Crazy Summerdeals: 20% korting!

FIORA GRANDE | LUXAFLEX® SAMENSTELLEN

Luxaflex® Fiora Grande zonnescherm

Het Luxaflex® Fiora Grande zonnescherm zorgt voor optimaal zoncomfort in uw woning of op uw terras. Het zonnescherm is uitermate geschikt voor brede gevels en u bent met dit zonnescherm voorzien van jarenlang gebruiksgemak. He... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Fiora Grande | Luxaflex® OP MAAT

De maximale breedte van het Luxaflex® Fiora Grande zonnescherm is 740 cm breed met een uitval van 350 cm.

Uitvoering Luxaflex® Fiora Grande zonnescherm

De standaardbediening van het zonnescherm is elektrisch met draaischakelaar. De hellingshoek waarin het zonnescherm gehangen kan worden, is 6 tot 40 graden. Het cassettesysteem van het Luxaflex® Fiora Grande zonnescherm is volledig gesloten, waardoor het doek zeer goed beschermd is tegen diverse weersinvloeden. Op deze manier kunt u extra lang genieten van de buitenzonwering.

Pluspunten en Minpunten

  • 5 jaar garantie
  • Op maat gemaakt
  • Hangt zeer strak tegen de gevel waardoor dit een mooi geheel vormt met de gevel.
  • Geruisarme sluiting van scherm dankzij kunststof inlage
  • Uitval van 3,5 meter
  • Keuze uit uitgebreide (acryl) doekencollectie Luxaflex®
  • Optioneel Powerled verlichting & verwarming
  • Standaard elektrische bediening
  • Geen minpunten

Fiora Grande | Luxaflex®

Luxaflex® Fiora Grande zonnescherm

Het Luxaflex® Fiora Grande zonnescherm zorgt voor optimaal zoncomfort in uw woning of op uw terras. Het zonnescherm is uitermate geschikt voor brede gevels en u bent met dit zonnescherm voorzien van jarenlang gebruiksgemak. Het uiterlijk van het Fiora Grande zonnescherm is subtiel en compact met een mooie afwerking van hoogwaardig aluminium. Met keuze uit de uitgebreide (acryl) doekencollectie van Luxaflex® Nederland past de buitenzonwering precies bij uw woning of terras.

Voordelen Luxaflex® Fiora Grande zonnescherm

Met het Luxaflex® Fiora Grande zonnescherm kunt u als extra optie kiezen om het zonnescherm uit te breiden met Powerled verlichting en verwarming. Zo geniet u ’s zomers én ’s winters extra lang van uw terras. De uitgebreide doekencollectie van Luxaflex® Nederland geeft u de mogelijkheid om het doek precies aan te laten sluiten op uw wensen. De standaard elektrische bediening zorgt voor extra gebruikerscomfort. Het zonnescherm is uitermate geschikt voor bredere terrassen en heeft een maximale uitval van 3,5 meter. Uiteraard wordt het zonnescherm speciaal voor u gemaakt. U ontvangt een garantie van vijf jaar lang op de onderdelen van Luxaflex® .

Als het zonnescherm opgerold is zal deze bij een volledig cassettesysteem helemaal in de cassette vallen. Hierdoor is het doek goed bestand tegen weersomstandigheden. Bij een semi-cassettescherm is het doek aan de onderzijde zichtbaar. 

De gemiddelde levensduur van een INHUIS zonweringproduct ligt ruwweg tussen de 10 en 20 jaar. De werkelijke levensduur is wel sterk afhankelijk hoe u uw product behandeld wordt en of het regelmatig wordt onderhouden en schoongemaakt.

Ja. Indien u dit wenst, neem dan contact op met onze klantenservice voor een advies op maat.

Omdat het belangrijk is dat uw zonnescherm goed beschermd is tegen weersinvloeden adviseren wij u te kiezen voor een volledige cassette. Een cassette zorgt ervoor dat de rol met het zonweringsdoek en de armen veilig opgeborgen zitten in de behuizing.

Als u wilt voorkomen dat aanslag door weersomstandigheden zich gaat hechten en invreten op de coating en het aluminium, kunt u het beste een niet agressief schoonmaakmiddel gebruiken. Daarna is naspoelen en afnemen met een zeem voldoende.

Bij een zonnescherm is het belangrijk om het scherm bij een windkracht van meer dan 4 beaufort, in te doen. Om hierbij het risico zo laag mogelijk te houden wordt bij elektrische bediening een windbeveiliging geadviseerd.

Wij adviseren u om uw scherm éénmaal per jaar in te spuiten met siliconenspray. Wij raden alle andere smeermiddelen af.

