Witte rolgordijnen

Witte rolgordijnen bestellen: welke stof kies jij?

Je bestelt de witte rolgordijnen heel eenvoudig via de website. Je vult de maten van jouw raam in je hebt keuze uit veel verschillende witte stoffen. Twijfel je over de stof? Bestel dan een aantal kleurstalen. Dan gaan we direct voor je aan de slag. Bestel vervolgens je witte rolgordijn online en je hebt ze binnen enkele werkdagen in huis. Je kunt je woning gaan inrichten!

Rolgordijnen in een witte kleur geven de ruimte erg veel rust en eenheid. Wit is een neutrale kleur, dus kan vrijwel altijd. We hebben verschillende soorten en stoffen, dus de witte rolgordijnen zijn er dan ook in veel verschillende variaties. Zo is er gebroken wit, wit, ivoor, parel wit en nog vele andere kleuren. Ook kun je nog kiezen uit 3 verschillende stofsoorten, transparant, verduisterend en licht doorlatende rolgordijnen. De rolgordijnen worden mooi afgewerkt met een beklede of houten onderlat. Ben jij benieuwd hoe de kleuren er in het echt uit zien, bestel dan jouw kleurstalen via de configurator!

Ga je voor zekerheid? Kies dan voor de meet- en montageservice van INHUIS Plaza. Ook ben je natuurlijk van harte welkom in één van onze showrooms in Barendrecht, Naarden of Aartselaar.