Vouwgordijnen A house of happiness

Vouwgordijnen van A House of Happiness

A House Of Happiness heeft een groot aanbod, met meer dan 1500 gordijnstoffen op voorraad, in ‘tig’ kleuren, heel veel dessins, transparante en dichte kwaliteiten. Alle vouwgordijnen worden op maat gemaakt. Voor ieder interieur en elk budget een uitgebreide keuze en snel geleverd. Speciaal voor jou bieden wij de meest gekozen stoffen aan in onze webshop! In onze webshop bieden wij transparante vouwgordijnen, lichtdoorlatende vouwgordijnen en verduisterende vouwgordijnen aan. Maar de collectie omvat nog veel meer dan deze stoffen. Kom snel een kijkje nemen in één van onze showrooms, onze medewerkers helpen je graag verder!

Vouwgordijnen zijn een erg mooie combinatie tussen traditionele gordijnen en het snelle gebruiksgemak van rolgordijnen. Vouwgordijnen hebben horizontale vouwen waardoor de breedte van het raam benadrukt wordt. Door vouwgordijnen voor het raam te hangen creëer je een sfeervolle en huiselijke stijl in huis!

Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Twijfel jij nog over de stof? Vraag dan gratis jouw kleurstalen online aan en wij gaan direct voor je aan de slag.