STOFFEN JALOEZIEËN 50MM OP MAAT SAMENSTELLEN

Bij INHUIS bieden wij stoffen jaloezieën 50mm op maat aan van Verano. De stoffen lamel van Verano is tot 240 cm breed en 300 cm hoog te bestellen in maar liefst 17 verschillende mooie kleuren. Stoffen jaloezieën zorgen voor een mooi en sfeervol effect in huis. U bent bij I... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: -15%!
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Stoffen jaloezieën 50mm op maat OP MAAT

Deze stoffen jaloezieën 50mm van Verano zijn verkrijgbaar van minimaal 23,5 cm tot maximaal 240 cm breed en van minimaal 20 cm tot maximaal 300 cm hoog. De stoffen lamellen hebben zowel aan de bovenkant als onderkant dezelfde kleur. Om de lamellen te tuimelen en te bedienen, kunt u kiezen voor een ladderband of ladderkoord. Een ladderband is een mooie decoratieve optie. Wij bieden maar liefst 65 verschillende kleuren ladderbanden aan.

Pluspunten en Minpunten

  • Zeer goed toe te passen bij grote raampartijen
  • Veel decoratieve opties
  • Volledig te personaliseren
  • Zorgen voor een warme uitstraling
  • Beheersing van licht en privacy
  • Niet met een vochtige doek reinigen

Stoffen jaloezieën 50mm op maat

Bij INHUIS bieden wij stoffen jaloezieën 50mm op maat aan van Verano. De stoffen lamel van Verano is tot 240 cm breed en 300 cm hoog te bestellen in maar liefst 17 verschillende mooie kleuren. Stoffen jaloezieën zorgen voor een mooi en sfeervol effect in huis. U bent bij INHUIS aan het juiste adres voor scherp geprijsde, stoffen jaloezieën 50mm op maat.

Horizontale jaloezieën van stof op maat

De bedieningsonderdelen voor de stoffen jaloezieën zoals de ketting en het kettinggewicht kunt u naar wens samenstellen. U kunt kiezen voor een standaard koordgewicht en voor een luxere uitstraling kunt u kiezen uit een rvs koordgewicht. De lamellen van de stoffen jaloezieën 50mm worden voorzien van aluminium baleinen, zodat de lamellen deze stevig zijn en mooi blijven hangen. De aluminium baleinen zitten volledig in het stof verwerkt, waardoor u deze niet ziet.

Gratis kleurstalen van de stoffen jaloezie

Stoffen jaloezieën 50mm worden voor u op maat gemaakt. Door het maatwerk krijgt u stoffen jaloezieën geleverd die perfect passen. Twijfelt u nog over de kleur? Kom langs in één van onze showrooms in Barendrecht of Naarden. Of vraag online gratis kleurstalen aan. Wij sturen deze stalen van de stoffen jaloezieën 50mm gratis naar u toe.

De bovenbak en de onderlat worden in de kleurtint van de lamel geleverd welke hier het dichtst bijpast. Dit geldt voor de gehele collectie welke wij op internet en in de showroom aanbieden.

 

Wat zijn de afmetingen van de bovenbak en onderlat?

50 mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 51x59 mm

 

 

onderlat hxd 21x50 / 21x70 mm

 

De stoffen jaloezieën met lamelbreedte 50 mm zijn uit te rusten met ladderband. Voor 50 mm lamelbreedte geldt een 25 mm brede ladderband.

Zowel tuimelen als optrekken gaat door middel van het koord. De systemen hiervoor zitten verwerkt in de bovenbak.

Door middel van een droge stofdoek kunt u lamellen makkelijk afnemen. 

Grotere of kleinere jaloezieën zijn eventueel mogelijk, maar leveren meestal ook beperkingen op. Een jaloezie buiten de maximale maten kan wel worden geproduceerd maar valt niet meer onder garantie. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Nee, elke jaloezie wordt met een apart systeem bediend.

Ja, alle onderdelen (dus ook de koorden bijvoorbeeld) worden uitgevoerd in de kleur die het dichtst bij het systeem en de lamelkleur ligt. Dit geldt niet als u voor uitvoering met band kiest. De kleur van de band kan immers afwijken van de kleur van de lamel, afhankelijk van uw keuze.

Onze jaloezieën kunnen worden uitgerust met zijgeleiding waardoor de jaloezieën op het kozijn kunnen worden gespannen. Zijgeleiding is met name geschikt voor deuren en kiep-kantelramen.

Nee, elke jaloezie wordt met een apart systeem bediend.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

De breedte van de lamel: 50mm
Afmetingen bovenbak: 59 x 51 mm
Afmetingen onderlat: 50 x 21 mm
Maximaal leverbare afmetingen: 240 cm breed en 300 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 23,5 cm breed en 20 cm hoog
Montage: Bij de plaatsing zijn er twee verschillende mogelijkheden. Hierbij is er plaatsing ‘in de dag’ of plaatsing ‘op de dag’. De plaatsing ‘in de dag’ houdt in dat uw jaloezie geplaatst wordt in het kozijn en de plaatsing ‘op de dag’ houdt in dat uw jaloezie op het kozijn wordt geplaatst.
Decoratieve afwerking: Bij de aankoop van uw stoffen jaloezie, kunt u ook een keuze maken tussen een ladderband en een ladderkoord. Hierbij is het voor u als klant vanzelfsprekend van belang dat u datgene kiest wat u mooi vindt.
Opties Het voordeel van zijgeleiding is dat u, voor een aantrekkelijke prijs, een staaldraad aan de zijkant van uw jaloezie geplaatst krijgt. Dit staaldraad loopt van boven tot onder, met als doel het voorkomen van klapperen. Dat is ideaal voor plaatsing bij onder andere deuren en draai/ kiepramen.
Bediening: Het bedieningssysteem van de stoffen jaloezieën 50mm is uitgerust met een trekkoord voor het op en neer laten van de jaloezieën. Het tuimelen van de jaloezieën gebeurt door middel van een kunststof tuimelstang. U kunt kiezen uit de volgende vier samenstellingen: