Crazy Summerdeals: 20% korting!

VOUWGORDIJN | A HOUSE OF HAPPINESS SAMENSTELLEN

'Gordijnen waar je blij van wordt', dat is de slogan van A House of happiness.. wat wilt u nog meer? Vouwgordijnen zijn functioneel en geven de juiste sfeer aan uw huis. Bent u op zoek naar trendy, moderne, basic of stoere vouwgordijnen? Wilt u nieuwe vouwgordijnen voor de ... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Vouwgordijn | A House Of Happiness OP MAAT

De vouwgordijnen van A House Of Happiness zijn volledig naar uw wensen en smaak samen te stellen. Door de verschillende type stoffen is er altijd wel een stof die bij uw interieur en ruimte past.

Mogelijkheden met A House Of Happiness vouwgordijnen

Bij het kiezen van een vouwgordijn komt natuurlijk veel meer kijken dan alleen het kiezen van de juiste stof. U kunt kiezen uit de baleinen aan de voor of achterzijde. Met de baleinen aan de voorzijde oogt het vouwgordijn wat stoerder, terwijl de baleinen aan de achterkant een rustige uitstraling geven. Daarnaast kunt u ook kiezen uit een kunststof of metalen ketting.

Pluspunten en Minpunten

  • 5 jaar garantie
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Brede collectie aan stoffen en kleuren
  • Geen minpunten

Vouwgordijn | A House Of Happiness

'Gordijnen waar je blij van wordt', dat is de slogan van A House of happiness.. wat wilt u nog meer? Vouwgordijnen zijn functioneel en geven de juiste sfeer aan uw huis. Bent u op zoek naar trendy, moderne, basic of stoere vouwgordijnen? Wilt u nieuwe vouwgordijnen voor de kinderkamer of lekker uitslapen met verduisterende gordijnen? Voor iedere ruimte kunt u zelf het vouwgordijn volledig samenstellen.
A House Of Happiness heeft een groot aanbod, met meer dan 1500 gordijnstoffen op voorraad, in ‘tig’ kleuren, heel veel dessins, transparante en dichte kwaliteiten. Voor ieder interieur en elk budget een uitgebreide keuze en snel geleverd. Speciaal voor u bieden wij de meest gekozen stoffen aan in onze webshop! Maar de collectie omvat nog veel meer dan deze stoffen. Komt u eens een kijkje nemen in één van onze showrooms!

Het bovenprofiel heeft de volgende afmetingen: hxd 40x30mm en daardoor zijn vouwgordijnen uitstekend geschikt voor montage in ondiepe nissen en hoeksituaties.

Een vouwgordijn heeft een pakkethoogte van gemiddeld 28 a 30cm. Houdt hiermee rekening met openslaande ramen en eventuele andere obstakels.

Het is mogelijk de beugels op het plafond te monteren. Deze kunt u dan verder van het raam afzetten.

De meest gekozen zijde is de achterkant. Wilt u de baleinen aan de voorzijde voor een meer uitgesproken uiterlijk, dan kunt u dit selecteren in onze webshop.

De standaard bediening is met ketting, hierbij bepaalt u de bedieningszijde zelf. Ook is het mogelijk om een vouwgordijn elektrisch te nemen. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice.

Het vouwgordijnsysteem wordt in één kleur geleverd, de kleur wit.

De stof wordt met klittenband bevestigd op het profiel en is daardoor eenvoudig reinigbaar.

INHUIS Plaza biedt u de keuze uit rechte of golvende volanten. Deze selecteert u makkelijk tijdens het bestelproces. U kunt ook kiezen om geen volant te nemen. Bij vouwgordijnen is de functie van de volant het tegenhouden van verkleuring. Bovendien kiest u bij een vouwgordijn voor een hele of een halve volant. 

Algemene informatie

Maximaal leverbare afmetingen: 360 cm breed en 300 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 40 cm breed en 60 cm hoog
Bediening: Kunststof ketting
Metalenketting
Stofsoorten: Transparant
Lichtdoorlatend
Semi verduisterend
Montage: In of op de dag
Baleinen: Voor of achterzijde
Zijgeleiding: Mogelijk als extra optie