Crazy Summerdeals: 20% korting!

RAAMPLISSE VOORZET UNIT UNILUX SAMENSTELLEN

De Unilux Raamplisse Voorzet Unit is een voorzethor die ervoor zorgt dat insecten buiten blijven, waardoor u van een insectenvrije woning kunt genieten. De Raamplisse voorzet Unit staat bekend om het gevouwen gaas en zorgt hiermee voor een uniforme uitstraling naar buiten to... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-12 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Raamplisse Voorzet Unit Unilux OP MAAT

De aluminium profielen van de Unilux Raamplisse voorzet Unit zorgen voor een moderne en luxe uitstraling. Bovendien is het frame gemakkelijk van de clips te verwijderen, waardoor de raamplisse voorzethor van Unilux eenvoudig te reinigen is. Met weinig kracht kunt u de hor geruisloos bedienen. Hiervoor is geen veer nodig. Door het kliksysteem heeft u geen boor of schroef nodig die u in het kozijn moet boren, zo ontstaan er ook geen zichtbare gaten in uw kozijn.

Pluspunten en Minpunten

  • Luxe en moderne uitstraling
  • Geruisloos en met weinig kracht bedienen
  • Sluit goed af door het gevouwen gaas
  • Houdt de insecten buiten
  • Maximale verntilatie
  • 5 jaar garantie
  • Geen minpunten

Raamplisse Voorzet Unit Unilux

De Unilux Raamplisse Voorzet Unit is een voorzethor die ervoor zorgt dat insecten buiten blijven, waardoor u van een insectenvrije woning kunt genieten. De Raamplisse voorzet Unit staat bekend om het gevouwen gaas en zorgt hiermee voor een uniforme uitstraling naar buiten toe en een eenheid in uw woning. Bovendien is het gevouwen gaas erg functioneel, omdat het goed afsluit. Hierdoor krijgen insecten geen kansen om uw woning binnen te dringen.

Uitvoering Unilux Raamplisse voorzet Unit

De Unilux Raamplisse voorzet Unit is geschikt voor draairamen, draai-kiepramen, dakramen en schuiframen met een maximale breedte van 120 cm breed en 200 cm hoog. U kunt de voorzet Unit bedienen van links naar rechts en van rechts naar links. De kleur van het gaas is zwart, hierdoor reflecteert het gaas niet en wordt het uitzicht minimaal belemmerd. De voorzet Unit wordt door middel van montageclips eenvoudig uitsluitend op de dag gemonteerd. De standaard RAL-kleuren waarin u de Unilux Raamplisse voorzet Unit kunt bestellen zijn wit, crème wit, antraciet, bruin en zilvergrijs. Naast deze standaardkleuren kunt u ook kiezen voor alternatieve RAL-kleuren tegen een meerprijs. Zo verbreedt u uw kleurenassortiment en kiest u de voorzethor die voldoet aan uw wensen.

Uw Unilux Raamplisse met voorzet unit samenstellen

Standaard wordt de raamplissé voorzien van zwart gaas. Als grijs gaas meer op uw wensen aansluit, kunt u hier tegen een meerprijs ook voor kiezen. Zo stelt u uw eigen Unilux Raamplisse voorzet Unit geheel zelf samen. U ontvangt een garantie van vijf jaar en uiteraard wordt de Unilux Raamplisse voorzet Unit speciaal voor u op maat gemaakt.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Maximale breedte: 120 cm
Maximale hoogte: 200 cm
Geschikt voor: Draairaam naar binnen
Draairaam naar buiten
Draaikiepraam
Dakraam
Schuifraam
Standaarduitvoering: Gevouwen gaas
Bijna geruisloze bediening
Zwart gaas, reflecteert niet
Luxe uitstraling
Eenvoudig te verwijderen van de montageclips
Kleuren: Wit, crème wit, antraciet, bruin en zilvergrijs
Bediening: Van links naar rechts en van rechts naar links
Montage: Op de dag
Opties: Grijs gaas (meerprijs)
Alternatieve RAL-kleuren (meerprijs)