Crazy Summerdeals: 20% korting!

SPECTRA NOVA | LUXAFLEX® SAMENSTELLEN

Luxaflex® Spectra™ Nova zonnescherm

Het Luxaflex® Spectra™ Nova zonnescherm is een zeer elegant zonnescherm door de slanke vormgeving. Het zonnescherm is een doorontwikkeling van de terrasschermen die al jaren in Nederland worden verkocht. Het zonnescherm i... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Spectra Nova | Luxaflex® OP MAAT

Het Luxaflex® Spectra™ Nova zonnescherm is voorzien van een volledig gesloten cassette, waardoor het doek wordt beschermd tegen slechte weersomstandigheden.

Uitvoering Luxaflex® Spectra™ Nova zonnescherm

Het zonnescherm is te verkrijgen tot een maximale breedte van 5,5 meter en leverbaar in een uitval van 160 cm, 210 cm, 250 cm, 300 cm en 350 cm. Daarbij is de hellingshoek 6 tot 40 graden. Naast terrassen is het zonnescherm ook uitermate geschikt voor balkonsituaties. Voor de hardware kunt u kiezen uit alle RAL kleuren.

Pluspunten en Minpunten

  • 5 jaar garantie
  • Op maat gemaakt
  • Uitval van 3,5 meter
  • Zeer mooie plafond oplossing door slanke vormgeving en fraai vormgegeven plafondsteun
  • Optioneel LED-verlichting en verwarming
  • Optioneel geïntegreerde windsensor
  • Geen minpunten

Spectra Nova | Luxaflex®

Luxaflex® Spectra™ Nova zonnescherm

Het Luxaflex® Spectra™ Nova zonnescherm is een zeer elegant zonnescherm door de slanke vormgeving. Het zonnescherm is een doorontwikkeling van de terrasschermen die al jaren in Nederland worden verkocht. Het zonnescherm is geschikt voor de wat bredere terrassen en kan precies op uw persoonlijke smaak aansluiten door de uitgebreide keuze uit doekkleuren.

Voordelen Luxaflex® Spectra™ Nova zonnescherm

Het zonnescherm van Luxaflex® is voorzien van extra sterke, duurzame Dyneema® knikarmen. Het is mogelijk om te kiezen voor een geïntegreerde windsensor, het zonnescherm is dan extra goed beschermd tegen de wind. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een verlichtingsbalk in het zonnescherm, zo kunt u uw avonden langer maken. Net als bij andere Luxaflex® zonneschermen is het mogelijk om ledverlichting en verwarming bij het zonnescherm te voegen. Zo geniet u ’s zomers én ’s winters van het gebruik van het zonnescherm. Ook is het Luxaflex® Spectra™ Nova zonnescherm voorzien van Somfy RTS bediening, die wordt toegepast voor bediening- en automatisering van onder andere zonneschermen. Uiteraard wordt het zonnescherm voor u op maat gemaakt. Op de onderdelen van Luxaflex® Nederland ontvangt u een garantie van vijf jaar.

Als het zonnescherm opgerold is zal deze bij een volledig cassettesysteem helemaal in de cassette vallen. Hierdoor is het doek goed bestand tegen weersomstandigheden. Bij een semi-cassettescherm is het doek aan de onderzijde zichtbaar. 

De gemiddelde levensduur van een INHUIS zonweringproduct ligt ruwweg tussen de 10 en 20 jaar. De werkelijke levensduur is wel sterk afhankelijk hoe u uw product behandeld wordt en of het regelmatig wordt onderhouden en schoongemaakt.

Ja. Indien u dit wenst, neem dan contact op met onze klantenservice voor een advies op maat.

Omdat het belangrijk is dat uw zonnescherm goed beschermd is tegen weersinvloeden adviseren wij u te kiezen voor een volledige cassette. Een cassette zorgt ervoor dat de rol met het zonweringsdoek en de armen veilig opgeborgen zitten in de behuizing.

