de 10 en 20 jaar. De werkelijke levensduur is wel sterk afhankelijk hoe u uw product behandeld wordt en of het regelmatig wordt onderhouden en schoongemaakt.

Ja. Indien u dit wenst, neem dan contact op met onze klantenservice voor een advies op maat.

Omdat het belangrijk is dat uw zonnescherm goed beschermd is tegen weersinvloeden adviseren wij u te kiezen voor een volledige cassette. Een cassette zorgt ervoor dat de rol met het zonweringsdoek en de armen veilig opgeborgen zitten in de behuizing.

Als u wilt voorkomen dat aanslag door weersomstandigheden zich gaat hechten en invreten op de coating en het aluminium, kunt u het beste een niet agressief schoonmaakmiddel gebruiken. Daarna is naspoelen en afnemen met een zeem voldoende.

Bij een zonnescherm is het belangrijk om het scherm bij een windkracht van meer dan 4 beaufort, in te doen. Om hierbij het risico zo laag mogelijk te houden wordt bij elektrische bediening een windbeveiliging geadviseerd.

Wij adviseren u om uw scherm éénmaal per jaar in te spuiten met siliconenspray. Wij raden alle andere smeermiddelen af.

Het kreuken, plooien en het ontstaan van wafelvorming ontstaat doordat de aan elkaar gestikte banen spanning geven op het doek. De stiknaden in het doek zijn twee keer zo dik als het doek zelf en daardoor ontstaan er plooien, kreuken en wafelvorming. Hoe breder het scherm hoe meer u dit zult zien. Deze plooivorming komt altijd voor bij dit type doek, dit vermindert in geen geval de kwaliteit en levensduur van het doek.

Al onze knikarmschermen zijn voorzien van acryl zonweringsdoek. Deze doeken zijn waterafstotend geïmpregneerd en bij een minimale uitvalshoek van uw knikarmscherm bestand tegen een kleine regenbui. Om schade aan het doek en systeem te voorkomen is het verstandig om bij aanhoudende regen uw scherm in te doen. Wanneer het stopt met regenen rolt u uw scherm uit om het doek te laten drogen.

INHUIS Plaza biedt u de keuze uit rechte of golvende volanten. Deze selecteert u makkelijk tijdens het bestelproces. U kunt ook kiezen om geen volant te nemen. Bij vouwgordijnen is de functie van de volant het tegenhouden van verkleuring. Bovendien kiest u bij een vouwgordijn voor een hele of een halve volant. 

Jazeker. Als u een zonnescherm van hetzelfde merk kiest heeft u de keuze uit (grotendeels) dezelfde stoffen. 

Het weer in Nederland kan best grillig zijn. Het ene moment schijnt de zon, het andere moment kan er een fikse wind opsteken. En dan gaat het ook nog eens regenen. U kunt meteen naar huis om uw scherm in te draaien, maar het kan gelukkig ook makkelijker. Door het toepassen van een zon –en windautomaat helpt u om het risico op windschade te verkleinen. Bij teveel wind gaat uw zonwering direct in ook al blijft de zon op dat moment schijnen. Gaat de wind weer liggen dan zal na een ingestelde tijd en de zon schijnt nog steeds uw zonwering weer uitgaan. U kunt deze automaat ook uitrusten met een optionele regensensor.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hierover meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hier over meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

De motor wordt tijdens de productie in het scherm geïntegreerd in de oprolbuis. Daar overheen wordt het doek of rolluikpantser gespannen. De 230V draad gaat naar de voeding.

INHUIS geeft vijf jaar fabrieksgarantie op alle aandrijvingen. Op alle besturingen zoals de afstandsbediening en zon- en windautomaat geeft INHUIS twee jaar fabrieksgarantie.

Wij adviseren dan om direct contact met ons op te nemen om uw probleem op te lossen. Kijkt u ook op onze klantenservice pagina voor meer informatie en downloads.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Maximale breedte: 6 meter
Maximale uitval: 3 meter
Soort scherm: Semi-cassette
Wand / plafondmontage: Wandmontage
Bediening: Handmatig
Elektrisch
Hellingshoek: Tot 30°
Standaarduitvoering: Technisch Zilver
RAL 9001 (ivoor)
VS 716 (antraciet)
VS 819 (bruin structuurlak)
VS 739 (kwartsgrijs structuurlak)
Extra opties: Muurstrip aluminium
Tussensteun bovenkap
Extra doeklengte
Tijdklok, zon-of windautomaat