Crazy Summerdeals: 20% korting!

Verano® Raamdecoratie & Zonwering

Verano® Raamdecoratie

Verano® is al ruim 30 jaar specialist in raamdecoratie en zonwering op maat. Het merk is opgericht in 1990. Verano staat voor optimale kwaliteit en een snelle levering. Dit komt doordat ze de raamdecoratie en zonwering zelf produceert in haar productiehallen in Nederland en België.

INHUIS Plaza is één van de Verano® dealers Nederland en levert allerlei type raamdecoratie van het merk Verano. Kies je product, doorloop de stappen en bereken de prijs van jouw Verano® raamdecoratie. 
 

Verano® Zonwering

Verano® zonwering kun je online bestellen of kom langs in één van onze showrooms om de zonwering in het echt te bekijken. In onze showrooms hangt bijvoorbeeld het populairste zonnescherm van dit merk: het Verano Ipanema scherm. Ook vind je in de showroom in Barendrecht een Verano overkapping en het populaire rolluik van Verano: RV40. 

Je kunt de zonwering helemaal naar jouw wens samenstellen met onze uitgebreide collectie doekkleuren. Daarnaast kun je de systeemkleur kiezen en de uitval. Als trotse Verano® dealer ben je van harte welkom in één van onze showrooms.