Crazy Summerdeals: 20% korting!

ROLGORDIJN MET ZIJGELEIDING | INHUIS SAMENSTELLEN

Rolgordijnen met zijgeleiders zijn rolgordijnen die perfect zijn afgewerkt en een luxe uitstraling hebben. De rol van het rolgordijn zit aan de bovenkant weggewerkt in een cassette en aan de zijkanten zit het rolgordijn in geleiders. Door de cassette valt het rolgordijn m... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: 30%!
Levertijd: 10-12 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Rolgordijn met zijgeleiding | INHUIS OP MAAT

Bij rolgordijnen kunt u kiezen uit 3 stofsoorten: Bij transparante rolgordijnen kunt u door de stof heen kijken. Dit betekent veel lichtinval, maar ook dat mensen van af buiten naar binnen kunnen kijken. Bij de standaard stof kunt u niet door de stof heen kijken, maar er komt nog wel licht door de stof heen. Bij de verduisterende rolgordijn stoffen zijn aan de achterkant voorzien van een verduisterende coating. Hierdoor zijn de stoffen lichtdicht/ verduisterend en komt er geen licht door de stof. De achterzijde van deze stoffen zijn wit of mee kleurend, dit is afhankelijk per stof.

Pluspunten en Minpunten

  • Eenvoudig te installeren
  • 2 jaar garantie
  • Betaalbaar maatwerk
  • Volledig te personaliseren
  • Uit eigen fabriek
  • Geen minpunten

Rolgordijn met zijgeleiding | INHUIS

Rolgordijnen met zijgeleiders zijn rolgordijnen die perfect zijn afgewerkt en een luxe uitstraling hebben. De rol van het rolgordijn zit aan de bovenkant weggewerkt in een cassette en aan de zijkanten zit het rolgordijn in geleiders. Door de cassette valt het rolgordijn mooi strak naar beneden en kan er aan de zijkanten bijna geen licht meer binnen schijnen. Het rolgordijn kan tot wel 220 cm breed en 300 cm hoog worden besteld, afhankelijk van het stoftype. Het rolgordijn met zijgeleiding is de perfecte oplossing voor de slaapkamer, omdat dit product het nagenoeg donker maakt. Het is raamdecoratie wat bijna geen licht meer doorlaat aan de zijkanten. Doorloop de stappen en bekijk welke kleur stof het beste bij jouw interieur past!

Het materiaal van verschillende productiepartijen kunnen onderlinge kleurverschillen vertonen. Wij houden daar in de productie rekening mee door het materiaal uit een kleurbad te nemen. Voor herhaalde orders kunnen wij dit niet garanderen. Wij raden aan, indien mogelijk, altijd zoveel mogelijk orders voor dezelfde ruimte in een keer te bestellen.

De dikte van de buis is afhankelijk van de breedte van het rolgordijn.

32 mm tot 220 cm breed
40 mm tot 250 cm breed
45 mm tot 350 cm breed
55 mm tot 400 cm breed (alleen elektrisch mogelijk)

Een verduisterende stof laat geen licht door en is daardoor met name geschikt voor slaapkamers.Let op: een rolgordijn met een verduisterende stof, laat aan de zijkanten nog licht door. Een standaard stof/ lichtdoorlatende stof laat wel licht door maar zorgt ervoor dat u geen inkijk hebt. Door een transparante stof kunt u wel heen kijken en deze laat ook erg veel licht door.

Onze rolgordijnen worden vaak gebruikt in badkamers, maar zijn niet specifiek geschikt voor gebruik is vochtige ruimten. Een goed geventileerde badkamer zal uw product niet zomaar beschadigen, echter geldt er een beperkte garantie op gebruik in vochtige ruimten. 

Alle stoffen kennen een hoge mate van lichtechtheid, ze zijn daardoor uitstekend geschikt voor zonnige ruimten en ramen.

Stofbreedte: De stofbreedte is smaller dan de systeem/bestelbreedte
Buisdikte S: Stof is 35mm smaller
Buisdikte M + L: Stof is 40mm smaller
Buisdikte XL: Stof is 48mm smaller

Algemene informatie

Minimale breedte 30cm
Maximale breedte 220cm
Maximale hoogte 300cm (afhankelijk van type stof)
Afmeting cassette 67 x 65 mm (diepte x hoogte)
Universele steun 56 x 63 mm (diepte x hoogte)
Cassette maat met montagebeuge 69 x 71 mm (diepte x hoogte)
Zijgeleiders 47 x 20 mm (breedte x diepte)
Type stof Standaard, verduisterend en transparant
Stof samenstelling 100% Polyester
Bediening Links of rechts met kunststof ketting, metalen ketting optioneel
Lasnaad Let op! Wanneer zowel de breedte als de hoogte meer dan 190 cm bedraagt, zal het rolgordijn worden voorzien van een lasnaad. Dit is een naad waarbij 2 rolgordijnstoffen aan elkaar worden geplakt. De lasnaad wordt altijd zo hoog mogelijk en horizontaal geplaatst.
Let op Bij grote oppervlakte kan door luchtverplaatsing de stof uit de geleiders gedrukt worden