Crazy Summerdeals: 20% korting!

VERANO V910 GARDA (POLY) SAMENSTELLEN

De Verano Garda Polycarbonaat is een stijlvolle design terrasoverkapping van 16 mm dik polycarbonaat. Polycarbonaat biedt meer bescherming tegen schadelijke UV-stralen dan glas. De vormgeving van het materiaal maakt de terrasoverkapping uniek. Met de Verano Garda Polycarbona... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: 15%!
Levertijd: 15-20 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Verano V910 Garda (Poly) OP MAAT

Door de vele uitbreidingsmogelijkheden die worden aangeboden door Verano kunt u de terrasoverkapping volledig samenstellen naar uw wensen. Zo kunt u sfeervolle halogeen of LED-verlichting aan uw terrasoverkapping toevoegen, zodat u tot ’s avonds laat van uw overkapping kunt genieten.

Voordelen van de Verano Garda Polycarbonaat

Voor extra bescherming tegen diverse weersinvloeden kunt u de terrasoverkapping voorzien van extra zonwering of glaswanden. De Verano Garda Polycarbonaat is voorzien van een CE-markering, wat betekent dat de terrasoverkapping voldoet aan strenge kwaliteitseisen. Daarom is deze terrasoverkapping extra veilig en betrouwbaar. U krijgt vijf jaar garantie op de terrasoverkapping. Uiteraard wordt de overkapping speciaal voor u op maat gemaakt. Om zeker te zijn van uw maatwerk en montage, kunt u gebruik maken van onze INHUIS services. Onze specialisten zorgen voor de beste resultaten bij u thuis zodat u zorgeloos kunt genieten van uw terrasoverkapping!

Pluspunten en Minpunten

  • Sfeervolle halogeen of LED-verlichting
  • Maximaal 7 meter breed met een uitval van 3,5 meter uit 1 stuk, daarna gekoppeld
  • Zonwerend materiaal
  • Voorzien van CE-markering
  • Vijf jaar garantie
  • Geen minpunten

Verano V910 Garda (Poly)

De Verano Garda Polycarbonaat is een stijlvolle design terrasoverkapping van 16 mm dik polycarbonaat. Polycarbonaat biedt meer bescherming tegen schadelijke UV-stralen dan glas. De vormgeving van het materiaal maakt de terrasoverkapping uniek. Met de Verano Garda Polycarbonaat verlengt u uw avonden zowel ’s zomers als ’s winters en profiteert u van de vele uitbreidingsmogelijkheden van Verano.

Uitvoering Verano Garda Polycarbonaat

De zonwerende terrasoverkapping Verano Garda Polycarbonaat is prijsgunstig, stevig en licht van gewicht. De structuurlak is verkrijgbaar in drie verschillende RAL-kleuren, namelijk: wit, ivoor en antraciet. Alternatieve RAL-kleuren zijn op aanvraag leverbaar. U kunt de Verano Garda Polycarbonaat bestellen tot een maximale breedte van 7000 mm en een maximale uitval van 3500 mm. Deze Verano terrasoverkapping biedt naast bescherming tegen schadelijke UV-stralen ook bescherming tegen hitte, wind en regen. Bovendien is de Verano Garda Polycarbonaat voorzien van een bladvanger om alle overtollige bladeren op te vangen. Het is mogelijk om uw terrasoverkapping een moderne of klassieke uitstraling te geven door middel van een standaard of klassiek profiel.

De terrasoverkappingen hebben een aluminium frame en zijn nagenoeg onderhoudsvrij. U kunt dit afnemen met een natte doek.

 

Lees goed onze meetinstructies door, die vindt u bij het product en bij de klantenservice. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. U kunt ook kiezen voor de Meetservice. Deze service is gratis bij een bestelling vanaf € 750,-. Indien wij bij u opmeten en u geen bestelling plaatst, zijn wij genoodzaakt € 49,- in rekening te brengen. 

Indien u handig genoeg bent kunt u de terrasoverkapping zelf monteren. U kunt de INHUIS monteur ook inhuren om dit voor u te doen. Voor een meerprijs komen wij bij u langs om de overkapping vakkundig voor u te monteren. 

Dat kan. Onze zonwering past vrijwel op elke terrasoverkapping. Wilt u weten hoe u dit dient op te meten? Bekijk dan onze meetinstructies of neem contact met ons op. Wij voorzien u graag van een advies op maat. 

Het regenwater valt op de overkapping en komt daarna makkelijk in de goot terecht. Vaak wordt gebruik gemaakt van een bestaande regenafvoer aan de gevel van de woning. Maar als geen regenpijp beschikbaar is wordt het water afgevoerd langs een afvoerbuis van de staanders om vervolgens in de grond te verdwijnen. 

Uiteraard, in onze showroom in Barendrecht vindt u de terrasoverkappingen die INHUIS Plaza u biedt. Komt u gerust langs voor een advies op maat. U vindt ons aan de Londen 18, 2993 LA Barendrecht of aan de Rubberstraat 12, 1411 AL Naarden.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Maximale breedte: 7 meter
Maximale uitval: 3,5 meter
Materiaal: Polycarbonaat 16mm
Bescherming schadelijke UV-str Ja
CE-markering: Ja
Optioneel: RAL-kleuren
Halogeen of LED verlichting
Extra zonwering
Extra glaswanden