Crazy Summerdeals: 20% korting!

VERANO V905 ISEO SAMENSTELLEN

Bent u op zoek naar een simpele terrasoverkapping? Dan is dit basismodel van Verano geschikt voor u! De Verano Iseo is uniek door een strak design met een eenvoudige uitstraling tegenover een aantrekkelijke prijs. Met de Iseo terrasoverkapping geniet u extra lang buiten en b... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: 15%!
Levertijd: 15-20 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Verano V905 Iseo OP MAAT

Door de vele uitbreidingsmogelijkheden die Verano aanbiedt kunt u de Verano Iseo samenstellen zoals u wilt. Zo kunt u uw terrasoverkapping ’s avonds verlichten dankzij de sfeervolle halogeen en LED-verlichting.

Voordelen van de Verano Iseo

Voeg extra zonwering toe aan uw terrasoverkapping, zodat u beschermd bent tegen schadelijke UV-stralen. Door middel van een spie kunt u de zijkant(en) van uw Iseo terrasoverkapping afsluiten om uw terras te beschermen tegen harde wind, regen of andere weersinvloeden. Sinds 2014 is het verplicht dat alle terrasoverkappingen in Europa zijn voorzien van een CE-markering. Dit houdt in dat de Verano Iseo voldoet aan strenge Europese kwaliteits- en veiligheidseisen. Uiteraard wordt de terrasoverkapping voor u op maat gemaakt. U krijgt vijf jaar garantie op uw Verano Iseo terrasoverkapping.

Pluspunten en Minpunten

  • Polycarbonaat
  • Voorzien van CE-markering
  • Aantrekkelijke prijs
  • Sfeervolle verlichting
  • Vijf jaar garantie
  • Geen minpunten

Verano V905 Iseo

Bent u op zoek naar een simpele terrasoverkapping? Dan is dit basismodel van Verano geschikt voor u! De Verano Iseo is uniek door een strak design met een eenvoudige uitstraling tegenover een aantrekkelijke prijs. Met de Iseo terrasoverkapping geniet u extra lang buiten en bent u beschermd tegen weer en wind. U kunt uw tuinmeubelen alle seizoenen volledig droog onder uw terrasoverkapping laten staan.


Uitvoering Verano Iseo

Het basismodel Verano Iseo is voorzien van polycarbonaat platen van 16 mm dik. Polycarbonaat is een kunststof materiaal dus bijna onbreekbaar, waardoor dit product een veilige oplossing voor u is. Bovendien bespaart polycarbonaat tot wel 40% meer warmte dan glas. De Verano Iseo is leverbaar tot een maximale breedte van 7 meter met een maximale uitval van 3,5 meter. De standaard RAL-kleuren voor dit basismodel van Verano zijn wit, ivoor en antraciet. Alternatieve RAL-kleuren worden aangeboden tegen een meerprijs.

De terrasoverkappingen hebben een aluminium frame en zijn nagenoeg onderhoudsvrij. U kunt dit afnemen met een natte doek.

 

Lees goed onze meetinstructies door, die vindt u bij het product en bij de klantenservice. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. U kunt ook kiezen voor de Meetservice. Deze service is gratis bij een bestelling vanaf € 750,-. Indien wij bij u opmeten en u geen bestelling plaatst, zijn wij genoodzaakt € 49,- in rekening te brengen. 

Indien u handig genoeg bent kunt u de terrasoverkapping zelf monteren. U kunt de INHUIS monteur ook inhuren om dit voor u te doen. Voor een meerprijs komen wij bij u langs om de overkapping vakkundig voor u te monteren. 

Dat kan. Onze zonwering past vrijwel op elke terrasoverkapping. Wilt u weten hoe u dit dient op te meten? Bekijk dan onze meetinstructies of neem contact met ons op. Wij voorzien u graag van een advies op maat. 

Het regenwater valt op de overkapping en komt daarna makkelijk in de goot terecht. Vaak wordt gebruik gemaakt van een bestaande regenafvoer aan de gevel van de woning. Maar als geen regenpijp beschikbaar is wordt het water afgevoerd langs een afvoerbuis van de staanders om vervolgens in de grond te verdwijnen. 

Uiteraard, in onze showroom in Barendrecht vindt u de terrasoverkappingen die INHUIS Plaza u biedt. Komt u gerust langs voor een advies op maat. U vindt ons aan de Londen 18, 2993 LA Barendrecht of aan de Rubberstraat 12, 1411 AL Naarden.

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Maximale breedte: 7 meter
Maximale uitval: 3,5 meter
Materiaal: Polycarbonaat 16 mm dik
Optioneel: Alternatieve RAL-kleuren
Sfeervolle halogeen of LED verlichting
Extra zonwering
Spie aan de zijkant
CE-markering: Ja