Shutters met verborgen bediening


Er zijn 2 soorten bediening bij de shutters van Blend. Shutters op maat kunnen alleen handmatig bediend worden met een tiltstok of verborgen bediening. De tiltstok is een zichtbare bediening op de voorzijde van het shutter paneel. Met de tiltstok kan de gewenste lichtinval worden geregeld. Naast de tiltstok kun je bij Blend ook kiezen voor een verborgen bediening, hierbij zijn de lamellen aan de achterzijde met elkaar verbonden. Door de lamellen met de hand te kantelen kun je de gewenste lichtinval bepalen.

Doe online alvast inspiratie op in ons uitgebreide assoritment shutters in verschillende verschillende uitvoeringen. Mocht je nog vragen hebben of wil je de shutters liever in het echt zien. Kom dan eens langs in een van onze showrooms!

Shutters met een verborgen bediening hebben een strakke en moderne uitstraling. Verborgen bediening wordt ook wel 'clear view' genoemd. Bij een verborgen bediening worden de lamellen door middel van een aluminium lat uit het zicht met elkaar verbonden. Door de lamellen te kantelen kun je de lichtinval regelen.

Ben je benieuwd naar shutters met verborgen bediening? Doe online alvast inspiratie op!