Crazy Summerdeals: 20% korting!

SCREEN 85 | VERANO SAMENSTELLEN

De Verano screen V585 biedt optimale bescherming tegen zon en hinderlijke schitteringen. De vlak hangende stof zorgt ervoor dat licht en warmte gefilterd worden. Daglicht zal gefilterd uw woning binnenvallen door het fijne doek. De collectie bestaat uit meer dan 90 verschill... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 15-20 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Screen 85 | Verano OP MAAT

De Verano screen V585 is beschikbaar in een maximale breedte van 320 cm en een maximale hoogte van 280 cm.

Uitvoering Verano screen V585

U kunt ervoor kiezen om de Verano screen V585 handmatig te bedienen of elektrisch. Voor extra comfort kunt u dan kiezen voor een afstandsbediening om uw screen vanaf een gewenste afstand te openen of te sluiten. Vitro- en metro colors voegen een extra effect toe aan de kleur van de Verano screen V585. Zo kiest u voor een grijs- of bruintint of een uitgesproken kleur. De metro colors bevatten 17 moderne en stijlvolle kleuren die aansluiten op de nieuwste trends! De stof van de Verano screen V585 is vlamvertragend. Dit zorgt voor extra woon veiligheid

Pluspunten en Minpunten

  • Op maat gemaakt
  • Keuze uit meer dan 90 kleuren
  • Ideale oplossing tegen zon en hinderlijk licht
  • Vlamvertragend
  • 5 jaar garantie
  • Geen minpunten

Screen 85 | Verano

De Verano screen V585 biedt optimale bescherming tegen zon en hinderlijke schitteringen. De vlak hangende stof zorgt ervoor dat licht en warmte gefilterd worden. Daglicht zal gefilterd uw woning binnenvallen door het fijne doek. De collectie bestaat uit meer dan 90 verschillende doekkleuren. Door de mogelijkheden en kleuropties kunt u uw screen perfect laten aansluiten op uw woonwensen. De maximale afmetingen van dit standaard screen zijn 3,2 meter breed en 2,8 meter hoog.

Voordelen Verano screen V585

Het is mogelijk om meerdere screens elektrisch te bedienen met één afstandsbediening. Hierdoor kunt u alle screens tegelijkertijd openen en sluiten. Dit kan echter ook los van elkaar. Screens geven u privacy in uw woning. Buiten dat nemen de screens erg weinig ruimte in. Een screen is niet alleen geschikt om te hangen voor uw raam, u kunt screens ook gebruiken in combinatie met een terrasoverkapping. Zo creëert u ook veel privacy buiten en biedt uw screen bescherming tijdens warme dagen. Daarnaast is het mogelijk uw screen in een horrengaas uitvoering te laten leveren, waardoor u geen overlast hebt van insecten! De Verano screen V585 wordt naar uw wensen voor u op maat gemaakt. Op de onderdelen van Verano ontvangt u een garantie van vijf jaar.

Screens bieden uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Ze zijn vooral geschikt voor toepassing waar een vrije doorloop noodzakelijk is. Ze kunnen overdag tevens worden gebruikt als inkijkwering. Deze windvaste zonwering wordt veel door architecten toegepast op grotere gebouwen.

Ja, screens geven u veel privacy. Als u het screen volledig laat zakken kan u nog wel goed naar buiten kijken, terwijl mensen van buitenaf niet naar binnen kunnen kijken. 

Ritzscreens hebben een rits in de rail (aan de zijkant) waardoor deze windvast is en geen licht aan de zijkant doorlaat. Een gewone screen heeft geen rits maar een naad tussen de zijrail en het doek. 

Als u wilt voorkomen dat er atmosferische (het weer) aanslag zich gaat hechten en invreten op de coating en het aluminium, kunt u het beste een niet agressief schoonmaakmiddel gebruiken. Daarna is naspoelen en afnemen met een zeem voldoende.

Het weer in Nederland kan best grillig zijn. Het ene moment schijnt de zon, het andere moment kan er een fikse wind opsteken. En dan gaat het ook nog eens regenen. U kunt meteen naar huis om uw scherm in te draaien, maar het kan gelukkig ook makkelijker. Door het toepassen van een zon –en windautomaat helpt u om het risico op windschade te verkleinen. Bij teveel wind gaat uw zonwering direct in ook al blijft de zon op dat moment schijnen. Gaat de wind weer liggen dan zal na een ingestelde tijd en de zon schijnt nog steeds uw zonwering weer uitgaan. U kunt deze automaat ook uitrusten met een optionele regensensor.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hierover meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hier over meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

De motor wordt tijdens de productie in het scherm geïntegreerd in de oprolbuis. Daar overheen wordt het doek of rolluikpantser gespannen. De 230V draad gaat naar de voeding.

INHUIS geeft vijf jaar fabrieksgarantie op alle aandrijvingen. Op alle besturingen zoals de afstandsbediening en zon- en windautomaat geeft INHUIS twee jaar fabrieksgarantie.

Wij adviseren dan om direct contact met ons op te nemen om uw probleem op te lossen. Kijkt u ook op onze klantenservice pagina voor meer informatie en downloads.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Maximale breedte: 3,2 meter
Maximale hoogte: 2,8 meter
Bediening: Elektrisch
Handbediend
Standaarduitvoering: Inclusief kap 85 recht of schuin
Inclusief band- of koordopwinder
Kleuren: Technisch zilver, wit, ivoor, antraciet en antraciet structuurlak
Verschillende doekkleuren: 90
Let op: De doeken hebben verschillende (lichtinval)waardes, wanneer u hier verdere informatie over wenst, vernemen wij dit graag
Extra diverse opties: Uitvoering in alternatieve RAL-kleuren of structuurlak
Twee in één kast
Zijgeleider
Vitro- en metro colors