Crazy Summerdeals: 20% korting!

ROLLUIK 45 | INHUIS SAMENSTELLEN

De rolluiken bestaan uit stevige aluminium lamellen met een kunststof coating en een kern van schuim. De rolluiken zijn perfect voor zowel de kleinere als grotere ramen. De rolluiken zijn voorzien van een elektrische motor, waardoor ze dus heel eenvoudig te bedienen zijn. ... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

 • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 15 werkdagen
Garantie: 3 jaar

Rolluik 45 | INHUIS OP MAAT

De INHUIS 45 Rolluik is de perfecte oplossing als je opzoek bent naar een rolluik dat preventief werkt tegen inbraak en volledig verduisterend is. Ook zal deze rolluik de kamer volledig verduisteren en extra isolerend werken. Dit komt door het materiaal waarvan de rolluiken gemaakt zijn en dat ze volledig sluiten en verduisteren. Hierdoor bespaar je ook nog op je energiekosten, wat erg voordelig is. Er is ruime keuze in het assortiment aan rolluiken, je kunt zelf de kleur bepalen waardoor het volledig past bij de uitstraling van jouw huis. Je hebt keuze uit verschillende kleuren, maar wil jij liever een ral kleur dan kan dit ook. Je hebt de keuze voor een half ronde, kwart ronde of half schuine bovenbak. Stel jouw product eenvoudig samen met de configurator!

Pluspunten en Minpunten

 • Werkt preventief tegen inbraak
 • Is volledig verduisterend
 • Elektrische bediening met afstandsbediening
 • Is isolerend, dus je bespaart op je energiekosten
 • Keuze uit veel verschillende kleuren (ral kleuren mogelijk tegen meerprijs)
 • Geen minpunten

Rolluik 45 | INHUIS

De rolluiken bestaan uit stevige aluminium lamellen met een kunststof coating en een kern van schuim. De rolluiken zijn perfect voor zowel de kleinere als grotere ramen. De rolluiken zijn voorzien van een elektrische motor, waardoor ze dus heel eenvoudig te bedienen zijn. Alle rolluiken worden op maat gemaakt, dus er is altijd een oplossing voor jouw raam. De elektrische rolluik geven je veel gemakken en comfort. Je bediend ze heel eenvoudig en jouw kamer wordt volledig verduisterd.

Rolluiken van INHUIS Plaza bieden een tal van voordelen die de waarde van uw huis sterk verhogen:

 • Optimale bescherming tegen zonlicht.
 • Inbraakwerende en geluiddempende eigenschappen.
 • Bescherming van uw ramen tegen alle weersomstandigheden.
 • Gedeeltelijke en gehele verduistering om uw nachtrust te bevorderen.
 • Materialen van de beste kwaliteit voor een lange levensduur.

.

Een rolluik is niet inbraakwerend maar wel inbraakvertragend. Elektrische rolluiken worden uitgerust met anti-optilbeveiliging. Hierdoor is het onmogelijk om de lamellen omhoog te tillen als het rolluik uitgerold is. 

We kunnen uiteraard de montage voor u uitvoeren. Onze vakkundige monteurs komen bij u langs (voor een meerprijs) en monteren de rolluiken volledig voor u.

Ja, dankzij de luchtbuffer die ontstaat tussen het rolluik en het raam houdt u in de winter de kou buiten en de warmte binnen. In de zomer geniet u van het omgekeerde effect waardoor uw energieverbruik lager zal zijn.

Als u wilt voorkomen dat er atmosferische (het weer) aanslag zich gaat hechten en invreten op de coating en het aluminium, kunt u het beste een niet agressief schoonmaakmiddel gebruiken. Daarna is naspoelen en afnemen met een zeem voldoende.

Dit kan zeker! Het rolluik wordt standaard met handmatige bediening geleverd, maar tijdens uw bestelproces kunt u ook (tegen meerprijs) kiezen voor elektrische bediening. 

De motor wordt tijdens de productie in het scherm geïntegreerd in de oprolbuis. Daar overheen wordt het doek of rolluikpantser gespannen. De 230V draad gaat naar de voeding.

Wij adviseren dan om direct contact met ons op te nemen om uw probleem op te lossen. Kijkt u ook op onze klantenservice pagina voor meer informatie en downloads.

Het weer in Nederland kan best grillig zijn. Het ene moment schijnt de zon, het andere moment kan er een fikse wind opsteken. En dan gaat het ook nog eens regenen. U kunt meteen naar huis om uw scherm in te draaien, maar het kan gelukkig ook makkelijker. Door het toepassen van een zon –en windautomaat helpt u om het risico op windschade te verkleinen. Bij teveel wind gaat uw zonwering direct in ook al blijft de zon op dat moment schijnen. Gaat de wind weer liggen dan zal na een ingestelde tijd en de zon schijnt nog steeds uw zonwering weer uitgaan. U kunt deze automaat ook uitrusten met een optionele regensensor.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hierover meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hier over meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

INHUIS geeft vijf jaar fabrieksgarantie op alle aandrijvingen. Op alle besturingen zoals de afstandsbediening en zon- en windautomaat geeft INHUIS twee jaar fabrieksgarantie.

Algemene informatie

Kast uitvoering: Half schuin
Maximale opp: 9 m²
Dekbreedte: 45 mm
Lameldikte: 9 mm
Pantsergewicht: 3,5 kg/m²
Bediening: Elektrisch
Aantal kleuren: 11 kleuren (ral kleuren mogelijk tegen meerprijs)
Maximale hoogte: 3,5 meter
Maximale breedte: 3,2 meter
Kwart rond
Rond
Voorzien van: Anti-optilbeveiliging
Garantie: 3 jaar