Crazy Summerdeals: 20% korting!

MARKISOLETTE | VERANO SAMENSTELLEN

Het Verano uitvalscherm Markisolette is een uitvalscherm met een luxe uiterlijk. Het doek van het uitvalscherm loopt eerst vlak langs het raam, waardoor het raam langer lijkt en zorgt voor een elegante uitstraling. Door het brede doekkleuren assortiment van Verano kiest u ui... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 15-20 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Markisolette | Verano OP MAAT

Het Verano uitvalscherm Markisolette is de ideale oplossing tussen een screen en een uitvalscherm. Het bovenste deel van het raam is voorzien van een screen, waarna het onderste deel schuin uitloopt. Dit maakt het Markisolette uitvalscherm uitermate geschikt voor hoge ramen.

Uitvoering Verano uitvalscherm Markisolette

Net als andere uitvalschermen van Verano is het mogelijk om het uitvalscherm elektrisch of handmatig te bedienen. Met elektrische bediening kunt u vanaf elke comfortabele plek in uw woning het uitvalscherm met één druk op de knop bedienen. Zo zorgt u voor optimaal comfort. Het Verano uitvalscherm Markisolette is verkrijgbaar tot maximaal 5 meter breed en heeft een maximale uitval van 2,5 meter.

Pluspunten en Minpunten

  • Luxe uitstraling
  • Maximaal 5 meter breed met een uitval van 2,5 meter
  • Oplossing tussen een screen en uitvalscherm
  • Op maat gemaakt
  • 5 jaar garantie
  • Geen minpunten

Markisolette | Verano

Het Verano uitvalscherm Markisolette is een uitvalscherm met een luxe uiterlijk. Het doek van het uitvalscherm loopt eerst vlak langs het raam, waardoor het raam langer lijkt en zorgt voor een elegante uitstraling. Door het brede doekkleuren assortiment van Verano kiest u uit 180 verschillende kleuren, zo past het uitvalscherm altijd bij uw terras of woning. Het uitvalscherm wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Bovendien ontvangt u een garantie van vijf jaar op de Verano onderdelen.


Voordelen Verano uitvalscherm Markisolette

Doordat het Verano uitvalscherm Markisolette minder ruimte inneemt, krijgt de wind minder kans om door te dringen. Het bovenste, verticale deel van de zonwering zorgt ervoor dat de zijkanten van het Verano uitvalscherm helemaal bedekt is. Een gestreepte dessin van uw Markisolette uitvalscherm zorgt voor een extra luxe uitstraling, maar u kunt ook kiezen voor één egale kleur. Daarnaast is het ook mogelijk om de stof te laten bedrukken met een logo, foto of een eigen gewenst patroon. Door de elektrische bediening zorgt u voor optimaal gebruikersgemak.

Uitvalschermen zijn bijzonder geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is. Het zijn eenvoudige en zeer effectieve schermen. Deze schermen, uitgerust met wind –of stormvaste armen zijn uitstekende schermen aan de kust, winderige plaatsen of op grote hoogtes.

Dit kan zeker! Het uitvalscherm wordt standaard met handmatige bediening geleverd, maar tijdens uw bestelproces kunt u ook (tegen meerprijs) kiezen voor elektrische bediening.

Het uitvalscherm wordt standaard geleverd met normale, stevige armen. Voor een meerprijs kunt u, tijdens het bestelproces, ook windvaste en zelfs stormvaste armen bestellen. 

Als u wilt voorkomen dat er atmosferische (het weer) aanslag zich gaat hechten en invreten op de coating en het aluminium, kunt u het beste een niet agressief schoonmaakmiddel gebruiken. Daarna is naspoelen en afnemen met een zeem voldoende.

De maatberekening doet u eenvoudig met behulp van onze online meetinstructie. Deze vindt u bij het product of bij de klantenservice. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. 

De maximale uitval van het uitvalscherm bedraagt 150 cm. 

INHUIS Plaza biedt u de keuze uit rechte of golvende volanten. Deze selecteert u makkelijk tijdens het bestelproces. U kunt ook kiezen om geen volant te nemen. Bij vouwgordijnen is de functie van de volant het tegenhouden van verkleuring. Bovendien kiest u bij een vouwgordijn voor een hele of een halve volant. 

Jazeker. Als u een zonnescherm van hetzelfde merk kiest heeft u de keuze uit (grotendeels) dezelfde stoffen. 

Het weer in Nederland kan best grillig zijn. Het ene moment schijnt de zon, het andere moment kan er een fikse wind opsteken. En dan gaat het ook nog eens regenen. U kunt meteen naar huis om uw scherm in te draaien, maar het kan gelukkig ook makkelijker. Door het toepassen van een zon –en windautomaat helpt u om het risico op windschade te verkleinen. Bij teveel wind gaat uw zonwering direct in ook al blijft de zon op dat moment schijnen. Gaat de wind weer liggen dan zal na een ingestelde tijd en de zon schijnt nog steeds uw zonwering weer uitgaan. U kunt deze automaat ook uitrusten met een optionele regensensor.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hierover meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hier over meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

De motor wordt tijdens de productie in het scherm geïntegreerd in de oprolbuis. Daar overheen wordt het doek of rolluikpantser gespannen. De 230V draad gaat naar de voeding.

INHUIS geeft vijf jaar fabrieksgarantie op alle aandrijvingen. Op alle besturingen zoals de afstandsbediening en zon- en windautomaat geeft INHUIS twee jaar fabrieksgarantie.

Wij adviseren dan om direct contact met ons op te nemen om uw probleem op te lossen. Kijkt u ook op onze klantenservice pagina voor meer informatie en downloads.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Maximale breedte: 500 cm
Maximale uitval: 250 cm
Standaarduitvoering: Technisch Zilver
Doorsnede kap: 101 mm breed x 145 mm hoog (totale omvang)
Bediening: Handmatig
Elektrisch met afstandsbediening
Verschillende kleuren: 180
Extra opties handbediening: Mono binnen
Staaldraadwindwerk binnen of buiten, 40 kg
Staaldraadwindwerk binnen of buiten, 80 kg vanaf 4m