Vacature Werkvoorbereider / Planner

INHUIS Plaza is per direct op zoek naar een planner/ werkvoorbereider voor het aansturen en van onze montageteams voor onze hoofdvestiging in Barendrecht. Ben jij een echte duizendpoot, heel secuur, gedreven en help je graag snel en direct klanten? Dan ben jij onze nieuwe collega!

DAAROM INHUIS PLAZA
 • ​3 Showrooms
 • Beoordeeld met een 9,1/10
 • Jong & gezellig team 

Wat zijn jouw taken?

Jij bent verantwoordelijk voor de planning en de agenda's van de monteurs. Je stuurt de monteurs aan, plaatst bestellingen bij diverse leveranciers en controleert de bestellingen. Daarnaast onderhoud je goed contact met diverse leveranciers. Je houdt het magazijn up-to-date en bent verantwoordelijk voor alle logistieke handelingen. Is er een klant of verhaalt een klant zijn garantie? Dan zorg je ervoor dat dit snel en goed wordt opgelost, zodat klanten tevreden de deur uitlopen!
 

Wat neem jij mee naar INHUIS Plaza?

Je bent een gedreven en enthousiast persoon die goed uit de verf komt in een zelfstandige functie in een dynamische omgeving. Je bent iemand die accuraat en gestructureerd kan werken en je hebt een sterk doorzettingsvermogen. Je brengt je creatieve en originele ideeën tot leven en met zicht op de langetermijn visie van INHUIS.

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding in deze richting
 • Je bent perfectionistisch en hebt doorzettingsvermogen
 • Je bent vlot, enthousiast, sociaal en doelgericht ingesteld
 • Je bent pro-actief en kunt snel schakelen
 • Je hebt kennis van MS-Office (word, Excel en Outlook)
 • Je voelt je thuis in een jong en hecht team
 • Je bent beschikbaar voor 40 uur op locatie te Barendrecht.
   

Wat bieden wij jou als werkvoorbereider?

Een gezellige werkomgeving in een dynamisch bedrijf. Wij verbeteren en vernieuwen dagelijks onze producten en daar help jij ons bij. Daarnaast zijn we flexibel en collegiaal. Je krijgt daarbij natuurlijk een leuk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 

Bij wie ga je werken?

INHUIS Plaza is een jonge en dynamische onderneming, gespecialiseerd in het online verkopen van betaalbaar maatwerk. Wij kenmerken ons door een snelle service en klantgerichtheid. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.
Ons team bestaat uit jonge creatieve mensen en ervaren medewerkers. Juist die combinatie maakt INHUIS zo sterk. We weten nieuwe ontwikkelingen samen te voegen met kennis uit de branche. We werken hard, maar maken ook genoeg tijd om te genieten (en de vrijdagborrel laten we nooit aan ons voorbij gaan).
Samen willen wij ontdekken, innoveren en groeien. Dat wij hierin succesvol zijn, blijkt wel uit het stijgend aantal mensen dat www.inhuisplaza.nl weet te vinden. Hierdoor heeft ons team genoeg te doen, vandaar dat INHUIS Plaza - Barendrecht versterking zoekt in de functie van: planner/ werkvoorbereider
  

Hoe krijg ik die baan?

Is deze baan op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan! Benny ziet uit naar je CV en motivatie via info@inhuisplaza.nl. Ohja, vermeld even dat het gaat om de vacature ‘Werkvoorbereider / Planner'.

Hoe ziet jouw dag eruit?

"Je komt binnen en groet je collega’s van de klantenservice. De monteurs staan 's ochtends al bij je bureau om hun werkbonnen mee te nemen. Je overlegt eventuele bijzonderheden en geeft instructies waar nodig. Je checkt je cockpit en ziet dat er vandaag een nieuwe levering binnenkomt van leverancier X. Dat betekent dat er nieuwe afspraken ingepland moeten worden bij de klanten die gekozen hebben voor montage. 

De bestelling is binnen. Je checkt de afleverbonnen en helpt de vrachtwagenchaffeurs om de levering in het magazijn te plaatsen. Na een lekkere pauze check je welke bestellingen er uitgezet moeten worden bij de leveranciers. Je levert de productlijsten aan. Aan het einde van de dag zijn alle bestellingen de deur uit en alle afspraken zijn ingepland!"

BEN JE ENTHOUSIAST GEWORDEN?