Crazy Summerdeals: 20% korting!

VOUWGORDIJN | LUXAFLEX® SAMENSTELLEN

Luxaflex® Roman Shades

Met de Luxaflex® Roman Shades heeft u keuze uit een uitgebreide collectie van exclusieve stoffen en verschillende modellen die perfect aansluiten op uw interieur. Deze collectie bestaat uit stoffen van hoge kwaliteit, rijke structuren en l... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Vouwgordijn | Luxaflex® OP MAAT

Uitvoering Luxaflex® Roman Shades

De maximale afmetingen van de Luxaflex® Roman Shades zijn 4000mm breed en 3500mm hoog. De Roman Shades collectie bestaat uit veel kleuren met diverse transparanties. Elk design van de collectie is gemakkelijk te combineren met uni-kleuren, dit zou kunnen voor ramen in dezelfde kamer of in een ruimte met bijpassende gordijnen. Voor de Luxaflex® vouwgordijnen zijn een aantal modellen beschikbaar. U kunt kiezen uit Ballina Back (baleinen achterzijde), Ballina Front (baleinen voorzijde), Segmenta, Segmenta de Luxe en Linea de Luxe. Bij de Ballina Back vindt u de tunnels aan de achterzijde van de Shades. Door middel van een magneetsysteem wordt de tunnel op spanning gezet, wat zorgt voor een strakke uitstraling. Bij de Ballina Front zitten de tunnels aan de voorkant van de Luxaflex® Roman Shades. Dit is geschikt voor zowel uni- als dessin stoffen, omdat het patroon van de stoffen doorloopt over de tunnels. Bij de Segmenta wordt de Roman Shade volledig opgetrokken in segmenten. Het stofpakket wordt hierdoor hoger en platter. Dit is uitermate geschikt voor hoge ramen of erkers. Linea de Luxe geeft de mogelijkheid om de Luxaflex® vouwgordijnen te laten voeren. De zomen bevinden zich hierbij aan de binnenkant, die ervoor zorgen dat de Roman Shades ook aan de achterkant een mooi geheel zijn. De voering die hierbij gekozen kan worden is verkrijgbaar in diverse kleuren in een lichtdoorlatende of dim-out stof. U kunt kiezen uit een aantal bedieningssystemen, namelijk: eindloos ketting, overbrenging, elektrisch of koordbediening. Er zijn ook een aantal extra opties mogelijk voor de Luxaflex® vouwgordijnen onderzoom, spankabel en uitlijnen.

Pluspunten en Minpunten

  • Diverse modellen
  • Vijf jaar garantie
  • Bescherming UV-licht
  • Verkrijgbaar in maximale maten van 4 m breed en 3,5 m hoog
  • Uitgebreide collectie in kleuren, stoffen en luxe dessins
  • Niet geschikt voor mensen met allergieën
  • Niet geschikt voor vochtige ruimtes

Vouwgordijn | Luxaflex®

Luxaflex® Roman Shades

Met de Luxaflex® Roman Shades heeft u keuze uit een uitgebreide collectie van exclusieve stoffen en verschillende modellen die perfect aansluiten op uw interieur. Deze collectie bestaat uit stoffen van hoge kwaliteit, rijke structuren en luxe dessins. De Luxaflex® Roman Shades worden ook wel vouwgordijnen genoemd. De stof van de Luxaflex® Roman Shades is leverbaar in transparant, semi-transparant en verduisterend. De maximale maten van de Roman Shades zijn 400 cm breed en 350 cm hoog. Uiteraard worden de Roman Shades voor u op maat gemaakt. De bedieningssystemen van Luxaflex® Nederland zijn innovatief en kindvriendelijk.

Voordelen Luxaflex® Roman Shades

Met de uitgebreide collectie van kleuren, stoffen en luxe dessins bieden de Luxaflex® Roman Shades u de mogelijkheid om de vouwgordijnen volledig aan te passen op uw interieur. De maten zijn maximaal 4 m breed en 3,5 m hoog, de vouwgordijnen worden speciaal voor u op maat gemaakt. U heeft keuze uit vier verschillende modellen in verschillende kleuren en materialen. De Luxaflex® vouwgordijnen zijn voorzien van een bescherming tegen het UV-licht. Ook is het mogelijk om te kiezen voor transparante, semi-transparante en verduisterende vouwgordijnen te kiezen. De bedieningssystemen van Luxaflex® Nederland zijn innovatief en kindvriendelijk. Ook heeft u een garantie op de Luxaflex® onderdelen van vijf jaar.

Het bovenprofiel heeft de volgende afmetingen: hxd 40x30mm en daardoor zijn vouwgordijnen uitstekend geschikt voor montage in ondiepe nissen en hoeksituaties.

Een vouwgordijn heeft een pakkethoogte van gemiddeld 28 a 30cm. Houdt hiermee rekening met openslaande ramen en eventuele andere obstakels.

Het is mogelijk de beugels op het plafond te monteren. Deze kunt u dan verder van het raam afzetten.

De meest gekozen zijde is de achterkant. Wilt u de baleinen aan de voorzijde voor een meer uitgesproken uiterlijk, dan kunt u dit selecteren in onze webshop.

De standaard bediening is met ketting, hierbij bepaalt u de bedieningszijde zelf. Ook is het mogelijk om een vouwgordijn elektrisch te nemen. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice.

Het vouwgordijnsysteem wordt in één kleur geleverd, de kleur wit.

De stof wordt met klittenband bevestigd op het profiel en is daardoor eenvoudig reinigbaar.

INHUIS Plaza biedt u de keuze uit rechte of golvende volanten. Deze selecteert u makkelijk tijdens het bestelproces. U kunt ook kiezen om geen volant te nemen. Bij vouwgordijnen is de functie van de volant het tegenhouden van verkleuring. Bovendien kiest u bij een vouwgordijn voor een hele of een halve volant. 

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Maximale breedte: 4 meter
Maximale hoogte: 3,5 meter
Modellen: Ballina Back
Segmenta
Linea de Luxe
Segmenta de Luxe
Standaard bediening: Metalen eindloos ketting
Bediening: Eindloos ketting, overbrenging, koordbediening
Links of rechts
Opties: Onderzoom
Spankabel
Uitlijnen
Aantal segmenten: Afhankelijk van de afmetingen
Montage: In de dag of op de dag