PANELS 250MM | LUXAFLEX SAMENSTELLEN

Luxaflex panels van 250mm bestaan uit lossen panelen van stof die soepel op de rail schuiven. Paneelgordijnen zijn uitermate geschikt voor grote ramen, vanaf het plafond tot de vloer, maar net zo goed voor kleinere vensters en ruimtes. De Luxaflex paneelgordijnen zijn verkri... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Panels 250mm | Luxaflex OP MAAT

De Luxaflex paneelgordijnen bevat panelen met een breedte van 250 mm. Deze worden voor u op maat worden gemaakt. De 250 mm Panels zijn standaard voorzien van een zoom met een verzwaringsplaat zonder verbindingsketting.

Mogelijkheden met Luxaflex Paneelgordijnen

Voor een strakke, moderne aanblik kunt u kiezen voor de harde stoffen. Deze harde stoffen zijn verkrijgbaar in verschillende stofsoorten en kleuren die precies passen bij uw interieur. Voor de Luxaflex paneelgordijnen zijn er Expressions prints in verschillende kleuren, geïnspireerd op natuur of geometrie. De zachte stoffen bieden een alternatief voor traditionele gordijnen, waarbij u kunt kiezen uit een verschillende stof transparanties. De onderlat van het Luxaflex paneelgordijn wordt standaard mee gestoffeerd.

Pluspunten en Minpunten

  • Veel personalisatiesopties
  • 5 jaar garantie
  • Multi colour segmenten
  • Veel decoratieve opties
  • Ingesealde bodemplaten niet mogelijk
  • Bij 250 mm. Panels is de kier tussen pakket en bediening 125 mm

Panels 250mm | Luxaflex

Luxaflex panels van 250mm bestaan uit lossen panelen van stof die soepel op de rail schuiven. Paneelgordijnen zijn uitermate geschikt voor grote ramen, vanaf het plafond tot de vloer, maar net zo goed voor kleinere vensters en ruimtes. De Luxaflex paneelgordijnen zijn verkrijgbaar in harde en zachte stoffen. U heeft keuze uit vele kleuren, maar ook decoratieve dessins en unieke structuren. De afmetingen van de Luxaflex paneelgordijnen zijn maximaal 7 m breed en 4 m hoog. Uiteraard worden de paneelgordijnen voor u op maat gemaakt. Ook zijn de Luxaflex onderdelen voorzien van innovatieve en kindvriendelijke bedieningssystemen.

Uitvoering Luxaflex Paneelgordijnen

Er zijn een aantal opties mogelijk bij de Luxaflex paneelgordijnen. Bij de harde stoffen is het mogelijk om een Finishing Option te kiezen, hiermee kunt u een extra accent geven aan het paneelgordijn. Ook kunt u door middel een boven- en/of onderlat van hout, kunststof of aluminium een decoratieve waarde toevoegen aan het paneelgordijn. Naast een standaard rail is het ook mogelijk om voor een design rail te kiezen. De beide rails zijn beschikbaar breedtes van twee tot vijf sporen, deze keuze is afhankelijk van uw wensen en de breedte van uw ramen of deuren. De panelen kunnen aan elkaar worden geschakeld, zodat ze allemaal tegelijkertijd verschuiven, maar los van elkaar verschuiven is ook mogelijk. Als extra optie kunt u decoratieve baleinen bevestigen op de panelen. U heeft keuze uit zes verschillende baleinen. Met het Multi Colour segment is het mogelijk om vier kleuren in een verticale paneel te plaatsen.

De bediening van uw Luxaflex paneelgordijn

De standaard bediening voor de Luxaflex panels is de kettingbediening. U heeft keuze uit de kleuren wit, aluminium, zwart of bruin voor de bedieningsketting. U kunt optioneel kiezen voor een pakket- en bedieningszijde of elektrische optie. De bediening van de Luxaflex paneelgordijnen is bijna geruisloos.

Voordelen Luxaflex paneelgordijnen

De paneelgordijnen zijn geschikt voor grote ramen, deuren of als scheidingswand. Door de vele kleuren en decoratieve dessins die Luxaflex aanbiedt, kunt u de paneelgordijnen volledig op uw interieur laten aansluiten. De maximale afmetingen van de paneelgordijnen zijn 700cm breed en 400cm hoog. Luxaflex biedt allerlei extra decoratieve mogelijkheden voor de panelen op maat, zodat u deze volledig naar wens kunt samenstellen.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Bestelbreedte (= systeembreedt Totale breedte inclusief de montagesteunen
Paneelbreedte: 250 mm
Minimaal leverbare afmetingen: 143 cm breed en 100 cm hoog
Maximaal leverbare afmetingen: 700cm breed en 400cm hoog
Type stof: Keuze uit harde en zachte stoffen
Bediening: Door middel van een ketting
Elektrisch optioneel
Bedieningszijde: Eenzijding links of rechts
Tweezijzig links en rechts
Montage: In de wand of het plafond