Vouwgordijnen INHUIS

Vouwgordijnen op maat

Als je opzoek bent naar vouwgordijnen op maat dan ben je bij INHUIS Plaza aan het juiste adres. Al onze raamdecoratie wordt op maat gemaakt. Wij zorgen dat de vouwgordijnen naadloos aansluiten op jouw ramen. In onze collectie vouwgordijnen van INHUIS hebben wij een uitgebreide collectie aan stoffen. Wij hebben transparante vouwgordijnen, lichtdoorlatende vouwgordijnen en verduisterende vouwgordijnen. alle stoffen hebben hun eigen voordelen, zo zorgt de een voor meer privacy en de ander voor meer licht in huis. Twijfel je nog over een stof of kleur? Vraag dan jouw gratis kleurstalen aan. Wij versturen ze gratis naar je op. Hierdoor kun jij thuis bekijken of de kleur en de stofdikte is waarnaar je opzoek bent.

Heb jij thuis een speciale vorm raam of heb je te maken met een extra groot raam en heb je hiervoor graag persoonlijk advies. Kom dan naar een van onze showrooms, wij voorzien je graag van persoonlijk advies. En vertellen je ook alles over de verschillende afwerkingen en mogelijkheden die er zijn. Mocht je het fijn vinden komen we zelfs bij jou thuis alles meten en monteren.

Vouwgordijnen zijn een erg mooie combinatie tussen traditionele gordijnen en het snelle gebruiksgemak van rolgordijnen. Vouwgordijnen hebben horizontale vouwen waardoor de breedte van het raam benadrukt wordt. Door vouwgordijnen voor het raam te hangen creëer je een sfeervolle en huiselijke stijl in huis!

Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Twijfel jij nog over de stof? Vraag dan gratis jouw kleurstalen online aan en wij gaan direct voor je aan de slag.