Crazy Summerdeals: 20% korting!

VERANO V910 GARDA SAMENSTELLEN

De Verano Garda is een terrasoverkapping met een stijlvolle uitstraling. De unieke vormgeving zorgt voor een prettige sfeer met veel comfort en voldoende privacy. Met de Garda terrasoverkapping verlengt u uw avonden ’s zomers en ’s winters en bent u beschermd tegen schad... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: 15%!
Levertijd: 15-20 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Verano V910 Garda OP MAAT

Met de Verano Garda heeft u veel uitbreidingsmogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor extra zonwering of glaswanden, zodat u extra beschermd bent tegen schadelijke UV-stralen.

Voordelen van de Verano Garda

Geniet extra lang van het buitenleven door uw avonden te verlengen. Voeg Halogeen of LED-verlichting toe aan uw terrasoverkapping voor een sfeervol terras. Voor extra versteviging kunt u een paal in het midden plaatsen van uw overkapping. De terrasoverkappingen van Verano zijn voorzien van een CE-markering, dit houdt in dat de overkapping veilig en betrouwbaar is gemarkeerd en voldoet aan strenge Europese kwaliteitseisen. U heeft een garantie van vijf jaar op uw Verano Garda terrasoverkapping. Deze terrasoverkapping wordt voor u op maat gemaakt en kan door onze specialisten bij u thuis worden gemeten en gemonteerd.

Pluspunten en Minpunten

  • Veel uitbreidingsmogelijkheden
  • Geschikt voor terrassen tot 7 meter breed uit 1 stuk, daarna gekoppeld
  • Klassiek en modern grootprofiel
  • Stevig en veilig gelaagd glas
  • Vijf jaar garantie
  • Geen minpunten

Verano V910 Garda

De Verano Garda is een terrasoverkapping met een stijlvolle uitstraling. De unieke vormgeving zorgt voor een prettige sfeer met veel comfort en voldoende privacy. Met de Garda terrasoverkapping verlengt u uw avonden ’s zomers en ’s winters en bent u beschermd tegen schadelijke UV-stralen, hitte, wind en regen.

Uitvoering Verano Garda

De Garda terrasoverkapping wordt uitgevoerd in gelaagd glas 4.4.2, dit is veilig en stevig glas. De structuurlak van de Garda terrasoverkapping is standaard leverbaar in de kleuren wit, ivoor en antraciet. Het is mogelijk om andere RAL-kleuren aan te vragen om uw terrasoverkapping nóg beter op uw wensen aan te laten sluiten. De maximale breedte van de Verano Garda is maar liefst 7 meter met een maximale uitval van 3,5 meter uit 1 stuk. Vanaf 7 meter wordt deze gekoppeld. Voor de Verano Garda heeft u de keuze uit een strak of klassiek gootprofiel, met een strak gootprofiel kiest u voor een moderne afwerking. Het klassieke gootprofiel geeft uw terras een klassieke uitstraling door de klassieke afwerking.

De terrasoverkappingen hebben een aluminium frame en zijn nagenoeg onderhoudsvrij. U kunt dit afnemen met een natte doek.

 

Lees goed onze meetinstructies door, die vindt u bij het product en bij de klantenservice. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. U kunt ook kiezen voor de Meetservice. Deze service is gratis bij een bestelling vanaf € 750,-. Indien wij bij u opmeten en u geen bestelling plaatst, zijn wij genoodzaakt € 49,- in rekening te brengen. 

Indien u handig genoeg bent kunt u de terrasoverkapping zelf monteren. U kunt de INHUIS monteur ook inhuren om dit voor u te doen. Voor een meerprijs komen wij bij u langs om de overkapping vakkundig voor u te monteren. 

Dat kan. Onze zonwering past vrijwel op elke terrasoverkapping. Wilt u weten hoe u dit dient op te meten? Bekijk dan onze meetinstructies of neem contact met ons op. Wij voorzien u graag van een advies op maat. 

Het regenwater valt op de overkapping en komt daarna makkelijk in de goot terecht. Vaak wordt gebruik gemaakt van een bestaande regenafvoer aan de gevel van de woning. Maar als geen regenpijp beschikbaar is wordt het water afgevoerd langs een afvoerbuis van de staanders om vervolgens in de grond te verdwijnen. 

Uiteraard, in onze showroom in Barendrecht vindt u de terrasoverkappingen die INHUIS Plaza u biedt. Komt u gerust langs voor een advies op maat. U vindt ons aan de Londen 18, 2993 LA Barendrecht of aan de Rubberstraat 12, 1411 AL Naarden.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Maximale breedte: 7 meter
Maximale uitval: 3,5 meter
Materiaal: Gelaagd glas 4.4-2
Standaard RAL-kleuren: Wit, ivoor en antraciet
Grootprofiel: Strak / modern
Klassiek
Hellingshoek: 5° tot 15°
Veiligheid: Bescherming tegen schadelijke UV-stralen
CE-markering
Stevig en veilig gelaagd glas
Bladvanger in de goot
Optioneel: Extra zonwering
Extra glaswanden
Alternatieve RAL-kleuren
Halogeen of LED-verlichting
CE-markering
Extra middenpaal