Vacature Leerling monteur

Full-time | Barendrecht

We timmeren al zo’n 5 jaar flink aan de weg. Om dat te kunnen blijven doen, willen we graag een enthousiaste monteur zonwering toevoegen aan ons team. Je komt voor je werk dagelijks in de mooiste plaatsen in Nederland, wat het juist zo leuk maakt.
Ben jij degene die we zoeken?

DAAROM INHUIS PLAZA

  • ​3 Showrooms in NL en BE
  • Beoordeeld met een 9,1/10
  • Jong & gezellig team 

Wat zijn jouw taken?

Wij bieden jouw een leuke en vooral leerzame tijd bij INHUIS Plaza. De monteur raamdecoratie en zonwering gaat jou alle kneepjes van het vak leren en zal je helpen waar nodig. Je bij INHUIS Plaza de mogelijkheid door te groeien tot volwaardige monteur. Je leert raamdecoratie en zonwering te monteren waaronder plissés , shutters en houten jaloezieën. Daarnaast leer je de juiste maten op te meten wanneer er een bestelling is geplaatst.

Wat neem jij mee naar INHUIS Plaza?

  • Een afgeronde MBO opleiding in deze richting
  • Het zou tof zijn als je al enige ervaring hebt in het vak
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs
  • Je bent secuur en gestructureerd
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
  • Je bent optioneel ook op zaterdag beschikbaar

Wat bieden wij jou als leerling monteur?

Een gezellige werkomgeving in een dynamisch bedrijf. Wij verbeteren en vernieuwen dagelijks onze producten. Daarnaast zijn we flexibel en collegiaal. Je krijgt daarbij natuurlijk een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij wie ga je werken?

INHUIS Plaza is een jonge en dynamische (web)winkel. Als specialist leveren we iedere dag raamdecoratie en zonwering op maat. Een drukbezochte webshop en drie ruime showrooms horen daar helemaal bij. We werken hard en met plezier.

Onze klanten krijgen persoonlijk advies over raamdecoratie voor elk raam en elke kamer. Of dat nu in de showroom is, telefonisch of via WhatsApp. Service en kwaliteit vinden we heel belangrijk. Ons team bestaat uit jonge creatieve mensen en ervaren specialisten. Juist deze combinatie maakt van INHUIS Plaza een sterk en gezellig bedrijf.

Hoe krijg ik die baan?

Enthousiast geworden? Wil je in korte tijd veel leren? Solliciteer dan! Benny ziet uit naar je CV en motivatie via info@inhuisplaza.nl. Ohja, vermeldt even dat het gaat om de vacature ‘Leerling monteur’.

Hoe ziet jouw dag eruit?

"In de ochtend kom je op kantoor en groet je collega’s. Van je collega van de planning ontvangen jij en de monteur raamdecoratie de formulieren voor die dag, inclusief een korte briefing. De meeste klanten ken je al, want daar ben je eerder al geweest om de situatie te bekijken. Je verzamelt de benodigde producten en materialen in het magazijn en stapt in de auto. Eerste adres? In Stiphout. De familie De Wild ken je nog wel, zij hebben een prachtig nieuw huis laten bouwen met uitzicht over de Brabantse weilanden. Ze willen aluminium jaloezieën voor de ramen in de woonkamer.

De zon schijnt, dus je doet je raam open en zet de muziek nog een tandje harder. Drie adressen vandaag: dat is doorwerken, maar dan vliegt de dag voorbij. Op vrijdag sluit jij de week af met een koud biertje, dat je gezellig opdrinkt met je collega’s!"

Bekijk ook onze andere vacatures

Monteur Raamdecoratie Monteur Zonwering
BEN JE ENTHOUSIAST?