Crazy Summerdeals: 20% korting!

ROLLUIK RV40 | VERANO SAMENSTELLEN

Het Verano rolluik RV 40 is een standaard model, maar zeer populair. Dankzij de goede prijs/kwaliteitverhouding is het rolluik passend bij iedere situatie. De RV 40 bevat een dikke lamelbreedte, waardoor het rolluik hoog scoort op veiligheid, isolatie en geluidswering. Op de... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

 • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: 15%!
Levertijd: 4-8 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Rolluik RV40 | Verano OP MAAT

Met het duurzame standaard Verano rolluik op maat rolluik geniet u jarenlang zonder storing! Het RV 40 rolluik is niet gevoelig voor stof en vocht, de lamellen kunnen dankzij de onderlinge verbinding niet vastlopen of verschuiven.

Voordelen standaard Verano rolluik op maat

De uitbreidingsmogelijkheden van Verano zorgen ervoor dat u het product volledig kunt personaliseren. Kies daarom ook voor de kleur en vorm van de cassette die precies bij u past. Bovendien is het rolluik voorzien van een anti-optilbeveiliging waarbij de lamellen blokkeren, hierdoor is de RV 40 is extra veilig. Uiteraard wordt het rolluik speciaal voor u op maat gemaakt. Op het standaard Verano rolluik op maat rolluik ontvangt u een garantie van vijf jaar.

Pluspunten en Minpunten

 • Kies uit 15 verschillende kleuren die precies op uw wensen aansluiten
 • Vijf jaar garantie
 • Handmatige en elektrische bediening
 • Scoort hoog op veiligheid, isolatie en geluidswering
 • Duurzaam en jarenlang storingsvrij vanwege de constructie
 • Geen minpunten

Rolluik RV40 | Verano

Het Verano rolluik RV 40 is een standaard model, maar zeer populair. Dankzij de goede prijs/kwaliteitverhouding is het rolluik passend bij iedere situatie. De RV 40 bevat een dikke lamelbreedte, waardoor het rolluik hoog scoort op veiligheid, isolatie en geluidswering. Op deze manier geniet u altijd van de hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs! Het standaard Verano rolluik op maat is beschikbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. De maximale breedte van het rolluik is 3,7 meter bij een maximale hoogte van 3 meter. Bovendien kunt u het rolluik elektrisch of handmatig bedienen.

Uitvoering standaard Verano rolluik op maat

Voor extra gebruikersgemak kiest u voor een elektrische bediening. Deze bediening kan met een afstandsbediening en/of tijdklok. Zo kunt u het rolluik vanuit elke gewenste hoek met één druk op de knop bedienen. Het rolluik bevindt zich aan de buitenkant van uw woning. Het is daarom van essentieel belang dat u een kleur kiest die aansluit op uw wensen en bij uw woning past. Verano biedt daarom maar liefst 15 verschillende kleuren aan waaruit u kunt kiezen. Zo is er altijd wel een kleur die precies op aan uw wensen voldoet.

Rolluiken van INHUIS Plaza bieden een tal van voordelen die de waarde van uw huis sterk verhogen:

 • Optimale bescherming tegen zonlicht.
 • Inbraakwerende en geluiddempende eigenschappen.
 • Bescherming van uw ramen tegen alle weersomstandigheden.
 • Gedeeltelijke en gehele verduistering om uw nachtrust te bevorderen.
 • Materialen van de beste kwaliteit voor een lange levensduur.

.

Een rolluik is niet inbraakwerend maar wel inbraakvertragend. Elektrische rolluiken worden uitgerust met anti-optilbeveiliging. Hierdoor is het onmogelijk om de lamellen omhoog te tillen als het rolluik uitgerold is. 

We kunnen uiteraard de montage voor u uitvoeren. Onze vakkundige monteurs komen bij u langs (voor een meerprijs) en monteren de rolluiken volledig voor u.

Ja, dankzij de luchtbuffer die ontstaat tussen het rolluik en het raam houdt u in de winter de kou buiten en de warmte binnen. In de zomer geniet u van het omgekeerde effect waardoor uw energieverbruik lager zal zijn.

Als u wilt voorkomen dat er atmosferische (het weer) aanslag zich gaat hechten en invreten op de coating en het aluminium, kunt u het beste een niet agressief schoonmaakmiddel gebruiken. Daarna is naspoelen en afnemen met een zeem voldoende.

Dit kan zeker! Het rolluik wordt standaard met handmatige bediening geleverd, maar tijdens uw bestelproces kunt u ook (tegen meerprijs) kiezen voor elektrische bediening. 

De motor wordt tijdens de productie in het scherm geïntegreerd in de oprolbuis. Daar overheen wordt het doek of rolluikpantser gespannen. De 230V draad gaat naar de voeding.

Wij adviseren dan om direct contact met ons op te nemen om uw probleem op te lossen. Kijkt u ook op onze klantenservice pagina voor meer informatie en downloads.

Het weer in Nederland kan best grillig zijn. Het ene moment schijnt de zon, het andere moment kan er een fikse wind opsteken. En dan gaat het ook nog eens regenen. U kunt meteen naar huis om uw scherm in te draaien, maar het kan gelukkig ook makkelijker. Door het toepassen van een zon –en windautomaat helpt u om het risico op windschade te verkleinen. Bij teveel wind gaat uw zonwering direct in ook al blijft de zon op dat moment schijnen. Gaat de wind weer liggen dan zal na een ingestelde tijd en de zon schijnt nog steeds uw zonwering weer uitgaan. U kunt deze automaat ook uitrusten met een optionele regensensor.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hierover meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hier over meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

INHUIS geeft vijf jaar fabrieksgarantie op alle aandrijvingen. Op alle besturingen zoals de afstandsbediening en zon- en windautomaat geeft INHUIS twee jaar fabrieksgarantie.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Maximale breedte: 3,7 meter
Maximale hoogte: 3 meter
Aantal kleuren: 15 diverse kleuren
Bediening: Elektrisch
Handmatig
Elektrische bediening: Afstandsbediening
Tijdklok (automatisch)
Pantsergewicht: 3,5 kg/m²
Dekbreedte: 40 mm
Lameldikte: 8,7 mm
Maximale opp 8 m²
Extra opties handbediening: Bandwindwerk met vertraging
Koordwindwerk met vertraging
Bovenrolvertrager
Staaldraadwindwerk
Oogwindwerk
Monocommando
Voorzien van: Anti-optilbeveiliging
Garantie: Vijf jaar
Let op: Boven de 7,7 m2 levert Verano het rolluik buiten de garantie