Vacature Verkoopleider Barendrecht

Full-time | Barendrecht

Als verkoopleider ben jij de coachende motivator van het compacte salesteam. Je geeft niet alleen leiding, maar hebt ook een voorbeeldrol als het gaat om actieve verkoop van raamdecoratie en zonwering op maat.

DAAROM INHUIS PLAZA

  • ​3 Showrooms in NL en BE
  • Beoordeeld met een 9,1/10
  • Jong & gezellig team 

Wat zijn jouw taken?

Je stemt jaardoelstellingen af met de directeur en bent omzetverantwoordelijk voor de vestiging Barendrecht. Je activeert en motiveert het salesteam en neemt tegelijkertijd een coachende rol in met als doel het waarborgen van een prettige werkomgeving, die een positieve uitwerking heeft op de klantbeleving. Zowel werknemer als klant stel je centraal in je denken en handelen.

Daarnaast ben je zelf regelmatig op de vloer aanwezig en weet je samen met je collega’s de omzet en marge te vergroten.

Je kent de markt en bent op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen binnen raamdecoratie en zonwering.

Wat neem jij mee naar INHUIS Plaza?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau; bij voorkeur een opleiding in de richting van Commerciële Economie
  • Enkele jaren ervaring als verkoopadviseur of verkoopleider
  • Een natuurlijke vorm van leiderschap; je hebt oog voor de 'mens'
  • Je hebt een winnaarsmentaliteit en wilt hoog scoren op klanttevredenheid
  • Je gaat voor een goed verkoopresultaat in jouw vestiging.
  • Je bent eventueel ook op zaterdag beschikbaar

Bij wie ga je werken?

INHUIS Plaza is een jonge en dynamische (web)winkel. Als specialist leveren we iedere dag raamdecoratie en zonwering op maat. Een drukbezochte webshop en drie ruime showrooms horen daar helemaal bij. We werken hard en met plezier.

Onze klanten krijgen persoonlijk advies over raamdecoratie voor elk raam en elke kamer. Of dat nu in de showroom is, telefonisch of via WhatsApp. Service en kwaliteit vinden we heel belangrijk. Ons team bestaat uit jonge creatieve mensen en ervaren specialisten. Juist deze combinatie maakt van INHUIS Plaza een sterk en gezellig bedrijf.

Hoe krijg ik die baan?

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Vertel ons dan waarom jij geschikt bent voor deze functie. Graag ontvangt Benny daarbij je CV via info@inhuisplaza.nl.

Wat bieden wij jou als verkoopleider?

Een fijne werkomgeving in een dynamisch bedrijf, waarin we dagelijks bezig zijn onszelf en onze producten te verbeteren en vernieuwen. We zijn flexibel en collegiaal. We bieden je een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

BEN JE ENTHOUSIAST?