ROLLUIK RV 41 - BASIC SAMENSTELLEN

Het Verano rolluik RV 41 is een basismodel. Het RV 41 rolluik is verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. De isolatie en stabiliteit scoort bij de Verano rolluik RV 41 lager dan overige rolluiken, maar is een betaalbare en veilige oplossing voor kleinere ramen. He... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

 • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: 15%!
Levertijd: 4-8 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Rolluik RV 41 - Basic OP MAAT

Het Verano rolluik RV 41 is een duurzame oplossing voor uw raam en is inbraak werend, dient als zonwering, is geluidwerend, vochtwerend en biedt voldoende privacy. Zo kunt u eindeloos genieten van het rolluik.

Voordelen Verano rolluik RV 41

Verano biedt vele extra opties, zodat u het rolluik volledig kunt personaliseren. Zo kiest u zelf voor de soort bediening. Bovendien zijn rolluiken bestand tegen stof en vocht. Doordat de lamellen van het Verano rolluik met elkaar zijn verbonden, wordt storing voorkomen en kunnen de lamellen niet makkelijk vastlopen of verschuiven. Het betaalbare rolluik RV 41 van Verano is uitermate geschikt voor kleine ramen en wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Voor het opmeten en monteren van het rolluik kunt u gebruik maken van onze INHUIS meetservice en montage service, waarbij onze specialisten bij u komen inmeten en monteren.

Pluspunten en Minpunten

 • Duurzame oplossing
 • Beschikbaar in 9 verschillende kleuren
 • Handmatig of elektrisch bedienen
 • Zonwerend, inbraak werend, geluidwerend en privacy
 • Vijf jaar garantie
 • Geen minpunten

Rolluik RV 41 - Basic

Het Verano rolluik RV 41 is een basismodel. Het RV 41 rolluik is verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. De isolatie en stabiliteit scoort bij de Verano rolluik RV 41 lager dan overige rolluiken, maar is een betaalbare en veilige oplossing voor kleinere ramen. Het Verano rolluik RV 41 is verkrijgbaar in een maximale breedte van 3 meter bij een maximale hoogte van 3 meter, afhankelijk van de soort bediening en kapmaat in mm. Het basismodel Verano rolluik kunt u met de hand of elektrisch bedienen. Voor extra bedieningscomfort kiest u voor elektrisch, zodat u het rolluik met één druk op de knop kunt bedienen.

Uitvoering Verano rolluik RV 41

Het basismodel rolluik RV 41 kunt u volledig op uw wensen aan laten sluiten. De juiste kleur is van essentieel belang om het rolluik te laten voldoen aan uw eisen. Verano biedt 9 verschillende kleuren voor uw rolluik, waaronder wit, antraciet, groen of blauw. Bovendien kunt u het rolluik personaliseren door te kiezen voor een schuine omkasting of klassiek rond. Deze kleurenkeuze en mogelijkheden voor uw personalisatie van het rolluik sluiten volledig aan op de nieuwste trends!

Rolluiken van INHUIS Plaza bieden een tal van voordelen die de waarde van uw huis sterk verhogen:

 • Optimale bescherming tegen zonlicht.
 • Inbraakwerende en geluiddempende eigenschappen.
 • Bescherming van uw ramen tegen alle weersomstandigheden.
 • Gedeeltelijke en gehele verduistering om uw nachtrust te bevorderen.
 • Materialen van de beste kwaliteit voor een lange levensduur.

.

Een rolluik is niet inbraakwerend maar wel inbraakvertragend. Elektrische rolluiken worden uitgerust met anti-optilbeveiliging. Hierdoor is het onmogelijk om de lamellen omhoog te tillen als het rolluik uitgerold is. 

We kunnen uiteraard de montage voor u uitvoeren. Onze vakkundige monteurs komen bij u langs (voor een meerprijs) en monteren de rolluiken volledig voor u.

Ja, dankzij de luchtbuffer die ontstaat tussen het rolluik en het raam houdt u in de winter de kou buiten en de warmte binnen. In de zomer geniet u van het omgekeerde effect waardoor uw energieverbruik lager zal zijn.

Als u wilt voorkomen dat er atmosferische (het weer) aanslag zich gaat hechten en invreten op de coating en het aluminium, kunt u het beste een niet agressief schoonmaakmiddel gebruiken. Daarna is naspoelen en afnemen met een zeem voldoende.

Dit kan zeker! Het rolluik wordt standaard met handmatige bediening geleverd, maar tijdens uw bestelproces kunt u ook (tegen meerprijs) kiezen voor elektrische bediening. 

De motor wordt tijdens de productie in het scherm geïntegreerd in de oprolbuis. Daar overheen wordt het doek of rolluikpantser gespannen. De 230V draad gaat naar de voeding.

Wij adviseren dan om direct contact met ons op te nemen om uw probleem op te lossen. Kijkt u ook op onze klantenservice pagina voor meer informatie en downloads.

Het weer in Nederland kan best grillig zijn. Het ene moment schijnt de zon, het andere moment kan er een fikse wind opsteken. En dan gaat het ook nog eens regenen. U kunt meteen naar huis om uw scherm in te draaien, maar het kan gelukkig ook makkelijker. Door het toepassen van een zon –en windautomaat helpt u om het risico op windschade te verkleinen. Bij teveel wind gaat uw zonwering direct in ook al blijft de zon op dat moment schijnen. Gaat de wind weer liggen dan zal na een ingestelde tijd en de zon schijnt nog steeds uw zonwering weer uitgaan. U kunt deze automaat ook uitrusten met een optionele regensensor.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hierover meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hier over meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

INHUIS geeft vijf jaar fabrieksgarantie op alle aandrijvingen. Op alle besturingen zoals de afstandsbediening en zon- en windautomaat geeft INHUIS twee jaar fabrieksgarantie.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Elektrische bediening: Nice
Monocommando
Oogwindwerk
Staaldraadwindwerk
Bovenrolvertrager
Koordwindwerk met vertraging
Extra opties handbediening: Bandwindwerk met vertraging
Lameldikte: 8,5 mm
Dekbreedte: 41 mm
Pantsergewicht: 2,5 kg/m²
Maximale hoogte: 3 meter
Maximale breedte: 3 meter
Somfy
Garantie: 5 jaar
Let op: Boven de 7m2 levert Verano het rolluik buiten de garantie