Als u wilt voorkomen dat aanslag door weersomstandigheden zich gaat hechten en invreten op de coating en het aluminium, kunt u het beste een niet agressief schoonmaakmiddel gebruiken. Daarna is naspoelen en afnemen met een zeem voldoende.

Bij een zonnescherm is het belangrijk om het scherm bij een windkracht van meer dan 4 beaufort, in te doen. Om hierbij het risico zo laag mogelijk te houden wordt bij elektrische bediening een windbeveiliging geadviseerd.

Wij adviseren u om uw scherm éénmaal per jaar in te spuiten met siliconenspray. Wij raden alle andere smeermiddelen af.

Het kreuken, plooien en het ontstaan van wafelvorming ontstaat doordat de aan elkaar gestikte banen spanning geven op het doek. De stiknaden in het doek zijn twee keer zo dik als het doek zelf en daardoor ontstaan er plooien, kreuken en wafelvorming. Hoe breder het scherm hoe meer u dit zult zien. Deze plooivorming komt altijd voor bij dit type doek, dit vermindert in geen geval de kwaliteit en levensduur van het doek.

Al onze knikarmschermen zijn voorzien van acryl zonweringsdoek. Deze doeken zijn waterafstotend geïmpregneerd en bij een minimale uitvalshoek van uw knikarmscherm bestand tegen een kleine regenbui. Om schade aan het doek en systeem te voorkomen is het verstandig om bij aanhoudende regen uw scherm in te doen. Wanneer het stopt met regenen rolt u uw scherm uit om het doek te laten drogen.

INHUIS Plaza biedt u de keuze uit rechte of golvende volanten. Deze selecteert u makkelijk tijdens het bestelproces. U kunt ook kiezen om geen volant te nemen. Bij vouwgordijnen is de functie van de volant het tegenhouden van verkleuring. Bovendien kiest u bij een vouwgordijn voor een hele of een halve volant. 

Jazeker. Als u een zonnescherm van hetzelfde merk kiest heeft u de keuze uit (grotendeels) dezelfde stoffen. 

Het weer in Nederland kan best grillig zijn. Het ene moment schijnt de zon, het andere moment kan er een fikse wind opsteken. En dan gaat het ook nog eens regenen. U kunt meteen naar huis om uw scherm in te draaien, maar het kan gelukkig ook makkelijker. Door het toepassen van een zon –en windautomaat helpt u om het risico op windschade te verkleinen. Bij teveel wind gaat uw zonwering direct in ook al blijft de zon op dat moment schijnen. Gaat de wind weer liggen dan zal na een ingestelde tijd en de zon schijnt nog steeds uw zonwering weer uitgaan. U kunt deze automaat ook uitrusten met een optionele regensensor.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hierover meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hier over meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

De motor wordt tijdens de productie in het scherm geïntegreerd in de oprolbuis. Daar overheen wordt het doek of rolluikpantser gespannen. De 230V draad gaat naar de voeding.

INHUIS geeft vijf jaar fabrieksgarantie op alle aandrijvingen. Op alle besturingen zoals de afstandsbediening en zon- en windautomaat geeft INHUIS twee jaar fabrieksgarantie.

Wij adviseren dan om direct contact met ons op te nemen om uw probleem op te lossen. Kijkt u ook op onze klantenservice pagina voor meer informatie en downloads.

Algemene informatie

Maximale breedte: 5,5 meter
Maximale uitval: 3,5 meter
Soort scherm: Gesloten cassettesysteem, doek beschermd tegen weersinvloeden
Wand / plafondmontage: Beide
Bediening: Elektrisch
Bescherming UV-stralen: Ja
Standaarduitvoering: Somfy® SLT motor, optioneel met monobediening
Chronus® Dyneema knikarmen
Hellingshoek: 6° tot 35°
Extra opties: Plafondsteun
Verlengde steunen 50 cm + 100 cm
In de dag steun
Verlichting en heater
Geïntegreerde windsensor