Crazy Summerdeals: 20% korting!

RITZ SCREEN V599 XL | VERANO SAMENSTELLEN

De Verano screen V599 XL is een Ritzscreen® die wordt vast geritst aan de zijkanten. De XL-variant van de Verano screen V599 is geschikt voor ramen tot maar liefst 6 meter hoog. Doordat de screen aan de zijkant wordt vast geritst bent u voorzien van een extra stevig wind- e... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 15-20 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Ritz screen V599 XL | Verano OP MAAT

De Verano screen V599 XL is maximaal 5 meter breed en maar liefst 6 meter hoog. De elektrische bediening zorgt voor optimaal gebruikersgemak. Nu ook leverbaar met afstandsbediening, zodat u de screen vanuit elke hoek eenvoudig kunt bedienen.

Uitvoering Verano screen V599 XL

De screen is altijd beschermd tegen slechte weersinvloeden en vuil in gesloten toestand, aangezien de screen volledig wordt opgenomen in de cassette. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een zachte grijs- of bruintint of juist een uitgesproken kleur toe te voegen aan de screen door de vitro- en metro colors die Verano aanbiedt.

Pluspunten en Minpunten

  • 5 jaar garantie
  • Op maat gemaakt
  • Geschikt voor ramen tot maar liefst 6 meter hoog
  • Geschikt voor terrasoverkapping
  • Optimaal bedieningscomfort
  • Geen minpunten

Ritz screen V599 XL | Verano

De Verano screen V599 XL is een Ritzscreen® die wordt vast geritst aan de zijkanten. De XL-variant van de Verano screen V599 is geschikt voor ramen tot maar liefst 6 meter hoog. Doordat de screen aan de zijkant wordt vast geritst bent u voorzien van een extra stevig wind- en stormvast zonnescherm. Door de keuze uit meer dan 90 diverse doekkleuren en patronen kunt u er altijd voor zorgen dat de screen aansluit bij uw persoonlijke wensen.


Voordelen Verano screen V599 XL

Als u kiest voor de Verano screen V599 XL bent u voorzien van een veilige screen van hoge kwaliteit, de screen is bevestigd door het GS-keurmerk van TÜV. Naast het gebruik van de screen als raamdecoratie, is de screen ook uitermate geschikt voor het gebruik van terrasoverkappingen. De screen dient dan als een soort scheidingswand en zorgt voor veel privacy. U kunt de screen ook leveren als horrengaas, dit zorgt ervoor dat de insecten wegblijven. Uiteraard wordt de Verano screen speciaal voor u op maat gemaakt. Op de Verano onderdelen ontvangt u een garantie van vijf jaar.

Screens bieden uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Ze zijn vooral geschikt voor toepassing waar een vrije doorloop noodzakelijk is. Ze kunnen overdag tevens worden gebruikt als inkijkwering. Deze windvaste zonwering wordt veel door architecten toegepast op grotere gebouwen.

Ja, screens geven u veel privacy. Als u het screen volledig laat zakken kan u nog wel goed naar buiten kijken, terwijl mensen van buitenaf niet naar binnen kunnen kijken. 

Ritzscreens hebben een rits in de rail (aan de zijkant) waardoor deze windvast is en geen licht aan de zijkant doorlaat. Een gewone screen heeft geen rits maar een naad tussen de zijrail en het doek. 

Als u wilt voorkomen dat er atmosferische (het weer) aanslag zich gaat hechten en invreten op de coating en het aluminium, kunt u het beste een niet agressief schoonmaakmiddel gebruiken. Daarna is naspoelen en afnemen met een zeem voldoende.

Het weer in Nederland kan best grillig zijn. Het ene moment schijnt de zon, het andere moment kan er een fikse wind opsteken. En dan gaat het ook nog eens regenen. U kunt meteen naar huis om uw scherm in te draaien, maar het kan gelukkig ook makkelijker. Door het toepassen van een zon –en windautomaat helpt u om het risico op windschade te verkleinen. Bij teveel wind gaat uw zonwering direct in ook al blijft de zon op dat moment schijnen. Gaat de wind weer liggen dan zal na een ingestelde tijd en de zon schijnt nog steeds uw zonwering weer uitgaan. U kunt deze automaat ook uitrusten met een optionele regensensor.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hierover meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hier over meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

De motor wordt tijdens de productie in het scherm geïntegreerd in de oprolbuis. Daar overheen wordt het doek of rolluikpantser gespannen. De 230V draad gaat naar de voeding.

INHUIS geeft vijf jaar fabrieksgarantie op alle aandrijvingen. Op alle besturingen zoals de afstandsbediening en zon- en windautomaat geeft INHUIS twee jaar fabrieksgarantie.

Wij adviseren dan om direct contact met ons op te nemen om uw probleem op te lossen. Kijkt u ook op onze klantenservice pagina voor meer informatie en downloads.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Maximale breedte: 6 meter
Maximale hoogte: 6 meter
Doorsnede onderlijst: 40 mm breed x 65 mm hoog
Doorsnede HTF geleider: 35 mm breed x 51 mm hoog
Standaarduitvoering: Inclusief motor
Geïntegreerde kabelgeleiding
Inclusief kap 150 en onderlijst XL
Windvast in elke positie
Insectenwerend door borstel in de onderlijst
Montage zowel op de dag als in de dag
Kleuren: Technisch zilver, wit en ivoor
Verschillende doekkleuren: 90
Let op: De doeken hebben verschillende (lichtinval)waardes, wanneer u hier verdere informatie over wenst, vernemen wij dit graag
Extra opties: Antraciet structuurlak
Overige RAL-kleuren en Soft Touch structuurlakken
Vitro- en metro colors