Vacature Verkoopadviseur projecten / zakelijke markt

We timmeren al zo’n 5 jaar flink aan de weg. Om dat te kunnen blijven doen, willen we graag een enthousiaste verkoopadviseur voor de zakelijke markt toevoegen aan ons team. Ben jij degene die we zoeken?

DAAROM INHUIS PLAZA

  • ​3 Showrooms in NL en BE
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1/10
  • Jong & gezellig team

Wat zijn jouw taken?

Je zoekt samenwerkingen met diverse partijen voor het leveren van raamdecoratie en zonwering aan organisaties. Het geven van advies en kennis van technische specificaties van onze producten is hierbij van groot belang. Naar aanleiding van de salesgesprekken werk je de offertes uit en volg je deze op. Je controleert de bestellingen en onderhoudt de relatie met diversie partijen. Goede klanttevredenheid staat hoog op jouw lijstje!

Wat neem jij mee naar INHUIS Plaza?

  • Je bent in het bezit van een MBO-diploma.
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen de branche.
  • Vastgestelde targets halen? Die ambitieuze uitdaging ga jij graag aan.
  • Je wordt enthousiast van het adviseren en helpen van prospects.
  • Je voelt je verantwoordelijk en kunt het overzicht goed bewaren.
  • Je bent sociaal vaardig, secuur en werkt gestructureerd.
  • Je kunt overweg met MS Office (Word, Excel, Outlook).

Wat bieden wij jou als verkoopadviseur buitendienst?

Een gezellige werkomgeving in een dynamisch bedrijf. Wij verbeteren en vernieuwen dagelijks onze producten en daar help jij ons bij. Daarnaast zijn we flexibel en collegiaal. Je krijgt daarbij natuurlijk een leuk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij wie ga je werken?

INHUIS Plaza is een jonge en dynamische (web)winkel. Als specialist leveren we iedere dag raamdecoratie en zonwering op maat. Een drukbezochte webshop en drie ruime showrooms horen daar helemaal bij. We werken hard en met plezier. 

Onze klanten krijgen persoonlijk advies over raamdecoratie voor elk raam en elke kamer. Of dat nu in de showroom is, telefonisch of via WhatsApp. Service en kwaliteit vinden we heel belangrijk. Ons team bestaat uit jonge creatieve mensen en ervaren specialisten. Juist deze combinatie maakt van INHUIS Plaza een sterk en gezellig bedrijf.

  

Hoe krijg ik die baan?

Is deze baan op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan! Benny ziet uit naar je CV en motivatie via info@inhuisplaza.nl. Ohja, vermeldt even dat het gaat om de vacature ‘Verkoopadviseur Projecten / Zakelijke markt’.

Hoe ziet jouw dag eruit?

"Je komt binnen en groet je collega’s van de klantenservice. Je vraagt of er nog bijzonderheden zijn en of er al informatie is over de levertijd van de duurzame houtsoorten bij leverancier X. Moet dat nog opgepakt worden? Je pakt een kop koffie en opent je mail. Er zijn een aantal nieuwe leads binnengekomen. Leuk, je plant direct wat telefonische gesprekken in voor vandaag. Een snelle opvolging is namelijk belangrijk. Twee leads blijken interessant en hiervoor heb je een afspraak ingepland.

Je stapt de deur uit, want afgelopen week is er een project opgeleverd bij bedrijf X. Je wilt weten of de opdrachtgever tevreden is en je brengt direct even een fles champagne langs als dank voor de opdracht. Om 5 uur ga je met een tevreden gevoel weer naar huis."

Ben je enthousiast geworden?