VOUWGORDIJN VERANO SAMENSTELLEN

De Verano vouwgordijnen kunt u naar wens samenstellen. Denk hierbij aan diverse opties zoals baleinen, volants, kleuren en stofsoorten. De Verano vouwgordijnen zijn op maat te maken in verduisterende, semi transparante en transparante stoffen. Met de verduisterende vouwgordi... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: -20%!
Levertijd: 20-25 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Vouwgordijn Verano OP MAAT

De Verano vouwgordijnen kunt u samenstellen door te kiezen uit een aantal opties. U heeft keuze uit een ruim assortiment kleuren en stoffen.

Mogelijkheden met Verano vouwgordijnen

Naast keuze uit kleuren en stoffen is het ook mogelijk om aan de voorzijde van de vouwgordijnen baleinen te plaatsen. Dit zijn staafjes die zich op elke strook van het vouwgordijn bevinden. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een volant, dit is een strook aan de onderkant van het vouwgordijn. Deze volant zorgt ervoor dat het zonlicht wordt tegengehouden, wanneer het vouwgordijn omhoog is. Het onderhouden van het Verano vouwgordijn is erg eenvoudig. De stof zit met klittenband bevestigt en is dus afneembaar. De maximale afmetingen van het Verano vouwgordijn is 400 cm breed en 260 cm hoog.

Pluspunten en Minpunten

  • Op maat gemaakt
  • Geniet van privacy
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Diverse extra opties zoals baleinen of een volant
  • 5 jaar garantie
  • Minder geschikt voor vochtige ruimtes

Vouwgordijn Verano

De Verano vouwgordijnen kunt u naar wens samenstellen. Denk hierbij aan diverse opties zoals baleinen, volants, kleuren en stofsoorten. De Verano vouwgordijnen zijn op maat te maken in verduisterende, semi transparante en transparante stoffen. Met de verduisterende vouwgordijnen van Verano heeft u de mogelijkheid om uw kamer volledig te verduisteren en af te schermen van het daglicht. Met de Verano semi transparante vouwgordijnen bepaalt u zelf de inval van het licht.

Voordelen Verano vouwgordijnen

Met de vouwgordijnen van Verano kunt u genieten van daglicht in uw woning en tevens genieten van privacy. Het gefilterde daglicht zorgt voor een zeer aangename en warme sfeer in uw woning. De verduisterende vouwgordijnen zijn uitermate geschikt voor in de slaapkamer. Met volledige verduistering heeft u geen last van doordringend daglicht. Door de diverse kleuren en stoffen waaruit u kunt kiezen, is het mogelijk om de vouwgordijnen precies op uw interieur aan te laten sluiten. De vouwgordijnen van Verano worden voor u op maat gemaakt. Op de Verano vouwgordijnen heeft u een garantie van vijf jaar.

Het bovenprofiel heeft de volgende afmetingen: hxd 40x30mm en daardoor zijn vouwgordijnen uitstekend geschikt voor montage in ondiepe nissen en hoeksituaties.

Een vouwgordijn heeft een pakkethoogte van gemiddeld 28 a 30cm. Houdt hiermee rekening met openslaande ramen en eventuele andere obstakels.

Het is mogelijk de beugels op het plafond te monteren. Deze kunt u dan verder van het raam afzetten.

De meest gekozen zijde is de achterkant. Wilt u de baleinen aan de voorzijde voor een meer uitgesproken uiterlijk, dan kunt u dit selecteren in onze webshop.

De standaard bediening is met ketting, hierbij bepaalt u de bedieningszijde zelf. Ook is het mogelijk om een vouwgordijn elektrisch te nemen. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice.

Het vouwgordijnsysteem wordt in één kleur geleverd, de kleur wit.

De stof wordt met klittenband bevestigd op het profiel en is daardoor eenvoudig reinigbaar.

INHUIS Plaza biedt u de keuze uit rechte of golvende volanten. Deze selecteert u makkelijk tijdens het bestelproces. U kunt ook kiezen om geen volant te nemen. Bij vouwgordijnen is de functie van de volant het tegenhouden van verkleuring. Bovendien kiest u bij een vouwgordijn voor een hele of een halve volant. 

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF


Algemene informatie

Maximaal leverbare afmetingen: 400 cm breed en 260 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 30 cm breed en 30 cm hoog
Afwerking: Zonder volant
Hele volant
Halve volant
Baleinen voorzijde (optioneel)
Baleinen achterzijde (standaard)
Bediening: Door middel van kunststof ketting
Metalen bedieningsketting optioneel
Montage: In de dag of op de dag