Shutters 114mm

Brede shutters online bestellen
Kenmerkend voor de shutters met 114mm lamel is dat er veel licht naar binnen schijnt door de openstaande lamellen. Hou je van de sfeer die een shutter geeft, maar ben je bang dat ze te veel licht wegnemen dan is de 114 mm lamel een goede keuze. Houdt er bij de 114mm lamel wel rekening mee dat deze door zijn breedte ook in de diepte meer ruimte nodig heeft. Alles shutters worden helemaal op maat gemaakt voor jou!
Doe online alvast inspiratie op in ons uitgebreide assoritment shutters in verschillende kleuren en uitvoeringen. Mocht je nog vragen hebben of wil je de shutters liever in het echt zien en voelen. Kom dan eens langs in een van onze showrooms!


Houd je van exclusief en wil je het altijd net even anders? Dan kun je kiezen voor de 114 mm lamel. De 114 mm lamel is een mooie brede lamel en geeft de shutter een unieke en eigentijdse uitstraling. Door de breedte van de lamel geeft deze meer doorzicht en lichtinval. De shutters worden helemaal op maat gemaakt voor jou.
Ben je niet zeker of deze lamelbreedte bij jouw raam past? Bezoek dan één van onze showrooms. Onze specialisten staan klaar om je te adviseren!