Crazy Summerdeals: 20% korting!

ROLGORDIJN | LUXAFLEX® SAMENSTELLEN

Een Luxaflex® rolgordijn is mooi afgewerkt en geschikt voor ramen tot wel 250cm breed. U kunt een Luxaflex® rolgordijn volledig afstemmen op uw wensen door deze te personaliseren, u heeft de keuze uit prachtige kleuren. Daarnaast kunt u uw Luxaflex® rolgordijn voorzien va... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Rolgordijn | Luxaflex® OP MAAT

Luxaflex® biedt u een zeer uitgebreide collectie aan, waardoor u een geschikte kleur uit kunt kiezen. Denk aan wit, grijs of zwart, of kies voor een meer uitgesproken kleur zoals roze. Er is keuze uit vele personalisatieopties, zoals onder andere de slingerstang, schulpen, roedes, bediening met een motor, design bediening en stijlvolle accessoires van Swarovski elementen tot een design edition pakket. Het design edition pakket bevat onder andere aluminium, pearl chrome of kunststof montagesteunen waardoor uw rolgordijn een luxe uitstraling krijgt.

Pluspunten en Minpunten

  • Kindveilige bedieningssystemen
  • Uitgebreide collectie met decoratieve opties voor elk interieur
  • 5 jaar garantie
  • Op maat gemaakt
  • Bij gebruik van leveller een extra lichtkier van 2mm

Rolgordijn | Luxaflex®

Een Luxaflex® rolgordijn is mooi afgewerkt en geschikt voor ramen tot wel 250cm breed. U kunt een Luxaflex® rolgordijn volledig afstemmen op uw wensen door deze te personaliseren, u heeft de keuze uit prachtige kleuren. Daarnaast kunt u uw Luxaflex® rolgordijn voorzien van unieke decoratieve opties, passend bij elk interieur. U kunt kiezen uit verschillende verduisterende of juist transparante stoffen voor gefilterd daglicht. Het Luxaflex® rolgordijn wordt voor u op maat gemaakt.

Large Luxaflex® rolgordijn

Het Luxaflex® rolgordijn is geschikt voor ramen tot 250 cm breed en 250cm hoog. Bij het Luxaflex® rolgordijn heeft u niet alleen de keuze uit diverse prachtige kleuren, maar ook uit een andere onderlat, cassette en een design montagesteun van aluminium. Luxaflex® maakt ook gebruik van innovatieve bedieningssystemen, met onder andere LiteRise®. Dit comfortabele bedieningssysteem zorgt ervoor dat uw rolgordijn op de gewenste positie blijft hangen. Ook is het mogelijk zijgeleiding te kiezen, dit zorgt ervoor dat uw rolgordijn netjes blijft hangen.

Luxaflex® rolgordijn voor extra brede ramen

Omdat het Luxaflex® rolgordijn leverbaar is tot maar liefst 2,5 meter breed en 2,5 meter hoog, maakt het dit gordijn zeer geschikt voor extra brede ramen, openslaande deuren en schuifpuien. Aan het brede Luxaflex® rolgordijn kunt u tevens een leveller toevoegen. Met een leveller voorkomt u het scheef hangen van uw rolgordijn, het leveller mechanisme corrigeert dit zelf . Als u dit systeem gebruikt ontstaat echter wel een extra lichtkier van 2 mm. Het Luxaflex® rolgordijn wordt op maat gemaakt en kan worden vastgeschroefd met montageclips. De bijgeleverde steunen kunnen worden gebruikt voor zowel de wand als het plafond. U heeft keuze uit diverse decoratieve opties, zoals schulpen, roedes, Swarovski elementen of een design edition pakket. Het design edition pakket bevat onder andere aluminium, pearl chrome of kunststof montagesteunen waardoor uw rolgordijn voorzien wordt van een luxe afwerking.

