VERANO MALMO SAMENSTELLEN

De Verano Malmö zonwering is de ideale zonwering oplossing voor uw veranda. De Malmö verandazonwering bevindt zich aan de bovenzijde en is zeer effectief, omdat de zon en warmte worden geweerd voordat ze uw veranda, terrasoverkapping of serre binnen kunnen dringen. De Malm... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: 15%!
Levertijd: 15-20 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Verano Malmo OP MAAT

Verano biedt diverse uitbreidingsmogelijkheden, waardoor u de verandazonwering precies kunt samenstellen naar uw wensen. Kies bijvoorbeeld voor vitro- en metro colors om uw kleur aan te laten sluiten op de nieuwste trends.

Voordelen Verano Malmö verandazonwering

Met de verandazonwering zijn uw meubelen en bent u zelf beschermd tegen schadelijke UV-stralen. De diverse doekkleuren die Verano aanbiedt voor de Malmö verandazonwering zorgen ervoor dat u de zonwering precies op uw wensen kunt laten aansluiten. Op de Verano Malmö verandazonwering ontvangt u een garantie van vijf jaar. Uiteraard wordt de zonwering voor u op maat gemaakt. Wilt u zeker zijn van het juiste maatwerk en de juiste montage? Maak dan gebruik van onze INHUIS meetservice en montageservice. Onze specialisten komen dan bij u inmeten en monteren.

Pluspunten en Minpunten

  • Pas de zonwering toe op uw veranda, serre of terrasoverkapping
  • Voeg vitro- en metro colors toe
  • Elektrische bediening
  • Vijf jaar garantie
  • Geen minpunten

Verano Malmo

De Verano Malmö zonwering is de ideale zonwering oplossing voor uw veranda. De Malmö verandazonwering bevindt zich aan de bovenzijde en is zeer effectief, omdat de zon en warmte worden geweerd voordat ze uw veranda, terrasoverkapping of serre binnen kunnen dringen. De Malmö bevat verplaatsbare geleiders, waardoor de zonwering eenvoudig op een terrasoverkapping geplaatst kan worden met een schuine hoek in het dak.

Uitvoering Verano Malmö verandazonwering

De Malmö verandazonwering is leverbaar in maximaal 6 meter breed bij een maximale uitval van 6 meter. De standaard bediening van de verandazonwering is elektrisch. Met slechts één druk op de knop kunt u de zonwering eenvoudig openen en sluiten. Regel zelf de hoeveelheid licht en temperatuur onder uw veranda, terrasoverkapping of uw serre.

Dat kan zeker! Maak gebruik van onze Montageservice. Onze ervaren monteurs komen bij u langs om de verandazonwering vakkundig bij u te installeren (tegen een meerprijs).

 

Dat kan. Onze zonwering past vrijwel op elke terrasoverkapping. Wilt u weten hoe u dit dient op te meten? Bekijk dan onze meetinstructies of neem contact met ons op. Wij voorzien u graag van een advies op maat. 

Ja, dat hebben wij in het assortiment. De Verano Malmö is te koop met verticale palen en is dus ook een pergolascherm en zonnescherm in één. De Malmö van Verano dient wel aan de muur te worden bevestigd. 

Het weer in Nederland kan best grillig zijn. Het ene moment schijnt de zon, het andere moment kan er een fikse wind opsteken. En dan gaat het ook nog eens regenen. U kunt meteen naar huis om uw scherm in te draaien, maar het kan gelukkig ook makkelijker. Door het toepassen van een zon –en windautomaat helpt u om het risico op windschade te verkleinen. Bij teveel wind gaat uw zonwering direct in ook al blijft de zon op dat moment schijnen. Gaat de wind weer liggen dan zal na een ingestelde tijd en de zon schijnt nog steeds uw zonwering weer uitgaan. U kunt deze automaat ook uitrusten met een optionele regensensor.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hierover meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hier over meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

De motor wordt tijdens de productie in het scherm geïntegreerd in de oprolbuis. Daar overheen wordt het doek of rolluikpantser gespannen. De 230V draad gaat naar de voeding.

INHUIS geeft vijf jaar fabrieksgarantie op alle aandrijvingen. Op alle besturingen zoals de afstandsbediening en zon- en windautomaat geeft INHUIS twee jaar fabrieksgarantie.

Wij adviseren dan om direct contact met ons op te nemen om uw probleem op te lossen. Kijkt u ook op onze klantenservice pagina voor meer informatie en downloads.

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Maximale breedte: 5 meter
Maximale uitval: 5 meter
Standaarduitvoering: RAL-kleur naar keuze
Banen/uni streepdoek
Somfy motor
Verplaatsbare geleiders
Aluminium voetjes
Diverse extra opties: Afwijkende paallengte
Vitro- en metro colors
Bediening: Elektrisch