Crazy Summerdeals: 20% korting!

CORTONA TERRASSCHERM VERANO SAMENSTELLEN

Het Cortona terrasscherm van Verano is een vrijstaand terrasscherm met een strakke, moderne uitstraling. Dit vrijstaande terrasscherm biedt vele toepassingsmogelijkheden voor uw terras. Vanwege de stevige constructie is het mogelijk om het terrasscherm zowel vrijstaand of te... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: 15%!
Levertijd:
Garantie: 5 jaar

Cortona terrasscherm Verano OP MAAT

Met de vele uitbreidingsmogelijkheden voor het vrijstaande terrasscherm van Verano stelt u het terrasscherm samen die precies bij uw persoonlijke wensen past. De montage kan vrijstaand of aan de wand en is de ideale zonwering voor uw terras.

Voordelen van het Verano Cortona terrasscherm V805

Het Verano Cortona terrasscherm bedient u eenvoudig door middel van een afstandsbediening. De bediening is elektrisch, waardoor u het terrasscherm eenvoudig kunt verstellen in de hoek die u wenst. Bovendien kunt u kiezen voor alternatieve RAL-kleuren om uw kleurencollectie uit te breiden. Voor extra versteviging van het terrasscherm voegt u een betonpoer toe. Op de Verano Cortona ontvangt u een garantie van vijf jaar. Wilt u zeker zijn van het juiste maatwerk en de juiste montage? Maak dan gebruik van onze INHUIS meetservice en montageservice!

Pluspunten en Minpunten

  • Elektrische bediening
  • Ideale zonwering voor uw terras
  • Zowel vrijstaande- als wandmontage
  • Strak en modern design
  • Vijf jaar garantie
  • Geen minpunten

Cortona terrasscherm Verano

Het Cortona terrasscherm van Verano is een vrijstaand terrasscherm met een strakke, moderne uitstraling. Dit vrijstaande terrasscherm biedt vele toepassingsmogelijkheden voor uw terras. Vanwege de stevige constructie is het mogelijk om het terrasscherm zowel vrijstaand of tegen de wand te monteren. Op deze manier bent u zo vrij om het terrasscherm te plaatsen op de plek waar u de Verano Cortona wenst! De maximale breedte van het Verano® Cortona terrasscherm is 4 meter bij een maximale hoogte van 4 meter.

Uitvoering Cortona terrasscherm van Verano®

Het speciaal ontwikkelde systeem zorgt ervoor dat de hellingshoek van dit terrasscherm met één druk op de knop versteld kan worden. Op deze manier kiest u zelf voor de gewenste horizontale of schuine stand. De schuine stand is functioneel, deze zorgt voor een goede afvoer van het regenwater. De standaarduitvoering van de Verano Cortona is RAL-kleur wit. Bovendien heeft u keuze uit 100 verschillende kleuren met de Trend en Urban Colors collectie. Het Verano terrasscherm laat u dan precies op uw wensen aansluiten.

Montageinstructies

PDF


Algemene informatie

Maximale breedte: 4 meter
Maximale hoogte: 4 meter
Standaarduitvoering: Wit
Montage: Vrijstaand
Wand
Bediening: Elektrisch
Doekkleuren: 100 diverse kleuren uit de Trend en Urban Colors collectie
Extra opties: Antraciet structuurlak (RAL 7016)
Alternatieve RAL-kleuren
Gekoppeld
Betonpoer
Palen