Shutters 89mm

De shutters 89mm wordt veelal gebruikt op middelgrote ramen, zoals bijvoorbeeld de ramen in de woonkamer, keuken en slaapkamer en is onze meest verkochte lamelbreedte. Brede lamellen passen goed bij een modern interieur. Kijk je graag naar buiten maar wil je nog wel genoeg lichtinval? Kies dan voor een bredere lamel. Deze heeft meer doorzicht en meer lichtinval.


Wil je meer informatie over de shutters met lamelbreedte 89 mm? Kom dan naar één van onze showrooms. Wij helpen je graag verder!

Shutters met een 89 mm lamel passen perfect bij iedere stijl. Heb je een klassiek interieur en wil je dat de shutters hierbij aansluiten? Kies dan voor classic shutters met een kraalrand. De tilsstok maakt een klassieke shutter helemaal af. Is je interieur strak en modern? Kies dan voor een strakke modern afgewerkte shutter. Met een verborgen bediening behoud je de moderne uitstraling.


Doe online alvast inspiratie op in ons uitgebreide assortiment shutters 89 mm in verschillende afwerkingen. Wil je de shutters met lamelbreedte 89 mm liever in het echt bekijken? Kom dan eens langs in een van onze showrooms, wij helpen je graag verder!