Crazy Summerdeals: 20% korting!

ROLLUIK 39 | INHUIS SAMENSTELLEN

De rolluiken bestaan uit stevige aluminium lamellen met een kunststof coating en een kern van schuim. Dit zorgt ervoor dat de rolluiken extra stevig zijn ook op grotere ramen. Doordat de rolluiken voorzien zijn van elektrische motor geniet je van extra comfort en gemak. D... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

 • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 15 werkdagen
Garantie: 3 jaar

Rolluik 39 | INHUIS OP MAAT

De INHUIS 39 Rolluik is de perfecte oplossing als je opzoek bent naar een elektrische rolluik die niet alleen de kamer verduisterd, maar ook wat extra veiligheid geeft. Ze zijn namelijk preventief tegen inbraak. Ook zal deze rolluik de kamer volledig verduisteren en extra isolerend werken. Hierdoor bespaar je op je energiekosten. De uitstraling van je huis aan de buitenkant is natuurlijk ook erg belangrijk, je hebt daarom keuze uit verschillende opties om de rolluiken zo samen te stellen zodat ze precies passen bij jouw wensen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, maar mocht je gebruik willen maken van een ral kleur dan is dit ook mogelijk. Je hebt de optie om te kiezen voor een half ronde, kwart ronde of half schuine bovenbak. Stel jouw product eenvoudig samen met de configurator!

Pluspunten en Minpunten

 • Keuze uit veel verschillende kleuren (ral kleuren mogelijk tegen meerprijs)
 • Elektrische bediening met afstandsbediening
 • drie jaar garantie
 • Werkt preventief tegen inbraak
 • Is volledig verduisterend
 • Is isolerend, dus je bespaart op je energiekosten
 • Geen minpunten

Rolluik 39 | INHUIS

De rolluiken bestaan uit stevige aluminium lamellen met een kunststof coating en een kern van schuim. Dit zorgt ervoor dat de rolluiken extra stevig zijn ook op grotere ramen. Doordat de rolluiken voorzien zijn van elektrische motor geniet je van extra comfort en gemak. De elektrische rolluik geven je veel gemakken en comfort. Je bediend ze heel eenvoudig en jouw kamer wordt volledig verduisterd. De rolluiken worden op maat gemaakt en worden bij jou thuis opgemeten en gemonteerd.

Rolluiken van INHUIS Plaza bieden een tal van voordelen die de waarde van uw huis sterk verhogen:

 • Optimale bescherming tegen zonlicht.
 • Inbraakwerende en geluiddempende eigenschappen.
 • Bescherming van uw ramen tegen alle weersomstandigheden.
 • Gedeeltelijke en gehele verduistering om uw nachtrust te bevorderen.
 • Materialen van de beste kwaliteit voor een lange levensduur.

.

Een rolluik is niet inbraakwerend maar wel inbraakvertragend. Elektrische rolluiken worden uitgerust met anti-optilbeveiliging. Hierdoor is het onmogelijk om de lamellen omhoog te tillen als het rolluik uitgerold is. 

We kunnen uiteraard de montage voor u uitvoeren. Onze vakkundige monteurs komen bij u langs (voor een meerprijs) en monteren de rolluiken volledig voor u.

Ja, dankzij de luchtbuffer die ontstaat tussen het rolluik en het raam houdt u in de winter de kou buiten en de warmte binnen. In de zomer geniet u van het omgekeerde effect waardoor uw energieverbruik lager zal zijn.

Als u wilt voorkomen dat er atmosferische (het weer) aanslag zich gaat hechten en invreten op de coating en het aluminium, kunt u het beste een niet agressief schoonmaakmiddel gebruiken. Daarna is naspoelen en afnemen met een zeem voldoende.

Dit kan zeker! Het rolluik wordt standaard met handmatige bediening geleverd, maar tijdens uw bestelproces kunt u ook (tegen meerprijs) kiezen voor elektrische bediening. 

De motor wordt tijdens de productie in het scherm geïntegreerd in de oprolbuis. Daar overheen wordt het doek of rolluikpantser gespannen. De 230V draad gaat naar de voeding.

Wij adviseren dan om direct contact met ons op te nemen om uw probleem op te lossen. Kijkt u ook op onze klantenservice pagina voor meer informatie en downloads.

Het weer in Nederland kan best grillig zijn. Het ene moment schijnt de zon, het andere moment kan er een fikse wind opsteken. En dan gaat het ook nog eens regenen. U kunt meteen naar huis om uw scherm in te draaien, maar het kan gelukkig ook makkelijker. Door het toepassen van een zon –en windautomaat helpt u om het risico op windschade te verkleinen. Bij teveel wind gaat uw zonwering direct in ook al blijft de zon op dat moment schijnen. Gaat de wind weer liggen dan zal na een ingestelde tijd en de zon schijnt nog steeds uw zonwering weer uitgaan. U kunt deze automaat ook uitrusten met een optionele regensensor.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hierover meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hier over meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

INHUIS geeft vijf jaar fabrieksgarantie op alle aandrijvingen. Op alle besturingen zoals de afstandsbediening en zon- en windautomaat geeft INHUIS twee jaar fabrieksgarantie.

Algemene informatie

Maximale breedte: 3 meter
Maximale hoogte: 3 meter
Dekbreedte: 39 mm
Pantsergewicht: 3,5 kg/m²
Bediening: Elektrisch
Aantal kleuren: 11 kleuren (ral kleuren mogelijk tegen meerprijs)
Kast uitvoering: Half schuin
Maximale opp: 7,5 m²
Lameldikte: 9 mm
Rond
Kwart rond
Voorzien van: Anti-optilbeveiliging
Garantie: 3 jaar