Crazy Summerdeals: 20% korting!

UITVALSCHERM NAPOLI | VERANO SAMENSTELLEN

Het Verano uitvalscherm Napoli is uitermate geschikt voor grote, brede ramen dankzij de sterke uitvalarmen. Door de stevige constructie en de windvastheid en stormvastheid heeft het Napoli uitvalscherm een extra lange levensduur. Er zijn maar liefst 180 verschillende doekkle... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 15-20 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Uitvalscherm Napoli | Verano OP MAAT

Het Verano uitvalscherm Napoli is beschikbaar voor breedtes tot wel 10 meter! Daarbij is de maximale uitval 150 cm.

Uitvoering Verano uitvalscherm Napoli

U kunt het uitvalscherm handmatig of elektrisch bedienen. Voor extra comfort kiest u natuurlijk voor de elektrische bediening, om heerlijk vanaf uw bank met één druk op de knop uw uitvalscherm te openen of te sluiten. De standaard uitvoering van de cassette is Technisch Zilver. In gesloten toestand is het zonnescherm volledig opgenomen in de cassette. Dit zorgt voor extra bescherming van het doek, zodat u extra lang kunt genieten van uw uitvalscherm.

Pluspunten en Minpunten

  • Windvast en stormvast
  • Gebruikersgemak met Somfy bediening
  • Uitermate geschikt voor brede ramen tot wel 10 meter
  • Op maat gemaakt
  • 5 jaar garantie
  • Geen minpunten

Uitvalscherm Napoli | Verano

Het Verano uitvalscherm Napoli is uitermate geschikt voor grote, brede ramen dankzij de sterke uitvalarmen. Door de stevige constructie en de windvastheid en stormvastheid heeft het Napoli uitvalscherm een extra lange levensduur. Er zijn maar liefst 180 verschillende doekkleuren waaruit u kunt kiezen om een uitvalscherm samen te stellen dat precies bij uw woning of terras past! Uiteraard wordt het Verano uitvalscherm Napoli voor u op maat gemaakt en ontvangt u een garantie van vijf jaar op de onderdelen van Verano.

Voordelen Verano uitvalscherm Napoli

Het Verano uitvalscherm Napoli geeft u de mogelijkheid om voor een glijarm te kiezen. Met een glijarm in uw uitvalscherm kunt u gemakkelijk onder het uitvalscherm doorlopen. Met keuze uit veel verschillende doekkleuren uit het assortiment van Verano is het mogelijk om uw uitvalscherm altijd op uw woning of terras aan te laten sluiten. Buiten dat kunt u het uitvalscherm volledig samenstellen naar uw wensen. Voor extra gebruikersgemak van het uitvalscherm kiest u voor een Somfy elektrische bediening.

Uitvalschermen zijn bijzonder geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is. Het zijn eenvoudige en zeer effectieve schermen. Deze schermen, uitgerust met wind –of stormvaste armen zijn uitstekende schermen aan de kust, winderige plaatsen of op grote hoogtes.

Dit kan zeker! Het uitvalscherm wordt standaard met handmatige bediening geleverd, maar tijdens uw bestelproces kunt u ook (tegen meerprijs) kiezen voor elektrische bediening.

Het uitvalscherm wordt standaard geleverd met normale, stevige armen. Voor een meerprijs kunt u, tijdens het bestelproces, ook windvaste en zelfs stormvaste armen bestellen. 

Als u wilt voorkomen dat er atmosferische (het weer) aanslag zich gaat hechten en invreten op de coating en het aluminium, kunt u het beste een niet agressief schoonmaakmiddel gebruiken. Daarna is naspoelen en afnemen met een zeem voldoende.

De maatberekening doet u eenvoudig met behulp van onze online meetinstructie. Deze vindt u bij het product of bij de klantenservice. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. 

De maximale uitval van het uitvalscherm bedraagt 150 cm. 

INHUIS Plaza biedt u de keuze uit rechte of golvende volanten. Deze selecteert u makkelijk tijdens het bestelproces. U kunt ook kiezen om geen volant te nemen. Bij vouwgordijnen is de functie van de volant het tegenhouden van verkleuring. Bovendien kiest u bij een vouwgordijn voor een hele of een halve volant. 

Jazeker. Als u een zonnescherm van hetzelfde merk kiest heeft u de keuze uit (grotendeels) dezelfde stoffen. 

Het weer in Nederland kan best grillig zijn. Het ene moment schijnt de zon, het andere moment kan er een fikse wind opsteken. En dan gaat het ook nog eens regenen. U kunt meteen naar huis om uw scherm in te draaien, maar het kan gelukkig ook makkelijker. Door het toepassen van een zon –en windautomaat helpt u om het risico op windschade te verkleinen. Bij teveel wind gaat uw zonwering direct in ook al blijft de zon op dat moment schijnen. Gaat de wind weer liggen dan zal na een ingestelde tijd en de zon schijnt nog steeds uw zonwering weer uitgaan. U kunt deze automaat ook uitrusten met een optionele regensensor.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hierover meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hier over meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

De motor wordt tijdens de productie in het scherm geïntegreerd in de oprolbuis. Daar overheen wordt het doek of rolluikpantser gespannen. De 230V draad gaat naar de voeding.

INHUIS geeft vijf jaar fabrieksgarantie op alle aandrijvingen. Op alle besturingen zoals de afstandsbediening en zon- en windautomaat geeft INHUIS twee jaar fabrieksgarantie.

Wij adviseren dan om direct contact met ons op te nemen om uw probleem op te lossen. Kijkt u ook op onze klantenservice pagina voor meer informatie en downloads.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Maximale breedte: 10 meter
Maximale uitval: 1,5 meter
Standaarduitvoering: Technisch Zilver
Doorsnede kap: 160 mm breed x 208 mm hoog (totale omvang)
Bediening: Handmatig
Elektrisch met afstandsbediening
Verschillende kleuren: 180
Extra opties handbediening: Mono binnen
Staaldraad windwerk binnen of buiten, 40 kg
Staaldraad windwerk binnen of buiten, 80 kg vanaf 4 m