Shutters met tiltstok

Er zijn twee soorten bediening bij de shutters van Blend. Shutters kunnen alleen handmatig bediend worden met een tiltstok of verborgen bediening. De tiltstok is een zichtbare bediening op de voorzijde van het shutter paneel. Met de tiltstok kan de gewenste lichtinval worden geregeld. Naast de tiltstok kun je bij Blend ook kiezen voor een verborgen bediening. Bij shutters zonder tiltstok zijn de lamellen aan de achterzijde met elkaar verbonden. Door de lamellen met de hand te kantelen kun je de gewenste lichtinval bepalen.

Ben je benieuwd naar alle uitvoeringen van de op maat gemaakte shutters die er zijn? Doe alvast online inspiratie op. Mocht je nog vragen hebben of wil je de shutters liever in het echt zien. Kom dan eens langs in één van onze showrooms!

Shutters worden standaard geleverd met een tiltstok. Dit is een bedieningsstok die midden op de shutter zit, waarmee de lamellen worden gekanteld. Bij kleinere panelen kan de bedieningststok naar wens ook in het midden geplaatst worden zodat deze minder opvalt. Een tiltstok geeft de shutter een traditionele uitstraling en past mooi bij een klassiek interieur.
Bekijk al onze uitvoeringen en verschillende kleuren shutters nu online!