Crazy Summerdeals: 20% korting!

RITZ SCREEN V540 | VERANO SAMENSTELLEN

De Verano screen V540 is een Ritzscreen®. Dit Ritzscreen® wordt over de lengte van het raam aan de zijkant vast geritst, waardoor dit screen extra stevig en zeer windvast is. U heeft de keuze uit meer dan 90 verschillende screendoeken. Door de uitgebreide kleurmogelijkhede... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 15-20 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Ritz screen V540 | Verano OP MAAT

De maximale afmetingen van de Verano screen V540 zijn 4 meter breed en 3 meter hoog.

Uitvoering Verano screen V540

De Verano screen V540 is elektrisch te bedienen. Met deze elektrische bediening bent u voorzien van extra gebruikersgemak. Zo kunt u een afstandsbediening toevoegen om vanaf elke gewenste plaats in uw woning de zonwering te bedienen of een wind- en zonnemeter toevoegen, die ervoor zorgt dat het zonnescherm automatisch wordt geopend of gesloten. Met keuze uit vitro- en metro colors voegt u een extra effect toe aan de kleur van de screen, bijvoorbeeld een zachte grijs- of bruintint of juist een uitgesproken kleur.

Pluspunten en Minpunten

  • 5 jaar garantie
  • Extra stevig en windvast
  • Vitro- en metro colors
  • Veel privacy
  • Op maat gemaakt
  • Geen minpunten

Ritz screen V540 | Verano

De Verano screen V540 is een Ritzscreen®. Dit Ritzscreen® wordt over de lengte van het raam aan de zijkant vast geritst, waardoor dit screen extra stevig en zeer windvast is. U heeft de keuze uit meer dan 90 verschillende screendoeken. Door de uitgebreide kleurmogelijkheden kunt u uw Verano screen V540 altijd perfect laten aansluiten uw woning of terras. Met de uitgebreide kleurmogelijkheden en extra opties kunt u uw Verano screen volledig personaliseren.Voordelen van de Verano screen V540

De Verano screen V540 is voorzien van het GS-keurmerk van TÜV. Dit bevestigt maar weer dat de screen voldoet aan hoge veiligheidseisen en kwaliteitseisen. Naast het gebruik van een screen voor het raam is het ook mogelijk om een screen te plaatsen in een terrasoverkapping. Op deze manier creëert u veel privacy. Een screen kan ook worden geleverd als horrengaas, dit zorgt ervoor dat insecten buiten blijven. Doordat het zonnescherm volledig is geritst tegen de zijkanten is de screen zeer wind- en stormvast. Uiteraard wordt de screen precies voor u op maat gemaakt. U ontvangt een garantie van vijf jaar lang op de onderdelen van Verano.

Screens bieden uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Ze zijn vooral geschikt voor toepassing waar een vrije doorloop noodzakelijk is. Ze kunnen overdag tevens worden gebruikt als inkijkwering. Deze windvaste zonwering wordt veel door architecten toegepast op grotere gebouwen.

Ja, screens geven u veel privacy. Als u het screen volledig laat zakken kan u nog wel goed naar buiten kijken, terwijl mensen van buitenaf niet naar binnen kunnen kijken. 

Ritzscreens hebben een rits in de rail (aan de zijkant) waardoor deze windvast is en geen licht aan de zijkant doorlaat. Een gewone screen heeft geen rits maar een naad tussen de zijrail en het doek. 

Als u wilt voorkomen dat er atmosferische (het weer) aanslag zich gaat hechten en invreten op de coating en het aluminium, kunt u het beste een niet agressief schoonmaakmiddel gebruiken. Daarna is naspoelen en afnemen met een zeem voldoende.

Het weer in Nederland kan best grillig zijn. Het ene moment schijnt de zon, het andere moment kan er een fikse wind opsteken. En dan gaat het ook nog eens regenen. U kunt meteen naar huis om uw scherm in te draaien, maar het kan gelukkig ook makkelijker. Door het toepassen van een zon –en windautomaat helpt u om het risico op windschade te verkleinen. Bij teveel wind gaat uw zonwering direct in ook al blijft de zon op dat moment schijnen. Gaat de wind weer liggen dan zal na een ingestelde tijd en de zon schijnt nog steeds uw zonwering weer uitgaan. U kunt deze automaat ook uitrusten met een optionele regensensor.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hierover meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hier over meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

De motor wordt tijdens de productie in het scherm geïntegreerd in de oprolbuis. Daar overheen wordt het doek of rolluikpantser gespannen. De 230V draad gaat naar de voeding.

INHUIS geeft vijf jaar fabrieksgarantie op alle aandrijvingen. Op alle besturingen zoals de afstandsbediening en zon- en windautomaat geeft INHUIS twee jaar fabrieksgarantie.

Wij adviseren dan om direct contact met ons op te nemen om uw probleem op te lossen. Kijkt u ook op onze klantenservice pagina voor meer informatie en downloads.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Maximale breedte: 4 meter
Maximale hoogte: 3 meter
Bediening: Elektrisch
Met afstandsbediening
Doorsnede onderlijst: 27 mm breed x 45 mm hoog
Doorsnede HTF geleider rechts: 42 mm breed x 42 mm hoog
Verschillende doekkleuren: 90
Let op: De doeken hebben verschillende (lichtinval)waardes, wanneer u hier verdere informatie over wenst, vernemen wij dit graag
Standaarduitvoering: Inclusief motor
Geïntegreerde kabelgeleiding
Geleiders standaard voorgeboord
Aluminium buis
Altijd windvast
Houdt de insecten buiten door borstel in de onderlijst
Montage van de geleiders kan zowel in de dag als op de dag
Kleuren: Technisch zilver, ivoor, wit en antraciet structuurlak
Extra opties: Overige RAL-kleuren of structuurlak
Vitro- en metro colors