Het materiaal van verschillende productiepartijen kunnen onderlinge kleurverschillen vertonen. Wij houden daar in de productie rekening mee door het materiaal uit een kleurbad te nemen. Voor herhaalde orders kunnen wij dit niet garanderen. Wij raden aan, indien mogelijk, altijd zoveel mogelijk orders voor dezelfde ruimte in een keer te bestellen.

Een verduisterende stof laat geen licht door en is daardoor met name geschikt voor slaapkamers.Let op: een rolgordijn met een verduisterende stof, laat aan de zijkanten nog licht door. Een standaard stof/ lichtdoorlatende stof laat wel licht door maar zorgt ervoor dat u geen inkijk hebt. Door een transparante stof kunt u wel heen kijken en deze laat ook erg veel licht door.

Onze rolgordijnen worden vaak gebruikt in badkamers, maar zijn niet specifiek geschikt voor gebruik is vochtige ruimten. Een goed geventileerde badkamer zal uw product niet zomaar beschadigen, echter geldt er een beperkte garantie op gebruik in vochtige ruimten. 

Breedte: de buisdiameter is 31 mm of 37mm. Een LiteRise® bediening is standaard voorzien van een 37mm buis.

De dikte van de buis is afhankelijk van de breedte van het rolgordijn.

32 mm tot 220 cm breed
40 mm tot 250 cm breed
45 mm tot 350 cm breed
55 mm tot 400 cm breed (alleen elektrisch mogelijk)

Alle stoffen kennen een hoge mate van lichtechtheid, ze zijn daardoor uitstekend geschikt voor zonnige ruimten en ramen.

Stofbreedte: De stofbreedte is smaller dan de systeem/bestelbreedte
Buisdikte S: Stof is 35mm smaller
Buisdikte M + L: Stof is 40mm smaller
Buisdikte XL: Stof is 48mm smaller

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Minimaal leverbare afmetingen: 60 cm breed en 30 cm hoog
Maximaal leverbare afmetingen: 250 cm breed en 250 cm hoog
Bestelbreedte Totale breedte inclusief de montagesteunen
Stof samenstelling: Transparant, lichtdoorlatend of verduisterend
Bediening: Standaard links of rechts met metalen ketting
Slingerstang optioneel
Contra-rollend: Optioneel, de stof rolt aan de voorzijde van de buis af. Niet mogelijk in combinatie met spankabel.
Kettinggewicht: Standaard wit, optioneel met RVS
Zijdegeleiding: Mogelijk met spankabel of zijprofielgeleiding
Zijgeleidingkabel in combinatie met decoratieve onderlat is niet mogelijk.
Koppelen: Alle rolgordijnen tot 2,5 meter kunnen gekoppeld worden tot maximaal 3 rolgordijnen op 1 bedieningssysteem
Montage: In de dag of op de dag
LiteRise®: Een LiteRise® bediening is standaard onbekleed. het ontwerp zorgt ervoor dat het rolgordijn op elk gewenste positie blijft hangen. Standaard voorzien van een 37mm buis.
Design Edition: Aluminium onderlat
Standaard montageprofie
Steunen zijkant in grijs, wit of zwart,
Grijze kunststof ketting behuizing
Standaard met RVS ketting
Zijgeleiding: Rolgordijnen waarbij de breedte-/ hoogteverhouding 1:3 wordt overschreden zullen scheef oprollen. Advies is om dan zijgeleidingkabel mee te bestellen. Om te voorkomen dat de stof tijdens het rollen tegen het bedieningmechaniek komt, wordt er altijd 3 mm. vrij gehouden. Vanaf een breedte-hoogte verhouding 1:4 is er geen garantie en moet er altijd een zijgeleidingskabel bijbesteld worden.
Lichtkier: Bij i.d.d. plaatsing ontstaat een lichtkier aan de zijkanten.
Dikte van de buis: 31 mm of 37 mm
Onderlat: Standaard een kleine onderlat maar optioneel een grote onbeklede onderlat. Bij de LiteRise® uitvoering is de onderlat standaard onbekleed