Het kreuken, plooien en het ontstaan van wafelvorming ontstaat doordat de aan elkaar gestikte banen spanning geven op het doek. De stiknaden in het doek zijn twee keer zo dik als het doek zelf en daardoor ontstaan er plooien, kreuken en wafelvorming. Hoe breder het scherm hoe meer u dit zult zien. Deze plooivorming komt altijd voor bij dit type doek, dit vermindert in geen geval de kwaliteit en levensduur van het doek.

Al onze knikarmschermen zijn voorzien van acryl zonweringsdoek. Deze doeken zijn waterafstotend geïmpregneerd en bij een minimale uitvalshoek van uw knikarmscherm bestand tegen een kleine regenbui. Om schade aan het doek en systeem te voorkomen is het verstandig om bij aanhoudende regen uw scherm in te doen. Wanneer het stopt met regenen rolt u uw scherm uit om het doek te laten drogen.

INHUIS Plaza biedt u de keuze uit rechte of golvende volanten. Deze selecteert u makkelijk tijdens het bestelproces. U kunt ook kiezen om geen volant te nemen. Bij vouwgordijnen is de functie van de volant het tegenhouden van verkleuring. Bovendien kiest u bij een vouwgordijn voor een hele of een halve volant. 

Jazeker. Als u een zonnescherm van hetzelfde merk kiest heeft u de keuze uit (grotendeels) dezelfde stoffen. 

Het weer in Nederland kan best grillig zijn. Het ene moment schijnt de zon, het andere moment kan er een fikse wind opsteken. En dan gaat het ook nog eens regenen. U kunt meteen naar huis om uw scherm in te draaien, maar het kan gelukkig ook makkelijker. Door het toepassen van een zon –en windautomaat helpt u om het risico op windschade te verkleinen. Bij teveel wind gaat uw zonwering direct in ook al blijft de zon op dat moment schijnen. Gaat de wind weer liggen dan zal na een ingestelde tijd en de zon schijnt nog steeds uw zonwering weer uitgaan. U kunt deze automaat ook uitrusten met een optionele regensensor.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hierover meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hier over meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

De motor wordt tijdens de productie in het scherm geïntegreerd in de oprolbuis. Daar overheen wordt het doek of rolluikpantser gespannen. De 230V draad gaat naar de voeding.

INHUIS geeft vijf jaar fabrieksgarantie op alle aandrijvingen. Op alle besturingen zoals de afstandsbediening en zon- en windautomaat geeft INHUIS twee jaar fabrieksgarantie.

Wij adviseren dan om direct contact met ons op te nemen om uw probleem op te lossen. Kijkt u ook op onze klantenservice pagina voor meer informatie en downloads.

Algemene informatie

Maximale breedte: 12 meter
Maximale uitval: 3,5 meter
Soort scherm: Gesloten cassettesysteem, doek beschermd tegen weersinvloeden
Wand / plafondmontage: Wandmontage
Bediening: Elektrisch
Bescherming UV-stralen: Ja
Profielkleur: RAL 9001, blank alu, RAL 9010, RAL 7016
Standaarduitvoering: Somfy® SLT motor
Chronus® Dyneema knikarmen
Hellingshoek: 6° tot 40°
Extra opties: Verbrede montagesteunen 40 cm (i.p.v. 12 cm)
Regendeksel
Extra montage-/tussensteun 12 of 40 cm
Extra arm
Doekspleetafdichting
Verlengde steunen 50 cm
Speciale uitval op maat
Powerrail Op maat gemaakt
Verlichting: Energiezuinige LED verlichting
Opties: Voorzien van Somfy® RTS ontvanger
Montage: Wandmontage
Kleuren: Alle RAL-kleuren
Reductiemaat: 100 mm
Heater 2000 RC Eco+
Uitvoering: 2000 Watt
Somfy® RTS Dimactor ontvanger
Philips HeLeN® infraroodlamp
Instelbaar: 0%, 33%, 66%, 100%
Incl. 2 stuks T-steun voor wand- of plafondmontage, in blank geanodiseerd
Kleuren: RAL 9001 / RAL 9010 / RAL 9006 / RAL 7016
Heater 2000 Eco+
Uitvoering: 2000 Watt
Philips HeLeN® infraroodlamp
Incl. montagebeugel voor wand- of plafondmontage
Kleuren: RAL 9001 / RAL 9010 / RAL 9006 / RAL 7016
Heater 1400 Eco+
Uitvoering: 1400 Watt
Philips HeLeN® infraroodlamp
Incl. montagebeugel voor wand- of plafondmontage
Kleuren: RAL 9001 / RAL 9010 / RAL 9006 / RAL 7016
Garantie heaters: 2 jaar