Crazy Summerdeals: 20% korting!

DAKRAAM SHUTTERS | BLEND SAMENSTELLEN

Met de dakraam shutters van Blend Window Fashion heeft u de mogelijkheid om shutters op elk type dakraam te plaatsen. Shutters op uw dakraam creëren veel sfeer in de kamer, vanwege de lichtinval die u volledig zelf kunt bepalen. Voor Velux dakramen zijn er speciale frames o... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: -10%!
Levertijd: 10 - 12 weken
Garantie: 3 jaar

Dakraam shutters | BLEND OP MAAT

De Blend Window Fashion dakraam shutters worden op maat gemaakt van duurzaam FSC-gecertificeerd hout en zijn geschikt voor alle typen en vormen dakramen. U kunt kiezen uit twee houtsoorten: Basswood of Ashwood. Basswood wordt ook wel lindehout genoemd en heeft een gladde structuur. Ashwood bevat een mooie nerfstructuur. U kunt kiezen voor een klassieke of moderne afwerking. Bij de klassieke uitvoering (met kraal) bevinden zich dunne lijnen/ inkepingen aan de zijkant, waardoor het klassieker oogt. De houten lamellen zijn kwartiers gezaagd, dit houdt in dat het hout tegen de nerf in is gezaagd wat zorgt voor een kleine kans op vervorming of kromtrekking.

Pluspunten en Minpunten

  • Verkrijgbaar voor verschillende type dakramen
  • Veel personalisatiesopties
  • Geschikt voor Velux dakramen
  • Jachtsluiting
  • FSC-gekwalificeerd hout
  • 3 jaar garantie
  • Geen minpunten

Dakraam shutters | BLEND

Met de dakraam shutters van Blend Window Fashion heeft u de mogelijkheid om shutters op elk type dakraam te plaatsen. Shutters op uw dakraam creëren veel sfeer in de kamer, vanwege de lichtinval die u volledig zelf kunt bepalen. Voor Velux dakramen zijn er speciale frames ontwikkeld, zodat de shutters perfect op uw dakraam aansluiten. De shutters blijven stevig zitten door het frame. De shutters worden gemaakt van FSC-gekwalificeerd hout en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en lamelbreedtes. De maximale afmetingen van de panelen van de Blend Window Fashion dakraam shutters zijn 1000mm breed en 3000mm hoog en worden altijd voor u op maat gemaakt.

Uitvoeringen dakraam shutters

De dakraam shutters van Blend Window Fashion zijn extra stevig door de pengatverbinding. U kunt de shutters handmatig bedienen door middel van een tiltstok of een verborgen bediening. De tiltstok bevindt zich op het midden van de shutter, de verborgen verbinding bevat een minder zichtbare aluminium lat aan de achterzijde. De houten dakraam shutters zijn verkrijgbaar lamelbreedtes van 63mm en 89mm.

Voordelen dakraam shutters van Blend Window Fashion

De raamshutters zijn geschikt voor verschillende dakraam afmetingen. Shutters op dakramen creëren veel sfeer in de kamer en de lichtinval kunt u volledig zelf bepalen. Door de verschillende houtsoorten, diverse lamelbreedtes en kleuren kunt u raamshutters volledig naar uw eisen aanpassen. Dakraam shutters zijn voorzien van een jachtsluiting wat ervoor zorgt dat de panelen niet openklappen wanneer dat niet wenselijk is. Bij een jachtsluiting zijn de raamshutters voorzien van een drukknop waarmee u de shutters kunt vergrendelen als u de juiste lichtinval hebt gekozen. Met een eenvoudige druk op de knop kunt u deze ook weer ontgrendelen. De shutters zijn vochtbestendig, isolerend én u kunt ze laten mee financieren in uw hypotheek! Op de dakraam shutters van Blend Window Fashion heeft u een garantie van drie jaar.

Shutters zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes. Het hout van de shutters is afgewerkt met een speciale lak, waardoor het tegen condens en een spatje water kan. Shutters die in direct contact met water komen te staan vallen buiten de garantie. Houdt u er rekening mee dat de ruimte goed geventileerd moet worden.

Vooral shutters zijn uitermate geschikt voor bijzondere vormen ramen. Denk hierbij aan rond, trapezium, driehoek en bijvoorbeeld ovaal. Neem voor advies op maat contact met ons op. 

Shutters zijn grotendeels verduisterend, maar aangezien een shutter bestaat uit houten lamellen kan er lichtinval door de kieren komen. Shutters hebben een hoge isolatiewaarde.

Ja, dat kunnen wij. Onze ervaren monteurs kunnen de shutters vakkundig voor u monteren, wanneer het u uitkomt. Onze montageservice bieden wij aan voor een scherp tarief. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Ja, shutters zijn ook te leveren voor dak- en draaikiepramen. Neemt u voor meer informatie contact op met onze klantenservice.

Algemene informatie

Breedte van de lamel: 63 mm of 89mm
Maximaal leverbare afmetingen: 100cm breed x 300cm hoog per paneel
Minimaal leverbare afmetingen: 152mm breed x 254mm hoog
Breedte van een enkel paneel: Minimaal 205mm tot maximaal 760mm breed
Hoogte van een enkel paneel: Minimaal 380mm tot maximaal 1400mm hoog
Houtsoorten: Baswood, oftewel Lindehout met een gladde lamel
Ashwood, met nerfstructuur
Uitvoeringen: Klassieke uitvoering, met kraal
Moderne uitvoering, zonder kraal)
Bedieningsmogelijkheden: Tilstok
Verborgen bediening
Scharnieren: Standaard met opdekscharnieren
Verborgen scharnieren optioneel
RVS scharnieren optioneel voor in vochtige ruimtes