Crazy Summerdeals: 20% korting!

KUNSTSTOF LAMELLEN | LUXAFLEX® SAMENSTELLEN

De Luxaflex® kunststof lamellen zijn ideaal in vochtige ruimtes. De PVC lamellen creëren een moderne en elegante look en zijn verkrijgbaar in diverse prints voor grote ramen, schuifdeuren en schuine ramen. Luxaflex® kunststof lamellen zijn verkrijgbaar in diverse prints, ... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Kunststof lamellen | Luxaflex® OP MAAT

De Luxaflex® kunststof lamellen zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes. De PVC lamellen creëren een moderne en elegante look en zijn verkrijgbaar in diverse prints voor grote ramen, schuifdeuren en schuine ramen. De Luxaflex® kunststof lamellen zijn te verkrijgen in allerlei kleuren en stijlen, zo kunt u de PVC lamellen exact laten aansluiten op uw interieur. De bedieningssystemen van de kunststof lamellen zijn innovatief en kindvriendelijk. De maximale afmetingen van de Luxaflex® kunststof lamellen zijn maximaal 700 cm breed en 300 cm hoog. Uiteraard worden de PVC lamellen op maat voor u gemaakt.

Pluspunten en Minpunten

  • 5 jaar garantie
  • Geschikt voor grote ramen en deuren
  • Veel personalisatiesopties
  • Geschikt voor vochtige ruimtes
  • Kunststof lamellen kunnen klepperen

Kunststof lamellen | Luxaflex®

De Luxaflex® kunststof lamellen zijn ideaal in vochtige ruimtes. De PVC lamellen creëren een moderne en elegante look en zijn verkrijgbaar in diverse prints voor grote ramen, schuifdeuren en schuine ramen. Luxaflex® kunststof lamellen zijn verkrijgbaar in diverse prints, een S-vorm lamel en zijn leverbaar in veel verschillen kleuren.

Uitvoering Luxaflex® kunststof lamellen

De kunststof jaloezieën zijn antibacterieel en ideaal voor ruimtes in de horeca of gezondheidszorg. De Luxaflex® kunststof lamellen zijn voorzien van Greenscreen® stoffen, zodat het PVC-materiaal herbruikbaar is. De afmetingen zijn maximaal 7000 mm breed en 3000 mm hoog. Er zijn verschillende lamelbreedtes beschikbaar voor de Luxaflex® kunststof lamellen, namelijk 52mm, 70mm, 89mm en 127mm. De bedieningen die bij de PVC lamellen horen, zijn een monocommando ketting, koord en ketting, pakket- en bedieningszijde links of rechts en elektrisch met ingebouwde trafo. Personalisatieopties die u bij de kunststof lamellen kunt kiezen, zijn duo perfora en multi colour.

Voordelen Luxaflex® kunststof lamellen

De kunststof lamellen van Luxaflex® zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes en het is erg gemakkelijk om de lamellen schoon te maken. De Luxaflex® kunststof lamellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, patronen en prints, waardoor u de verticale jaloezieën volledig kunt personaliseren. De kunststof lamellen zijn uitermate geschikt voor extra grote ramen, schuifpuien of schuine ramen. De kunststof lamellen zijn voorzien van herbruikbaar materiaal en dus duurzaam verantwoord. Ook worden de kunststof verticale jaloezieën speciaal voor u op maat gemaakt. De bedieningssystemen van Luxaflex® Nederland zijn innovatief en kindvriendelijk. Op alle Luxaflex® onderdelen ontvangt u een garantie van vijf jaar.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

De breedte van de lamel: 52mm, 70mm, 89mm of 127mm
Maximaal leverbare afmetingen: 700 cm breed en 300 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 30 cm breed en 20 cm hoog
Bedieningsmogelijkheden: Standaard met monocommando ketting bij 70mm, 89mm en 127mm lamellen
Standaard koord en kettingbediening bij 52mm lamellen
Elektrische bediening optioneel
Kleur rail: Standaard wit, optioneel aluminium.
Tegen een meerprijs ook zwart of bruin verkrijgbaar
Verbindingsketting: Niet mogelijk bij pvc lamellen
Bedieningszijde: Links en rechts
Links of rechts
Centraal
Opties: Ingesealde bodemplaten bij de 89mm en 127mm lamellen
Duo perfora: in één lamel 2 verschillende perforaties
Meer kleuren lamellen in een verticale jaloezie
Montage: In de dag of op de dag