Crazy Summerdeals: 20% korting!

SCHUIFWAND V760 - SA CALETA SAMENSTELLEN

De Verano glaswand Sa Caleta is een glazen schuifwand van losse panelen die geen omkadering hebben. Deze panelen kunt u onafhankelijk van elkaar bewegen, afhankelijk van het weer kunt u de glaswand volledig openen of dicht schuiven. Dit zorgt ervoor dat de ruimte beschut is ... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 5-6 weken
Garantie: 5 jaar

Schuifwand V760 - Sa Caleta OP MAAT

Geniet extra lang met deze glazen schuifwand van Verano, dankzij deze glaswand heeft u namelijk geen last van de wind. Uw ruimte wordt door de glaswand op een natuurlijke manier door de zon verwarmd.

Voordelen van het Verano glaswand Sa Caleta

Met de Verano glaswand Sa Caleta profiteert u van vele uitbreidingsmogelijkheden. Zo is de glazen schuifwand ideaal te combineren in alle Verano terrasoverkappingen. Kies zelf voor een 4-delige of 6-delige uitvoering om zo uw glaswand naar wens samen te stellen. De keuze uit diverse alternatieve RAL-kleuren laten de glazen wand bij uw terras of balkon aansluiten. Bovendien kunt u voor een handvat kiezen, zodat u de glazen schuifwand eenvoudiger kunt bedienen. Op de Verano glaswand Sa Caleta ontvangt u een garantie van vijf jaar.

Pluspunten en Minpunten

  • Breed toepasbaar
  • Keuze uit diverse RAL-kleuren
  • 4-delige of 6-delige panelen
  • Creëer een sfeervolle buitenkamer
  • Vijf jaar garantie
  • Geen minpunten

Schuifwand V760 - Sa Caleta

De Verano glaswand Sa Caleta is een glazen schuifwand van losse panelen die geen omkadering hebben. Deze panelen kunt u onafhankelijk van elkaar bewegen, afhankelijk van het weer kunt u de glaswand volledig openen of dicht schuiven. Dit zorgt ervoor dat de ruimte beschut is en tegelijkertijd het uitzicht en de lichtinval behouden blijft. De glazen schuifwand is daarom uitermate geschikt als afsluiting voor uw balkon of terrasoverkapping.


Uitvoering Verano glaswand Sa Caleta

De standaarduitvoering bevat een wit, ivoor of antraciet aluminium profiel. De Verano Sa Caleta met 4-delige glazen panelen is verkrijgbaar in een maximale breedte van 3250 mm bij een maximale hoogte van 2500 mm. Bij een 6-delige uitvoering is de maximale breedte 4750 mm bij een maximale hoogte van 2500 mm. De Verano Sa Caleta is voorzien van een onderschuif systeem om krachten op de glaswand te vermijden, zodat u extra lang van uw glazen schuifwand kunt genieten.

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Maximale breedte 4-delige pane 3250 mm
Maximale hoogte 4-delige panel 2500 mm
Maximale breedte 6-delige pane 4750 mm
Maximale hoogte 6-delige panel 2500 mm
Standaarduitvoering: RAL kleuren wit, ivoor en antraciet structuurlak
Onderschuif systeem
4-delige of 6-delige panelen
Gehard glas
Te combineren met: Alle Verano terrasoverkappingen
Extra opties: Alternatieve RAL-kleuren
Handvat