Crazy Summerdeals: 20% korting!

ROLGORDIJN | VERANO SAMENSTELLEN

Het Verano rolgordijn is te maken tot maximaal 280 cm breed en 300 cm hoog. Wij bieden het Verano rolgordijn aan in verschillende semi-transparante en verduisterende stoffen. U stelt deze zelf samen door te kiezen uit diverse kleuren en afwerkmogelijkheden. Standaard wordt h... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: -15%!
Levertijd: 10-12 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Rolgordijn | Verano OP MAAT

Het Verano rolgordijn wordt standaard geleverd met een metalen ketting, optioneel kunt u dit laten vervangen voor een kunststof ketting. Ook heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een kleur systeem: wit, technisch zilver of zwart.

Uw Verano rolgordijn samenstellen

Standaard wordt uw rolgordijn voorzien van een aluminium onderlat. U kunt het Verano rolgordijn echter ook decoratief afwerken met bijvoorbeeld een beklede onderlat of een houten onderlat. Voor een mooie afwerking kunt u naast de keuze voor standaard montagesteunen ook kiezen voor een afwerking met een standaard cassette of een cassette met zijgeleiding. Als u kiest voor een Verano rolgordijn met cassette zijn de maximale afmetingen 280 cm breed en 200 cm hoog.

Pluspunten en Minpunten

  • 2 jaar garantie
  • Beschermt uw interieur tegen uv stralen
  • Eenvoudig te installeren
  • Met zijgeleiding mogelijk
  • Sluit niet volledig af, u behoudt een kier

Rolgordijn | Verano

Het Verano rolgordijn is te maken tot maximaal 280 cm breed en 300 cm hoog. Wij bieden het Verano rolgordijn aan in verschillende semi-transparante en verduisterende stoffen. U stelt deze zelf samen door te kiezen uit diverse kleuren en afwerkmogelijkheden. Standaard wordt het Verano rolgordijn voorzien van een luxe afwerking.

Het monteren van uw rolgordijnen van Verano

Installatie van het Verano rolgordijn is heel eenvoudig. Het rolgordijn wordt geleverd inclusief een montagehandleiding. hierin wordt stap voor stap beschreven hoe u uw Verano rolgordijnen kunt monteren. U heeft de keuze of u uw rolgordijn in de dag of op de dag wilt monteren. De garantie op Verano rolgordijnen bedraagt maar liefst.

Het materiaal van verschillende productiepartijen kunnen onderlinge kleurverschillen vertonen. Wij houden daar in de productie rekening mee door het materiaal uit een kleurbad te nemen. Voor herhaalde orders kunnen wij dit niet garanderen. Wij raden aan, indien mogelijk, altijd zoveel mogelijk orders voor dezelfde ruimte in een keer te bestellen.

De dikte van de buis is afhankelijk van de breedte van het rolgordijn.

32 mm tot 220 cm breed
40 mm tot 250 cm breed
45 mm tot 350 cm breed
55 mm tot 400 cm breed (alleen elektrisch mogelijk)

Een verduisterende stof laat geen licht door en is daardoor met name geschikt voor slaapkamers.Let op: een rolgordijn met een verduisterende stof, laat aan de zijkanten nog licht door. Een standaard stof/ lichtdoorlatende stof laat wel licht door maar zorgt ervoor dat u geen inkijk hebt. Door een transparante stof kunt u wel heen kijken en deze laat ook erg veel licht door.

Onze rolgordijnen worden vaak gebruikt in badkamers, maar zijn niet specifiek geschikt voor gebruik is vochtige ruimten. Een goed geventileerde badkamer zal uw product niet zomaar beschadigen, echter geldt er een beperkte garantie op gebruik in vochtige ruimten. 

Alle stoffen kennen een hoge mate van lichtechtheid, ze zijn daardoor uitstekend geschikt voor zonnige ruimten en ramen.

Stofbreedte: De stofbreedte is smaller dan de systeem/bestelbreedte
Buisdikte S: Stof is 35mm smaller
Buisdikte M + L: Stof is 40mm smaller
Buisdikte XL: Stof is 48mm smaller

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF


Algemene informatie

Bestel/ systeembreedte: Is inclusief montagesteunen/ cassette
Minimaal leverbare afmetingen: 60 cm breed x 60 cm hoog
Maximaal leverbare afmetingen: 280 cm breed x 300 cm hoog
Systeemkleur: Wit, technische zilver of zwart
Type stof: Semi-transparant en verduisterend
Bediening: Links of rechts met metalen ketting, kunststof ketting optioneel
Contra-rollend: Optioneel, de stof rolt aan de voorzijde van de buis
Afwerking onderlat: De onderkant van het Verano rolgordijn is standaard afgerwerkt met een aluminium onderlat. Optioneel kunt u kiezen voor een gestoffeerde onderlat of een houten onderlat.
Lasnaad: Let op! Wanneer zowel de breedte al de hoogte meer bedraagt dan 180 cm dan zal het rolgordijn worden voorzien van een lasnaad. Dit is een stiksel waarbij 2 rolgordijnstoffen aan elkaar worden gestikt.
Montagebeugels: De montagebeugels zijn universeel. U kunt de montagebeugels voor uw rolgordijnen gebruiken bij een “in de dag” en bij “op de dag” montage. De plaatsing ‘in de dag’ houdt in dat uw rolgordijn geplaatst wordt in het kozijn en de plaatsing ‘op de dag’ houdt in dat uw rolgordijn op het kozijn wordt geplaatst.
Ophangsysteem: Montagebeugels, cassette of cassette met u-profiel/ zijgeleiding